CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 2462|Reply: 12

Ben Amir Nak Banyak Tidur, Minta Ampun Jika Pernah Melukai

[Copy link]
Post time 23-6-2022 09:52 AM | Show all posts |Read mode
“Saya cuma nak minta maaf dengan semua orang dan ampunkan jika saya pernah melukai sesiapa”.


Demikian coretan ringkas pelakon Ben Amir di Instagram yang sekali gus menimbulkan persoalan dalam kalangan netizen.




IG Ben




Tanpa perkongsian lanjut dan perincian masalah kesihatannya, pelakon Sweet Dreams itu bagaimanapun memaklumkan setelah tiga minggu, kondisi kesihatannya kini beransur pulih.


Dia juga bakal menjalani satu pembedahan, hari ini.


“Saya akui agak gementar bila memikirkan pembedahan ini. Saya cuma nak minta maaf dengan semua orang dan ampunkan jika saya pernah melukai sesiapa. Doakan yang terbaik untuk saya.


“Saya bercadang nak tidur banyak dan biarkan tubuh ini berehat untuk lekas sembuh. Maaf kalau tak balas pesanan anda, sampai jumpa lagi,” tulisnya.


Menjengah ruangan komen, rata-rata pengikut terutama peminat membanjiri platform tersebut dengan doa dan kata-kata semangat yang dititipkan buat pemilik nama lengkap Muhammad Ben Amir Sabaruddin itu.








Dalam pada itu, hantaran terbaru yang dimuat naik dalam InstaStory menunjukkan bahagian mata kiri Ben ditutup dan dilekatkan dengan alat pelindung buat sementara waktu selepas pembedahan dilakukan.


Kemas kini tersebut secara tidak langsung meredakan sedikit persoalan dan tanda tanya yang bermain dalam fikiran peminat.




Sumber: KOSMO! ONLINE
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-6-2022 10:05 AM | Show all posts
Edited by babelina at 23-6-2022 11:21 AM

dia nie couple ngn dain trisya kn.. moga cpt sembuh..
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2022 10:15 AM | Show all posts
Heolls surgery apo?
GWS Ben.

Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2022 02:52 PM | Show all posts
babelina replied at 23-6-2022 10:05 AM
dia nie couple ngn dain trisya kn.. moga cpt sembuh..

sungguh ar dgn dayan?? oh no no.. tak seswai...
gws Ben. mata dia ada katarak kot? ehh speku jer ni. moga baik2 aja pasni.
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2022 09:54 AM | Show all posts
lasagna replied at 23-6-2022 02:52 PM
sungguh ar dgn dayan?? oh no no.. tak seswai...
gws Ben. mata dia ada katarak kot? ehh speku jer  ...

klau x silap aku..dulu penah ada kuar kt ig gmbr tmpt sama, mkanan sama.. tp muka x tnjuk..hahah..skrg x taw la ada lg ker x.. klau btl katarak.. ok la.. x la serius..



Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2022 10:03 AM | Show all posts
babelina replied at 24-6-2022 09:54 AM
klau x silap aku..dulu penah ada kuar kt ig gmbr tmpt sama, mkanan sama.. tp muka x tnjuk..hahah.. ...

ohh kannn.. tp biasa jer kan kalau sesama artis dok lepak2 chill2 sesama..
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2022 07:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni aku tak tau silap kt mana tp mcm tak berapa popular. Padahal dh pernah berlakon dgn Migha Filzah yg ramai org Msia minat tu. Padahal Ben ni boleh tahan la hensem & berlakon pun not bad
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2022 08:08 PM From the mobile phone | Show all posts
starcity replied at 25-6-2022 07:48 PM
Dia ni aku tak tau silap kt mana tp mcm tak berapa popular. Padahal dh pernah berlakon dgn Migha Fil ...

Sbb lps drama tu, dia ala2 memilih naskhah gittew. Nak menten eksklusif padahal baru 1 drama je meletop. Patut nya layan je job drama2 cliche sampah utk beginner.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-6-2022 08:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ada retina problem.
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2022 08:51 PM From the mobile phone | Show all posts
babelina replied at 23-6-2022 10:05 AM
dia nie couple ngn dain trisya kn.. moga cpt sembuh..

Bukan dgn Erin Adlina ke?
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2022 10:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Get well soon
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2022 12:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Stalk ig dia rasa sedikit pelik sbb ada post potong rambut tp kat sepital rambut panjang. Gasak ko la. Pelik lagi yg nampak dia ensem.
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 09:28 AM | Show all posts
Lvstar replied at 25-6-2022 08:51 PM
Bukan dgn Erin Adlina ke?

haa??!! nie lg aku x taw..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-9-2022 02:50 PM GMT+8 , Processed in 0.081109 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list