CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Merecik! Putera Mateen Kongsi Gambar ‘Hot’ Imbau Kursus Komando

21-1-2022 04:16 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 8068| Komen: 121

Description: Muat naik terkini putera diraja Brunei, Pangiran Muda Abdul Mateen atau lebih dikenali sebagai Putera Mateen menarik perhatian ramai di media sosialnya.
Muat naik terkini putera diraja Brunei, Pangiran Muda Abdul Mateen atau lebih dikenali sebagai Putera Mateen menarik perhatian ramai di media sosialnya.


Kredit foto: IG Mateen

Putera kacak ini berkongsi beberapa foto dan video berserta kapsyen mengimbau kenangan pahit manis ketika menjalani sesi kursus komando yang sangat mencabar di Lympstone, United Kingdom.

Melihat perkongsian baru Putera Mateen itu, orang ramai membanjiri ruangan komen dengan meluahkan rasa bangga atas pencapaian baginda dan memuji kesungguhan harungi kursus yang penuh mencabar itu.



Memang luar biasa dan bukannya mudah nak jalani kursus yang mencabar seperti itu, salut dengan Putera Mateen!


Sumber: Murai

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote sharlenetexas 21-1-2022 04:17 PM
Kalau bapak dia janitor ada yg merecik tak?

Quote ifanonline 21-1-2022 04:18 PM
tak mungkin dia akan pilih andartu malaysia
Quote supernaturalee 21-1-2022 04:22 PM
gmbr dr dron xde ke
mau nmpk isi dlm
elok jer pi tarik gitu

Quote naina 21-1-2022 04:27 PM
Bagus ya takda la pemalas sangat mengekor je ke Mana2. Kira ada bakat kepimpinan. Berat ohh kursus komando yinnih
Quote namr 21-1-2022 04:41 PM
Wau gambar tuh
Quote darkness 21-1-2022 04:42 PM
Kenapa tidak training dengan warga brunei sendiri? Dia ni omputeh ka?
Quote genUmi 21-1-2022 04:43 PM
gambo adjust cik nek tu hahahaa
Quote jejaka_hensem 21-1-2022 04:48 PM
Muka dia biasa2 je,iols hensem lagi
Quote Suchi 21-1-2022 04:51 PM
Bila berdiri sebelah omputeh terus nampak petite
Quote makadek 21-1-2022 04:55 PM
Aku dah tua kewwww sbb tak rase merembes pun
Quote Adrif 21-1-2022 04:57 PM
marhaen be like:

"Bagai pungguk rindukan bulan."  

wake up, move on. diorang tak tau pun ko wujud

dunia kita berbeza~  
Quote naina 21-1-2022 05:00 PM
makadek replied at 21-1-2022 04:55 PM
Aku dah tua kewwww sbb tak rase merembes pun

Samalah kita. Takda merembes2 pun. Cume kagum jelah dari anak raja negeri sini masing2 perut membulat. Tak pun kurus kering je.
Quote Belibis 21-1-2022 05:01 PM
darkness replied at 21-1-2022 04:42 PM
Kenapa tidak training dengan warga brunei sendiri? Dia ni omputeh ka?

Rasanya anak kayangan semua training kat situ..jamaica dulu pun situ jgak.
Quote lolipopmanish 21-1-2022 05:03 PM
Hmm….
Quote seri_mawr 21-1-2022 05:17 PM
trainer yang berdiri tepi dia dlm air tu rasa mcm nmpk lebih sedap mata memandang (dari tepi la...)
Quote tikusmontok 21-1-2022 05:42 PM
naina replied at 21-1-2022 05:00 PM
Samalah kita. Takda merembes2 pun. Cume kagum jelah dari anak raja negeri sini masing2 perut membu ...

Nak banding dgn anak raja ngra selatan ke
Quote Samerosie 21-1-2022 05:47 PM
Rasanya most of the brunei royals memang tak duduk dalam brunei pun.
Quote Samerosie 21-1-2022 05:48 PM
Btw tak merecek pun biasa je macam tengok average joe je.
Quote MissYouSayang 21-1-2022 05:58 PM
Mengusapp............

Lihat semua komen(121)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-7-2022 07:01 AM GMT+8 , Processed in 0.076998 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top