CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Anak Whitney Houston Meninggal Dunia

27-7-2015 04:44 PM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 7865| Komen: 19

Description: Selepas bertarung nyawa hampir setahun, akhirnya satu-satunya anak kepada penyanyi legenda Whitney Houston, disahkan meninggal dunia.
Oleh Adib Za

Selepas bertarung nyawa hampir setahun, akhirnya satu-satunya anak kepada penyanyi legenda Whitney Houston, disahkan meninggal dunia.


Bobbi Kristina, 22 sebelum ini tidak sedarkan diri selepas ditemui di tab mandi pada Januari lalu dan pakar mengatakan tiada peluang bagi Kristina untuk pulih.

(Sumber foto: TMZ)


Semua peminat Whitney Houston pastinya begitu terkesan dengan berita ini selepas pemergian ikon muzik yang digelar "The Voice" itu pada tahun 2012. - CARI Infonet
28

Bagus
29

Marah
30

Terkejut
23

Sedih
20

Lawak
26

Bosan

Friends Rank (156 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Lorra2411 27-7-2015 05:06 PM
Takziah
Quote liyamariska 27-7-2015 07:33 PM
ai agak terkejut bila dpt tau yg Bobbi Kristina passed away...
Quote fadz84 27-7-2015 10:31 PM
Dh xde dh keturunan WH.. sure dia depressed lps kematian mak dia.. n makin lma makin teruk smpai mati diusia yg muda.. so sad... RIP
Quote alesandra 27-7-2015 10:57 PM
bruises tu kenapa pulak??kena dera ke hapa?
Quote nadie90 28-7-2015 12:27 AM
Takziah sy ucapkn.....nie sja stu1nya ank tunggal kak whitney....dia da xda skg mcm mna ngan suma hrta2 kak whitney 2 ek....just curious
Quote dani-rox 28-7-2015 01:07 AM
kehidupan penuh tragis. poor little rich girl gituhh. kaya pon tak guna kalau tak gembira dan takda org bg perhatian dan bimbingan.
lepas maknya meninggal, bobbi mewarisi reta sebanyak usd20 juta kalo tak silap. macit whitney tu kalo tak main dadah ada aset sebanyak usd100juta katanya. haruslah lepas ni family whitney dan bobby brown berebut nak bahagian masing2.
anyway, RIP Bobbi.
Quote ipes2 28-7-2015 01:15 AM
nadie90 replied at 28-7-2015 12:27 AM
Takziah sy ucapkn.....nie sja stu1nya ank tunggal kak whitney....dia da xda skg mcm mna ngan suma hr ...

Awek tu dah brain dead patut switch off machines dari dulu lagi... Nampak sgt di biar hidup sebab nak uruskan hartanah, claims, insurance, hutang, name-rights, wasiats etc etc. Biasa la omputeh. Tapi at least depa semua selesaikan yg ini. Kita di Mesia selalu tak wat wasiat.. gaduh anak beranak pastu; Tanah rm2 millioins digaduhkan dgn lawyers etc etc .. 4-5 beradik soarng spent rm70-100k utk lawyers, pastu urusan lain lagi itu ini.. bila dag setel, total yg depa spent lebih dari rm2 millions ha ha, sgt tak cerdik..
Quote shanshero 28-7-2015 02:07 AM
Aku tengok kat youtube anak whitney ni load video
dia nyanyi. Tak de lah sehebat whitney.
suara dia lembik2 manja. Ramai yang komen suara
dia tak sedap
Quote rainbowrainz 28-7-2015 02:51 AM
mati sbb dadahkn ade baca td...
Quote timahterung 28-7-2015 04:11 AM
ipes2 replied at 28-7-2015 01:15 AM
Awek tu dah brain dead patut switch off machines dari dulu lagi... Nampak sgt di biar hidup sebab  ...

Bukan omputeh tapi omitam ..
Quote jerukkedondong 28-7-2015 07:51 AM
And I will always love youuuuuu....will always love youuu...

RIP...
Quote ogata 28-7-2015 01:17 PM
sedih nyer....
the only doter waris yang dia ada..
tapi suara dia tak mampu lawan mak dia..and takat ni tak da siapa blh lawan suara WH...
anak dia memang ada masalah dadah kan...

masalah orang barat kalau terlampau kaya camni mesti byk  kes dadah,..maybe sebab duit dah terlampau banyak..tak tau nak spend camne lagi.
Quote ipes2 28-7-2015 02:01 PM
timahterung replied at 28-7-2015 04:11 AM
Bukan omputeh tapi omitam ..

Eh lupa, ye, omitam.
Eh razis la awak ni
Quote timahterung 28-7-2015 02:36 PM
ipes2 replied at 28-7-2015 02:01 PM
Eh lupa, ye, omitam.
Eh razis la awak ni

Omcekelat lah kalo gitu..
Quote ipes2 28-7-2015 10:29 PM

Ha ha . Penah kami cakap cakap dalam bus pasal gagak (kami bahasan org kulit hitam ni gagak) ropa ropanya ada mamat gagak yg reti cakap melayu.. perghh
Quote reenaz 29-7-2015 12:23 PM
nadie90 replied at 28-7-2015 12:27 AM
Takziah sy ucapkn.....nie sja stu1nya ank tunggal kak whitney....dia da xda skg mcm mna ngan suma hr ...

harus la jatuh kepada family whitney houston or bobby brown. tengok la sape yg dapat
Quote Risma 30-7-2015 07:20 AM
Ke mana kuah kalu tak jatuh ke nasi
Quote amikie 31-7-2015 01:05 PM
so sad....
Quote friedfishsoup 31-8-2015 05:16 PM
Sedih nye...

Lihat semua komen(19)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

13-8-2022 02:59 PM GMT+8 , Processed in 0.078468 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top