CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Antarabangsa Lihat artikel

Priyanka Chopra, Nick Jonas Timang Anak Sulung Melalui Ibu Tumpang

22-1-2022 05:25 PM| Diterbitkan: tatod| Dilihat: 6091| Komen: 67|Original author: Tatod

Description: Pasangan selebriti popular di Hollywood, Priyanka Chopra dan Nick Jonas telah mengumumkan kelahiran anak sulung mereka.Priyanka dan Jonas berkongsi kegembiraan itu menerusi Instagram dan memohon agar ...


Pasangan selebriti popular di Hollywood, Priyanka Chopra dan Nick Jonas mengumumkan kelahiran anak sulung mereka.

Priyanka dan Jonas berkongsi kegembiraan itu menerusi Instagram dan memohon agar diberikan ruang untuk fokus pada urusan keluarga.

"Kami sangat teruja mengumumkan kelahiran anak pertama yang dilahirkan oleh ibu tumpang.

"Kami dengan hormat mohon diberikan privasi pada waktu istimewa ini untuk memberikan tumpuan kepada keluarga. Terima kasih," kata pasangan itu.




Memetik laporan Daily Mail, sumber memaklumkan pasangan itu menyambut kelahiran anak perempuan mereka 12 minggu lebih awal daripada tarikh jangkaan.

Dikatakan, bayi itu dilahirkan di Hospital Southern Californi berdekatan Los Angeles. Bayi itu akan terus berada di sana sehingga dibenarkan pulang ke rumah.



Sumber turut mengatakan pasangan yang berkahwin pada Disember 2018 itu sudah lama merancang untuk menimang cahaya mata, namun jadual kerja kedua-duanya terlalu padat.

Kata sumber lagi, mereka menghubungi sebuah agensi untuk mendapatkan khidmat nasihat dan memilih khidmat ibu tumpang. - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote tatod 22-1-2022 05:25 PM



Pasangan selebriti popular di Hollywood, Priyanka Chopra dan Nick Jonas mengumumkan kelahiran anak sulung mereka.


Priyanka dan Jonas berkongsi kegembiraan itu menerusi Instagram dan memohon agar diberikan ruang untuk fokus pada urusan keluarga.


"Kami sangat teruja mengumumkan kelahiran anak pertama yang dilahirkan oleh ibu tumpang.


"Kami dengan hormat mohon diberikan privasi pada waktu istimewa ini untuk memberikan tumpuan kepada keluarga. Terima kasih," kata pasangan itu.




[ig]https://www.instagram.com/p/CZAJvizvjf4/[/ig]


Memetik laporan Daily Mail, sumber memaklumkan pasangan itu menyambut kelahiran anak perempuan mereka 12 minggu lebih awal daripada tarikh jangkaan.


Dikatakan, bayi itu dilahirkan di Hospital Southern Californi berdekatan Los Angeles. Bayi itu akan terus berada di sana sehingga dibenarkan pulang ke rumah.




[ig]https://www.instagram.com/p/CWtu8xHN6X6/[/ig]


Sumber turut mengatakan pasangan yang berkahwin pada Disember 2018 itu sudah lama merancang untuk menimang cahaya mata, namun jadual kerja kedua-duanya terlalu padat.


Kata sumber lagi, mereka menghubungi sebuah agensi untuk mendapatkan khidmat nasihat dan memilih khidmat ibu tumpang. - CARI
Quote SalenaGomez 22-1-2022 07:35 PM
Wowww guna ibu tumpang sbb bz…ingat kan sebab problem nak pregnant or nak jaga badan…
Quote kotakominami 22-1-2022 08:45 PM
Huhu....giler punye sebok...beranak boleh bole sub kat org len.
Quote delia3003 22-1-2022 08:47 PM
Edited by delia3003 at 22-1-2022 08:49 PM

Maybe sbb nak jaga badan ler tu kot? Tapi alasan busy lagi sedap dengar.

