CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Video Call Anak-Anak, Bagi Nafkah Pada Saya,"-Puteri Sarah Selalu Jumpa Syamsul Yusof Di Rumah Mentua

25-11-2022 05:52 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 10837| Komen: 44|Original author: Saiful

Description: Puteri Sarah kata Syamsul Yusof masih menjalankan tanggungjawab macam biasa termasuk memberikan nafkah.
Puteri Sarah kata Syamsul Yusof masih menjalankan tanggungjawab macam biasa termasuk memberikan nafkah.

“Dia masih jumpa dan video call anak-anak dan dia masih jalankan tanggungjawabnya bagi nafkah,” katanya kepada XTRA.


Foto: IG

Malah aktres itu gembira sangat bila Syamsul meluangkan masa dengan anak terutama jika Sarah sibuk dengan shooting.

Hubungan dengan keluarga mentua, Datuk Yusof Haslam dan Datin Patima juga masih baik sehinggakan pada setiap hujung minggu dia akan membawa anak-anaknya itu berjumpa Datuk dan nenek mereka.



“Saya gembira bila dia luangkan masa dan berjumpa dengan anak-anak. Kadang-kadang kami bergilir untuk jaga anak.

“Dan bila saya ke rumah mertua bersama anak-anak, Syamsul juga akan ada di sana untuk berjumpa anaknya." 




Sampai bila nak hidup begitu agaknya ya? Berbaik tidak, bercerai tidak. -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (1 people)


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Carcosa 25-11-2022 07:08 PM
Nafkah bathiniah kah?
Done mengeruhkan keadaan
Quote _blackbird 25-11-2022 08:02 PM
So skang ni apa masalah nya. Ku hingat selama ni dah 2 thn sol sorok / kena kidnap dgn kaza. Lahhh skang ni kalau weekend ada jumpa ko tak reti ke tergedik2 dgn laki sendiri pujuk rayu sikit balik rumah. [em:11:]
Quote purplelilac 25-11-2022 08:04 PM
Nape x duduk sekali ye? Kalau duduk asing mcm mana nak perbaiki hubungan?
Quote MissVixen 25-11-2022 08:14 PM
Nafkah batin macam mana?
Quote syamzana 25-11-2022 08:22 PM
_blackbird replied at 25-11-2022 08:02 PM
So skang ni apa masalah nya. Ku hingat selama ni dah 2 thn sol sorok / kena kidnap dgn kaza. Lahhh s ...

tergedik-gedik pun dah orang taknak takdenya nak layan. gigih nenahan nafsu gituh
lagipun dah ada yg lagi gedik dok layan



Quote SonicSiLandak 25-11-2022 08:34 PM
bagi nafkah pun nak bagi tau

mcm la orang tak ingat kisah2 perangai pkns kau dulu...

jijik..

tak malu

prfffffffffffffffffght
Quote albedah 25-11-2022 09:14 PM
nafkah apa tuu
Quote zuriey 25-11-2022 09:18 PM
Sarah dah tak dok rmh tok selam ke.
Quote _blackbird 25-11-2022 09:49 PM
syamzana replied at 25-11-2022 12:22 PM
tergedik-gedik pun dah orang taknak takdenya nak layan. gigih nenahan nafsu gituh
lagipun dah ad ...

Aku rasa sol bermertuakan kaza kot sebenarnya. Tu yg ps keras hati sgt merajuk tu. Kalau hat laki dah takda hati takda nya nak bertembung 2 mata. Lain la kalau ada mutual understanding mmg no hurt feeling
Quote _blackbird 25-11-2022 09:50 PM
albedah replied at 25-11-2022 01:14 PM
nafkah apa tuu

Wang ringgit lahhhh. Kalau nafkah ehem2 of course dah mcm belangkas dah skang ni
Lovey dovey. Biasa org dah kahwin kan lepas memantat je terus baik gittuhhhh
Quote _blackbird 25-11-2022 09:57 PM
Ntah sebenarnya aku pon taktau apa motip heshe nak mengoceh cerita nafkah 1 malaya. Buang je lah ego, ajak sol balik rumah, new start. Bang non pon dah tak ratio lagi pasal i got numberssss.
Quote LadyCarefree 25-11-2022 10:00 PM
dia ni xbijak kot tu lah sol malas dah?
Quote nena9042 25-11-2022 10:09 PM
Tak faham apa yang dia nak bagitau sebenarnya. Sebab status sekarang pun tak jelas lagi.
Quote airmineral 25-11-2022 10:51 PM
rempit sgt gambo sol tu
Quote adeqbun 25-11-2022 11:01 PM
Xphm..berbaik ke idak smpi masih x serumah..snggup ko makan ati idup gini ps ...die kuar2 sana sini tu camne lak dr segi keizinan suami...
Quote mesmerize 25-11-2022 11:11 PM
so dia ni mmg tengah bermadu la ngan ira kazar tu eh?
teruskan je lah bermadu dek. janji duit nafkah dapat, rumah dapat, anak2 terjaga..

Quote doubleA 25-11-2022 11:18 PM
Dah tu duduk jela kat rumah usop selam tu sekali. Nampak sangat solsol dah taknak dia, tapi bagi la apa patut sebab tanggungjawab. Kejadah jauh hati sampai gitu sangat. Kalau tawar hati dah lepaskan jela sarah tu solsol oi
Quote Acikgomen 25-11-2022 11:23 PM
Carcosa replied at 25-11-2022 07:08 PM
Nafkah bathiniah kah?
Done mengeruhkan keadaan

Ko nak public toilet merempan ke
Kang merempan kat socmed kena saman lagi kanggggg
Quote Suchi 25-11-2022 11:59 PM
Ahli politik yg bercakaran berpuluh tahun pun boleh duk dlm satu kabinet ikea skrg nih, moga2 Sol pun bina kembali unity gov dgn sarah yg iols taktau apa status sheols skrg nih.

Kalau masih isteri tak patut laa biarkan gitu je tanpa sebarang sentuhan fizikal.

Lihat semua komen(44)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-2-2023 07:20 AM GMT+8 , Processed in 0.085367 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top