CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Ben Amir Nak Banyak Tidur, Minta Ampun Jika Pernah Melukai

23-6-2022 09:52 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 2671| Komen: 12

Description: “Saya cuma nak minta maaf dengan semua orang dan ampunkan jika saya pernah melukai sesiapa”.
“Saya cuma nak minta maaf dengan semua orang dan ampunkan jika saya pernah melukai sesiapa”.

Demikian coretan ringkas pelakon Ben Amir di Instagram yang sekali gus menimbulkan persoalan dalam kalangan netizen.



IG Ben

Tanpa perkongsian lanjut dan perincian masalah kesihatannya, pelakon Sweet Dreams itu bagaimanapun memaklumkan setelah tiga minggu, kondisi kesihatannya kini beransur pulih. 

Dia juga bakal menjalani satu pembedahan, hari ini.

“Saya akui agak gementar bila memikirkan pembedahan ini. Saya cuma nak minta maaf dengan semua orang dan ampunkan jika saya pernah melukai sesiapa. Doakan yang terbaik untuk saya.


“Saya bercadang nak tidur banyak dan biarkan tubuh ini berehat untuk lekas sembuh. Maaf kalau tak balas pesanan anda, sampai jumpa lagi,” tulisnya.

Menjengah ruangan komen, rata-rata pengikut terutama peminat membanjiri platform tersebut dengan doa dan kata-kata semangat yang dititipkan buat pemilik nama lengkap Muhammad Ben Amir Sabaruddin itu.



Dalam pada itu, hantaran terbaru yang dimuat naik dalam InstaStory menunjukkan bahagian mata kiri Ben ditutup dan dilekatkan dengan alat pelindung buat sementara waktu selepas pembedahan dilakukan.

Kemas kini tersebut secara tidak langsung meredakan sedikit persoalan dan tanda tanya yang bermain dalam fikiran peminat.


Sumber: KOSMO! ONLINE

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote babelina 23-6-2022 10:05 AM
Edited by babelina at 23-6-2022 11:21 AM

dia nie couple ngn dain trisya kn.. moga cpt sembuh..
Quote GegarVaganja 23-6-2022 10:15 AM
Heolls surgery apo?
GWS Ben.

Quote lasagna 23-6-2022 02:52 PM
babelina replied at 23-6-2022 10:05 AM
dia nie couple ngn dain trisya kn.. moga cpt sembuh..

sungguh ar dgn dayan?? oh no no.. tak seswai...
gws Ben. mata dia ada katarak kot? ehh speku jer ni. moga baik2 aja pasni.
Quote babelina 24-6-2022 09:54 AM
lasagna replied at 23-6-2022 02:52 PM
sungguh ar dgn dayan?? oh no no.. tak seswai...
gws Ben. mata dia ada katarak kot? ehh speku jer  ...

klau x silap aku..dulu penah ada kuar kt ig gmbr tmpt sama, mkanan sama.. tp muka x tnjuk..hahah..skrg x taw la ada lg ker x.. klau btl katarak.. ok la.. x la serius..



Quote lasagna 24-6-2022 10:03 AM
babelina replied at 24-6-2022 09:54 AM
klau x silap aku..dulu penah ada kuar kt ig gmbr tmpt sama, mkanan sama.. tp muka x tnjuk..hahah.. ...

ohh kannn.. tp biasa jer kan kalau sesama artis dok lepak2 chill2 sesama..
Quote starcity 25-6-2022 07:48 PM
Dia ni aku tak tau silap kt mana tp mcm tak berapa popular. Padahal dh pernah berlakon dgn Migha Filzah yg ramai org Msia minat tu. Padahal Ben ni boleh tahan la hensem & berlakon pun not bad
Quote cicicumel 25-6-2022 08:08 PM
starcity replied at 25-6-2022 07:48 PM
Dia ni aku tak tau silap kt mana tp mcm tak berapa popular. Padahal dh pernah berlakon dgn Migha Fil ...

Sbb lps drama tu, dia ala2 memilih naskhah gittew. Nak menten eksklusif padahal baru 1 drama je meletop. Patut nya layan je job drama2 cliche sampah utk beginner.
Quote Kepot 25-6-2022 08:38 PM
Dia ada retina problem.
Quote Lvstar 25-6-2022 08:51 PM
babelina replied at 23-6-2022 10:05 AM
dia nie couple ngn dain trisya kn.. moga cpt sembuh..

Bukan dgn Erin Adlina ke?
Quote wirazam 25-6-2022 10:35 PM
Get well soon
Quote LadyCarefree 26-6-2022 12:26 PM
Stalk ig dia rasa sedikit pelik sbb ada post potong rambut tp kat sepital rambut panjang. Gasak ko la. Pelik lagi yg nampak dia ensem.
Quote babelina 27-6-2022 09:28 AM
Lvstar replied at 25-6-2022 08:51 PM
Bukan dgn Erin Adlina ke?

haa??!! nie lg aku x taw..

Lihat semua komen(12)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

12-8-2022 10:52 AM GMT+8 , Processed in 0.240943 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top