Ok ler tu mengaku guna surrogate, takde nak sorok.
Quote kucim 22-1-2022 09:14 PM
Lawa priyanka ni...suka lihat...semoga bayi sihat
Quote Suchi 22-1-2022 09:40 PM
Huhu ingat kan dia ada masalah ke apa rupanya sbb terlalu sibuk.
Jadi sub kat orang jelaa, moga tak terlalu sibuk untuk membesarkan anak tu plak ke sub kat orang lain juga?
Quote haznor 22-1-2022 09:44 PM
untung banyak duit. beranak boleh sub kat orang lain.
Quote Mulotkoyak 22-1-2022 10:11 PM
So permanian beradas or nk kne chap chap gak. I is confuse?.
Quote delia3003 22-1-2022 10:14 PM
Edited by delia3003 at 22-1-2022 10:18 PM
Suchi replied at 22-1-2022 09:40 PM
Huhu ingat kan dia ada masalah ke apa rupanya sbb terlalu sibuk.
Jadi sub kat orang jelaa, moga tak  ...


Sibuk tu sebenarnye alasan je. Ramai je aktres yg jauh lagi popular dan sibuk tapi ada je masa beranak, antara nak dengan tak nak je. Bab jaga baby tu, duit berkepuk, boleh upah nanny je.


Iols rasa lebih kepada tak nak alignment lari je, dia masuk 40 tahun dah tahun ni. Apa2 pun tahniah, legal, tak jadi masalah pun.
Quote gideoncross 22-1-2022 11:18 PM
SalenaGomez replied at 22-1-2022 07:35 PM
Wowww guna ibu tumpang sbb bz…ingat kan sebab problem nak pregnant or nak jaga badan…

Ummah Kokesen kat DailyMail pun mnyindir psl bnda yg sma, tdi iol bca kat sna. Ada yg sindir klau x ada msa nak buat ank, msti xde msa nak jga tpi xpe sbb korg bnyk duit, boleh upah nanny.
Quote hashashes 22-1-2022 11:19 PM
Tengok retis sana, time dapat anak or any kematian ke apa semua mohon nak privacy yach. Time retis sini, setiap minit dok update igs tunjuk baby yg masih merah2 tapi sipi2 la nampak dagu , sebelah pipi acah2 taknak kena ain hahahah
Quote ellejo 23-1-2022 12:00 AM
orang kata guna surrogate sbb dia dgn nick dah estranged.
Quote Aikiko 23-1-2022 01:25 AM
Retis bollywood macam da normalize ngan surrogate mums ya
Tgoklah srk, amir khan, shilpa shetty pun guna ibu tumpang
Yang latest preity zinta n pc
Quote Buritan 23-1-2022 09:23 AM
SalenaGomez: Wowww guna ibu tumpang sbb bz ...


Aku rasa lebih kpd jaga body.. ratu cantik tuu
Quote melinda_kerr 23-1-2022 12:28 PM
Duit byk tpi tk pernahke nk buat treatment kt leher tu. Leher sheols mmpk sgt tua
Quote blakerainer 23-1-2022 04:04 PM
gideoncross replied at 22-1-2022 11:18 PM
Ummah Kokesen kat DailyMail pun mnyindir psl bnda yg sma, tdi iol bca kat sna. Ada yg sindir klau  ...

Ramai je ummah kokesen yg kutuk piggy chop ni kt page2 Hollywood. Tiap kali org condemn dia musti ada geng kicap yg backup dia. Dia ni followers berjuta pon kaum2 dia je, nak ikutkan takde la International sgt since kawen dgn nickJ.  
Quote Addrianna 23-1-2022 05:07 PM
Gila dia punya sebok tapi laki ada pulak masa nak keluarkan sperm tak apa lah ada duit boleh sub tak perlu melayan kesusahan bila mengandung chak  dh dapat anak.aku suka tengok nick ni sedap sngat mata aku memandangnya
Quote apedehal 23-1-2022 06:58 PM
Da mcm mak n anak
Quote nevberg 23-1-2022 07:29 PM
kan..tapi jangan memain okay..dia bangga follower dia lagi banyak dari gabungan semua jonas brothers

Lihat semua komen(67)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

22-5-2022 06:44 AM GMT+8 , Processed in 0.070258 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top