CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Astro Beri 150 Siaran Percuma Dari 22-31 Ogos?

22-8-2015 10:21 AM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 11501| Komen: 60

Description: Astro sekali lagi memenangi Anugerah Emas Putra Brand untuk kategori rangkaian dan media, buat kali ke-enam berturut-turut.

Oleh : Dean BZ

Sumber foto : astroawani


Astro sekali lagi memenangi Anugerah Emas Putra Brand untuk kategori rangkaian dan media, buat kali ke-enam berturut-turut.

Selain memenangi anugerah untuk televisyen, Astro turut membawa pulang dua lagi anugerah untuk segmen radio.

Naib Presiden Bahagian Pelanggan Astro, Shaiful Subhan telah mewakili syarikat penyiaran berbayar nombor satu Malaysia itu untuk menerima anugerah tersebut.

Menurut Shaiful, kelebihan Astro terletak pada kandungannya yang sentiasa mengikut kehendak penonton.

Terdapat sumber memberitahu, sempena kemenangan itu sebanyak 150 saluran diberi siaran percuma kepada rakyat Malaysia dari 22 sehingga 31 Ogos 2015. Saluran percuma itu tidak termasuk Astro First, Astro Best, WWE, Senanta HD dan saluran Golf.


Ini adalah sebagai tanda terima kasih atas sokongan rakyat Malaysia. Tahniah buat Astro. - CARI Infonet.
14

Bagus
14

Marah
24

Terkejut
17

Sedih
26

Lawak
18

Bosan

Friends Rank (113 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote belilies 22-8-2015 10:23 AM
Klu betol bagus le tuuuh.. Sempena bln ramadhan.
Quote MissNigga 22-8-2015 10:37 AM
yeyeee.... channel free selama seminggu
besttt
Quote haiku 22-8-2015 10:38 AM
Based on IG, memang free
Quote hokage 22-8-2015 10:40 AM
tengah free sekarang...wwe jer x free
Quote Mary_jane 22-8-2015 10:59 AM
tengoklah tv sampai lebam.
Quote ice_sky92 22-8-2015 11:01 AM
A'ah memang free. Semnggu pun jadi la
Quote uori 22-8-2015 11:04 AM
ye keeee?!
Quote zach2008 22-8-2015 11:36 AM
tak check lg... even free pun boleh tengok satu channel je.
Record PVR pun ada limit jugak
Quote dondangdendang 22-8-2015 11:41 AM
njoi pun ada channel free kan???
Quote Suchi 22-8-2015 11:58 AM
hurmmm.. tak best sgt sbb byk cenel mmg iols dh ade sbb amik superpax ke apatah tu kan.
cuma blh la layan cenel indon ngn CI tu. sbb xde dlm pakej.
tp cenel indon semuanya talkshow hiburan ngarut saja. org nk layan movie.
salah satu sbb iols gigih gak melayan astro sbb cenel movie.. sbb tgk tv pun nk layan movie je. lg best record sesiap yg mana best pastu marathon layan sampai lebam.
Quote scorpionkiki 22-8-2015 12:14 PM
Suchi replied at 22-8-2015 11:58 AM
hurmmm.. tak best sgt sbb byk cenel mmg iols dh ade sbb amik superpax ke apatah tu kan.
cuma blh la ...

I pulak suja tengok channel hits 720 Dan fox hd jer..
Quote Suchi 22-8-2015 12:18 PM
scorpionkiki replied at 22-8-2015 12:14 PM
I pulak suja tengok channel hits 720 Dan fox hd jer..

haah suke gak fox HD
biasa layan fox,diva, starworld, lifetime, life inspired selain cenel movie.
tak sabor bulan depan the walking dead season 6 kt fox hd
Quote scorpionkiki 22-8-2015 12:23 PM
Suchi replied at 22-8-2015 12:18 PM
haah suke gak fox HD
biasa layan fox,diva, starworld, lifetime, life inspired selain cenel movie. ...

Aha...bln 9 ni bnyk series yg season baru...office I astro pasang sedia....kih kih kih..otak...mata ...jari pakai serentak...
Quote amiraira 22-8-2015 12:26 PM
but still duk ulang cerita yg sama
Quote munchkin 22-8-2015 12:28 PM
Kix hari tu best. Pastu sibuk dok tunjuk cam wrestling ke hapa. Macam #^*%^****. Letak lah channel lain.
Quote scorpionkiki 22-8-2015 12:28 PM
amiraira replied at 22-8-2015 12:26 PM
but still duk ulang cerita yg sama

Itulah lumrah TV berbayar...sky pun sama jer
Quote xAthenax 22-8-2015 12:29 PM
beri free pun kita bukan tengok tv sangat..
Quote amiraira 22-8-2015 12:31 PM
scorpionkiki replied at 22-8-2015 12:28 PM
Itulah lumrah TV berbayar...sky pun sama jer

so moral of the statement

biarkan
Quote alieyrina 22-8-2015 12:35 PM
Aku memg tggu time free jah nak tgk ci pack tu..

Lihat semua komen(60)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

29-2-2024 04:01 AM GMT+8 , Processed in 0.058167 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top