CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Ekin Tertekan Ramai speku Rumah Tangga Goyah Kerana Tak Hadir Pelancaran Filem Mawi

11-2-2022 02:59 PM| Diterbitkan: tatod| Dilihat: 6905| Komen: 34|Original author: Tatod

Description: Terus menerus diasak dengan pertanyaan mengenai hubungan rumah tangganya dengan Mawi, Ekin Rahmat mengakui emosinya terganggu serta mengalami mental 'breakdown'.Ramai yang menghantar pesanan bertanyak ...


Terus menerus diasak dengan pertanyaan mengenai hubungan rumah tangganya dengan Mawi, Ekin Rahmat mengakui emosinya terganggu serta mengalami mental 'breakdown'.

Ramai yang menghantar pesanan bertanyakan keadaan Ekin seolah-olah mahligai yang dibina bersama Mawi itu sedang dilanda masalah.

"Terima kasih kepada yang sudah bertanya sama ada saya okey atau pun tidak. Apa yang membuatkan saya stress adalah soalan yang mereka ajukan.

"Mereka tanya kenapa tak nampak saya di pelancaran itu. Adakah kerana rumah tangga ada masalah atau sudah tidak sefahaman atau bergaduh atau kerana kami sudah bercerai. Allahuakbar," katanya menerusi Instagram.




Menjawab segala persoalan, isteri kepada penyanyi dan penyampai radio itu menjelaskan mereka berada di Johor Bahru sedang menjalani kuarantin. 

"Anak-anak positif Covid-19 dan kami 'terperangkap" di Johor Bahru. Sudahlah stress menjaga anak-anak yang meragam sakit, Tetapi, majlis yang sudah dirancang itu perlu diteruskan.

"Bila kata fitnah datang, sesukanya bercakap tanpa siasat, lagi tambah tertekan. Saya mohon, kepada yang bertanya seperti itu, berhentilah kerana ia menyebabkan saya stres," katanya.




Ekin dan Mawi mendirikan rumah tangga pada 20 Disember 2008 dan dikurniakan seorang anak perempuan, Cahaya Malaika. - CARI


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote nakkomenjugak 22-1-2022 05:29 PM
...... weols langsung tak tahu nyahhhh
frozen sangat laki bini
Quote ashilalat 22-1-2022 05:31 PM
Anak²? Pastu kat ujung kata ada sorang je anak. Celah mana nya anak²?
Quote asfaz 22-1-2022 05:36 PM
ashilalat replied at 22-1-2022 05:31 PM
Anak²? Pastu kat ujung kata ada sorang je anak. Celah mana nya anak²?


Dia mksudkan sekali dgn anak2 buah dia tu. Kan baru2 ni ada buat sambutan  besday anak dia . Rasanya kena time tu kot
Quote mzzenma 22-1-2022 05:43 PM
mawi ada filem baru?
ke buku baru?

entahlah sejuk beku sgt
Quote AnnaSendin 22-1-2022 07:27 PM
Mawi nieyh berbakat jadi pengarah/penerbit filem yach. Filem heols 'Tiada Tajuk' tuew best jugak.
Quote Mulotkoyak 22-1-2022 10:08 PM
Cmtu pun bole stress ke uols? Kenapa terlalu pk sgt kalo benda tu xbetol. Bkn nye isu rogol or kes yg mengaib kan. Benda pun gosip. Uols ni sejenis yg amik kesah ape org kata ke walaupun xbetol?
Quote dudaberhias 22-1-2022 10:14 PM
ya ampunnn sendu di dalam hujan betul...
tu pun ada yang gigih nak ambil tahu ekin ada ke tidak semua...

semoga deduanya bahagia dan takde pape sebab nanti kalau cerai habis la tokey laksa dan somi beruk salji heolsss tu mencapubbb nak jadi terpaling....
Quote cmf_premierleag 22-1-2022 10:16 PM
eleh tertekan kononnnnnn
buat bodo je lah.takde sapa hengen nk rampas mawi ko tuh
Quote orgbiasaje 22-1-2022 10:37 PM
AnnaSendin replied at 22-1-2022 11:27 AM
Mawi nieyh berbakat jadi pengarah/penerbit filem yach. Filem heols 'Tiada Tajuk' tuew best jugak.

betul filem tu best, kelakar tp ada sindiran pengajran
Quote kucim 22-1-2022 10:55 PM
Tak payah baca komen dan off media sosial ..done...tak payah poning2
Quote gideoncross 22-1-2022 11:09 PM
Lgi bgus ni, dri Ina Naim.
Quote gideoncross 22-1-2022 11:10 PM
kucim replied at 22-1-2022 10:55 PM
Tak payah baca komen dan off media sosial ..done...tak payah poning2

Artis2 Hollywood pun ada yg dh mlas nak bca comments sbb asek yg negative je.
Quote Momie 23-1-2022 05:21 PM
Sidang media biasa la kan kalau tak bwk famili. Tah ye le tu netizen dm tanya. Kot saje buat2  cerita hot sbb filem nak klua
Quote MelahJanda 23-1-2022 05:24 PM
batu klorg cakap gitu da stress?
ko cubala baca komen komen porem time ko nak menikah dgn mawi zaman glamer dulu..mau agaknya masuk hosp tampoi terus sbb terlalu stress depress dan anxiety attack pelbagai!
Quote MelahJanda 23-1-2022 05:24 PM
apa aku tulis tadi? hahaha

***baru orang cakap gitu dah stress????
Quote ezacbee 23-1-2022 05:27 PM
Off komen. Settle. Ni hadap baca komen mmg mendapat laa.. pastu stress
Quote Momie 23-1-2022 05:39 PM
ezacbee replied at 23-1-2022 05:27 PM
Off komen. Settle. Ni hadap baca komen mmg mendapat laa.. pastu stress

Manade org komen. Org dm katanya. Tu yg mcm ada bau2 ikan skit. Ntah betul org dm gitu
Quote matjerk 23-1-2022 07:28 PM
Stresss? Takut sgt deme klu dikatakan bukan bini mawi lagi ye... jgn ghisau lah...
Quote imanjannah 23-1-2022 09:18 PM
cantik orgnya

Lihat semua komen(34)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

22-5-2022 05:47 AM GMT+8 , Processed in 0.071228 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top