CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

1234Next
Return to list New
View: 7456|Reply: 59

[Tempatan] Astro Beri 150 Siaran Percuma Dari 22-31 Ogos?

[Copy link]
Post time 22-8-2015 10:21 AM | Show all posts |Read mode
Oleh : Dean BZ



Sumber foto : astroawani



Astro sekali lagi memenangi Anugerah Emas Putra Brand untuk kategori rangkaian dan media, buat kali ke-enam berturut-turut.


Selain memenangi anugerah untuk televisyen, Astro turut membawa pulang dua lagi anugerah untuk segmen radio.


Naib Presiden Bahagian Pelanggan Astro, Shaiful Subhan telah mewakili syarikat penyiaran berbayar nombor satu Malaysia itu untuk menerima anugerah tersebut.


Menurut Shaiful, kelebihan Astro terletak pada kandungannya yang sentiasa mengikut kehendak penonton.


Terdapat satu sumber memberitahu, sempena kemenangan itu sebanyak 150 saluran diberi siaran percuma kepada rakyat Malaysia dari 22 sehingga 31 Ogos 2015.
Saluran percuma itu tidak termasuk Astro First, Astro Best, WWE, Senanta HD dan saluran Golf.

Ini adalah sebagai tanda terima kasih atas sokongan rakyat Malaysia. Tahniah buat Astro. - CARI Infonet.

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-8-2015 10:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Klu betol bagus le tuuuh.. Sempena bln ramadhan.
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2015 10:37 AM | Show all posts
yeyeee.... channel free selama seminggu
besttt
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2015 10:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Based on IG, memang free
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2015 10:40 AM | Show all posts
tengah free sekarang...wwe jer x free
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2015 10:59 AM From the mobile phone | Show all posts
tengoklah tv sampai lebam.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 22-8-2015 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
A'ah memang free. Semnggu pun jadi la
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2015 11:04 AM | Show all posts
ye keeee?!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-8-2015 11:36 AM | Show all posts
tak check lg... even free pun boleh tengok satu channel je.
Record PVR pun ada limit jugak
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2015 11:41 AM | Show all posts
njoi pun ada channel free kan???
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2015 11:58 AM From the mobile phone | Show all posts
hurmmm.. tak best sgt sbb byk cenel mmg iols dh ade sbb amik superpax ke apatah tu kan.
cuma blh la layan cenel indon ngn CI tu. sbb xde dlm pakej.
tp cenel indon semuanya talkshow hiburan ngarut saja. org nk layan movie.
salah satu sbb iols gigih gak melayan astro sbb cenel movie.. sbb tgk tv pun nk layan movie je. lg best record sesiap yg mana best pastu marathon layan sampai lebam.
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2015 12:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 22-8-2015 11:58 AM
hurmmm.. tak best sgt sbb byk cenel mmg iols dh ade sbb amik superpax ke apatah tu kan.
cuma blh la ...

I pulak suja tengok channel hits 720 Dan fox hd jer..
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2015 12:18 PM From the mobile phone | Show all posts
scorpionkiki replied at 22-8-2015 12:14 PM
I pulak suja tengok channel hits 720 Dan fox hd jer..

haah suke gak fox HD
biasa layan fox,diva, starworld, lifetime, life inspired selain cenel movie.
tak sabor bulan depan the walking dead season 6 kt fox hd
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2015 12:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 22-8-2015 12:18 PM
haah suke gak fox HD
biasa layan fox,diva, starworld, lifetime, life inspired selain cenel movie. ...

Aha...bln 9 ni bnyk series yg season baru...office I astro pasang sedia....kih kih kih..otak...mata ...jari pakai serentak...
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2015 12:26 PM | Show all posts
but still duk ulang cerita yg sama
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2015 12:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Kix hari tu best. Pastu sibuk dok tunjuk cam wrestling ke hapa. Macam #^*%^****. Letak lah channel lain.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-8-2015 12:28 PM From the mobile phone | Show all posts
amiraira replied at 22-8-2015 12:26 PM
but still duk ulang cerita yg sama

Itulah lumrah TV berbayar...sky pun sama jer
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2015 12:29 PM | Show all posts
beri free pun kita bukan tengok tv sangat..
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2015 12:31 PM | Show all posts
scorpionkiki replied at 22-8-2015 12:28 PM
Itulah lumrah TV berbayar...sky pun sama jer

so moral of the statement

biarkan
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2015 12:35 PM | Show all posts
Aku memg tggu time free jah nak tgk ci pack tu..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

25-4-2024 08:20 PM GMT+8 , Processed in 0.105313 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list