CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Jangan Gelak Cara Iqbal Bawa Motor, Dah Lama Tak Tunggang Lepas Hampir Digilis Lori

21-1-2022 03:06 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 3661| Komen: 30|Original author: LilRose

Description: Iqbal Zulkefli enggan terus menutup mulut apabila diri menjadi bahan ketawa selepas gambarnya menunggang motosokal kelihatan janggal.
Iqbal Zulkefli enggan terus menutup mulut apabila diri menjadi bahan ketawa selepas gambarnya menunggang motosokal kelihatan janggal.


Kredit foto: FB

Menerusi luahan di Instastory, Iqbal mendakwa sudah lima tahun dia tidak menunggang motosikal.

Malah, dalam tempoh itu dia terbiasa dengan gaya hidup dibantu pemandu peribadi.


Kredit foto: IG


Jelasnya, dia pernah mengalami kemalangan jalan raya hingga nyaris digilis lori.

"Ketika 23 tahun, di universiti, saya jatuh tertiarap dan hampir digilis lori. Sejak itu saja tidak bawa motosikal.

"Di alam pekerjaan pun saya sudah bermula dengan dibawa driver kemana-mana. Sehinggakan saya lupa untuk menunggang dengan baik. Untuk ambil gambar pun, adik saya yang tolong letakkan motosikal," katanya.


Kredit foto: IG

Tegasnya, dek terlalu sibuk dengan perniagaan, dia terpaksa mengharapkan pemandu peribadi.



"Tidak semestinya anak raja baru perlu ada driver.

"Jika saya memandu sendiri agak berbahaya kerana fikiran saya sering fokus pada kerja," jelasnya. 



Kredit foto: IG

Komited betul Iqbal dengan perniagaannya sampai sepanjang masa otak bekerja, tak boleh fokus pada perkara lain. - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Buritan 21-1-2022 03:24 PM
Nape aku tak kenan mamat ni.. aku rasa ali puteh lagi ori dr sidia ni
Quote helicornia 21-1-2022 03:25 PM
betul ke dh 5 tahun ada pembantu peribadi hantar sana sini?
bukan 5 tahun lepas ko jd PA bidah ke?
bukan ko yang hantar dia ke hulu ke hilir?
Quote codenamedream 21-1-2022 05:25 PM
Sembang kencangggg, babi pun kalah
Quote edoraixora 21-1-2022 05:36 PM
jenis tahan maki budak ni
ada je bahan nk bagi netizen kutuk
Quote misssakura 21-1-2022 05:38 PM
sembang lebat punya orang ni
Quote Rogue98 21-1-2022 05:51 PM
Geli baca....
Quote laksmanabentan 21-1-2022 06:02 PM
codenamedream replied at 21-1-2022 05:25 PM
Sembang kencangggg, babi pun kalah

babi pun terbang...
Quote wirazam 21-1-2022 06:29 PM
Entah mengapa..mcm semcm je ..
Bagus DV X jadi dgn dia nih..
Quote codenamedream 21-1-2022 09:09 PM
laksmanabentan replied at 21-1-2022 06:02 PM
babi pun terbang...

Babi mmg terbang. Tapi Iqbal lagi atas dari babi
Quote Lolalala 22-1-2022 08:22 AM
Dia ni jual apa sebenarnya? Apa product dia?
Quote slyfynx 22-1-2022 09:05 AM
Eh, nobody laughs, because nobody cares.
Ko ni Lilrose, kene bayo dengan laki jamban ni ke?
Quote laksmanabentan 22-1-2022 10:47 AM
Lolalala replied at 22-1-2022 08:22 AM
Dia ni jual apa sebenarnya? Apa product dia?

sskjp aja yang beli uollsss...
tak yah kita bagi promosi kat dia...
Quote Shayang 22-1-2022 10:51 AM
Apa kerja yg ko pokus sangat tu nak gak tau
Quote dudaberhias 22-1-2022 11:10 AM
kalau dia ni sembang usah la percaya... artikel ni pun kaka yakin takde ponen bottom atau janda gersang yang hengen nak bukak... dia sendiri yang klik tularkan suara anda lepastu suruh wartawan ponen atau wanita gaji b40 buka kan... wartawan pun nak buat macam mana dah memang kerja dia, so terpaksa je la buka, kang tak dapat gaji rm900 nak buat bayar bil api dan astro bulan ni...
Quote kotakominami 22-1-2022 05:17 PM
Dia ni adoi....kat ig dia mana je yang tak flex...kalau setakat naik grab uber aku pon boleh ckp ade driver....
Quote norawestallen 22-1-2022 05:21 PM
Uish eksyen betul ko dalam video tu iqbal, coat orang bukakkan, pintu orang tutupkan, pinggan org pegangkan. kaya tapi low class. berlagak humble. muka sombong
Quote Hoola 22-1-2022 05:31 PM
Ank raja, sultan pun boleh bw kereta sndiri.
Sekian.

Iqbal ada drebar..korg ade?????

Quote riena3321 22-1-2022 05:48 PM
boy iman no2
Quote dudaberhias 22-1-2022 06:02 PM
slyfynx replied at 22-1-2022 09:05 AM
Eh, nobody laughs, because nobody cares.
Ko ni Lilrose, kene bayo dengan laki jamban ni ke?

Khennn... Lebih helokkk lah heols di gilis, buat semak jah... Kenapa la haritu hampir di gilis lori je. Patutnya gilis je terus macam cili giling tu. Boleh buat sambal.

Lihat semua komen(30)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-7-2022 11:51 AM GMT+8 , Processed in 0.198707 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top