CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 5462|Reply: 19

Anak Whitney Houston Meninggal Jua

[Copy link]
Post time 27-7-2015 04:38 PM | Show all posts |Read mode
Selepas sekian lama bertarung nyawa, anak kak Whitney, akhirnya disahkan meninggal..


Whitney Houston and Bobby Brown's daughter Bobbi Kristina has died at the age of 22.
She passed away outside Atlanta in the hospice care facility where she's been since June 24 ... when her family decided to take her off all meds. As we first reported, a specialist had told them there was no chance of recovery.
The family says Bobbi Kristina was surrounded by family and, "She is finally at peace in the arms of God."
Bobbi Kristina was found submerged in her bathtub on January 31, and police believe she was underwater for anywhere between 2 and 5 minutes. Paramedics were able to resuscitate her, but she was in a medically induced coma and placed on life support.
Ultimately, Pat Houston and Bobby -- co-guardians for Bobbi Kristina -- had to make the decision to withdraw medications. It was a rare moment of agreement for the Browns and Houstons ... who had battled about BK's condition throughout her hospitalization.
TMZ broke the story ... the D.A. has been gearing up for a murder case, and her boyfriend Nick Gordon would be their first person of interest. Police said there were bruises on Bobbi Kristina's face and body after Gordon and a friend, Max Lomas, found her in the tub.
Of course, Whitney died from a drug overdose in 2012 while sitting in a bathtub at the Beverly Hilton Hotel.
-TMZ

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Related threads

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-7-2015 05:06 PM | Show all posts
Takziah
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2015 07:33 PM | Show all posts
ai agak terkejut bila dpt tau yg Bobbi Kristina passed away...
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2015 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Dh xde dh keturunan WH.. sure dia depressed lps kematian mak dia.. n makin lma makin teruk smpai mati diusia yg muda.. so sad... RIP
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2015 10:57 PM | Show all posts
bruises tu kenapa pulak??kena dera ke hapa?
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2015 12:27 AM | Show all posts
Takziah sy ucapkn.....nie sja stu1nya ank tunggal kak whitney....dia da xda skg mcm mna ngan suma hrta2 kak whitney 2 ek....just curious
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2015 01:07 AM | Show all posts
kehidupan penuh tragis. poor little rich girl gituhh. kaya pon tak guna kalau tak gembira dan takda org bg perhatian dan bimbingan.
lepas maknya meninggal, bobbi mewarisi reta sebanyak usd20 juta kalo tak silap. macit whitney tu kalo tak main dadah ada aset sebanyak usd100juta katanya. haruslah lepas ni family whitney dan bobby brown berebut nak bahagian masing2.
anyway, RIP Bobbi.
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2015 01:15 AM | Show all posts
nadie90 replied at 28-7-2015 12:27 AM
Takziah sy ucapkn.....nie sja stu1nya ank tunggal kak whitney....dia da xda skg mcm mna ngan suma hr ...

Awek tu dah brain dead patut switch off machines dari dulu lagi... Nampak sgt di biar hidup sebab nak uruskan hartanah, claims, insurance, hutang, name-rights, wasiats etc etc. Biasa la omputeh. Tapi at least depa semua selesaikan yg ini. Kita di Mesia selalu tak wat wasiat.. gaduh anak beranak pastu; Tanah rm2 millioins digaduhkan dgn lawyers etc etc .. 4-5 beradik soarng spent rm70-100k utk lawyers, pastu urusan lain lagi itu ini.. bila dag setel, total yg depa spent lebih dari rm2 millions ha ha, sgt tak cerdik..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-7-2015 02:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku tengok kat youtube anak whitney ni load video
dia nyanyi. Tak de lah sehebat whitney.
suara dia lembik2 manja. Ramai yang komen suara
dia tak sedap
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2015 02:51 AM From the mobile phone | Show all posts
mati sbb dadahkn ade baca td...
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2015 04:11 AM | Show all posts
ipes2 replied at 28-7-2015 01:15 AM
Awek tu dah brain dead patut switch off machines dari dulu lagi... Nampak sgt di biar hidup sebab  ...

Bukan omputeh tapi omitam ..
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2015 07:51 AM From the mobile phone | Show all posts
And I will always love youuuuuu....will always love youuu...

RIP...
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2015 01:17 PM | Show all posts
sedih nyer....
the only doter waris yang dia ada..
tapi suara dia tak mampu lawan mak dia..and takat ni tak da siapa blh lawan suara WH...
anak dia memang ada masalah dadah kan...

masalah orang barat kalau terlampau kaya camni mesti byk  kes dadah,..maybe sebab duit dah terlampau banyak..tak tau nak spend camne lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2015 02:01 PM | Show all posts
timahterung replied at 28-7-2015 04:11 AM
Bukan omputeh tapi omitam ..

Eh lupa, ye, omitam.
Eh razis la awak ni
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2015 02:36 PM | Show all posts
ipes2 replied at 28-7-2015 02:01 PM
Eh lupa, ye, omitam.
Eh razis la awak ni

Omcekelat lah kalo gitu..
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2015 10:29 PM | Show all posts

Ha ha . Penah kami cakap cakap dalam bus pasal gagak (kami bahasan org kulit hitam ni gagak) ropa ropanya ada mamat gagak yg reti cakap melayu.. perghh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-7-2015 12:23 PM | Show all posts
nadie90 replied at 28-7-2015 12:27 AM
Takziah sy ucapkn.....nie sja stu1nya ank tunggal kak whitney....dia da xda skg mcm mna ngan suma hr ...

harus la jatuh kepada family whitney houston or bobby brown. tengok la sape yg dapat
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2015 07:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Ke mana kuah kalu tak jatuh ke nasi
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2015 01:05 PM | Show all posts
so sad....
Reply

Use magic Report

Post time 31-8-2015 05:16 PM | Show all posts
Sedih nye...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-10-2022 05:27 AM GMT+8 , Processed in 0.100813 second(s), 26 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list