CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Kenapa Nam Ron Asyik Berbogel? Hanya Tutup Anu Guna Patung Unicorn

4-1-2022 05:41 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 5087| Komen: 54|Original author: Oleh: Saiful

Description: Nam Ron mengejutkan ramai apabila memuat naik gambar tidak berbaju dan hanya menutupi bahagian sulitnya menggunakan patung unicorn.
Nam Ron mengejutkan ramai apabila memuat naik gambar tidak berbaju dan hanya menutupi bahagian sulitnya menggunakan patung unicorn.

Nam Ron kata apa yang dikongsikan merupakan ujian untuk semua orang termasuk dirinya.

Foto: IG

“Saya adalah ujian untuk tuan-tuan dan puan-puan. Kalian adalah ujian untuk saya. Semoga kita sama-sama lulus berdepan ujian.

“Dalam kehidupan ini, jangan hanya harap dipuji kerana dikeji juga ada kebaikannya. Pujian adalah racun sedangkan kejian adalah penawar untuk hati supaya kita sedar diri,” katanya di Instagram.



Tambah Nam Ron lagi,  rahsia kebahagiaan adalah apabila kita berbuat baik dengan semua orang tak kira siapa mereka.

“Ibu, bapa, saudara mara, jiran tetangga, muda, tua, baik, jahat, kaya, miskin, Islam atau tak, tak kira apa bangsa, warna kulit, cantik, hodoh, perempuan, lelaki, ahli maksiat, ahli agama, ada agama atau tak, pelacur, pencuri, kaki mabuk, mat gian, mat rempit, cacat atau tidak, rockstar, pornstar bla bla bla kerana kita semua adalah sama makhluk Tuhan sekalian alam.

“Dan, bergantung penuhlah dengan Allah kerana Dialah yang mengerakkan setiap sesuatu. Dialah yang bagi petunjuk dan Dialah yang menyesatkan. Bukan kita."







Di ruangan komen ramai tak senang dengan perkongsian pelakon tersebut.

“Bang, maaf saya rasa kapsyen dengan gambar macam tak sesuai. Matlamat tak menghalalkan cara," antara komen netizen.



Sebelum ini pun Nam Ron pernah muat naik gambar separuh bogel sebagai balasan sarkastik dirinya bagi menyahut cabaran sebuah produksi drama yang mengenakan syarat untuk mengambil pelakon yang mempunyai jumlah pengikut sekurang-kurangnya satu juta di media sosial. 

Apa pendapat anda? -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Afifi82 4-1-2022 05:42 PM
Sian unicorn tu :’)
Quote JalaEmas 4-1-2022 05:47 PM
unicorn mgsa keadaan..
Quote genUmi 4-1-2022 05:51 PM
aku kesian kat patung tu je
Quote Orix 4-1-2022 05:52 PM
heols kena pegi buat facial, rambut bagi kemas, rasanya macho dah... utk umur mcm dia n org melayu body mcm dia tu kira 'fit' dah
Quote Dolmat 4-1-2022 05:57 PM
Bakat berlakon ada memang ada.. tapi mahap cakap why nampakkan diri nampak kepams... Unicorn pun dah terbabit kepamss masammss ????
Quote Prickford 4-1-2022 05:59 PM
Sorry to say la heolls ni mmg sejenis suka acah2 urban tapi muka kepam jawa totok.
Suka kejap2 acah2 urban konon agama ni boleh dibuat main, pastu belagak ustaz balik.
Sejenis penunggang urban tapi tak berani nak se-urban celepets!
Quote exclusive_vvip 4-1-2022 06:00 PM
fefeeling A-lister,tapi perangai low grade sangat
Quote ninjago 4-1-2022 06:01 PM
artistic sgt.. cara fikir pun artistic.

harap dgn cara tu dia makin dekatlah dgn Sang Pencipta. masing2 dgn cara masing2, Allah je yg menilai. gittew.

Quote dudaberhias 4-1-2022 06:02 PM
eeee kepam berkerak lah nokkkk

tengok pun geli...nak buang daki2 tu mesti kena sental pakai berus dawai periuk baru hilang... kaki pun bintik2 hitam ala2 kudis... mesti ciknek pun eczema macam aliff
Quote imanjannah 4-1-2022 06:02 PM
bawak mengucap pakcik oii, apa yg ko kejo? dunia tipu2 ni
Quote pinksarah 4-1-2022 06:04 PM
saja je tu nak naikkan traffic ig?

hahahahaha

nak jdkan diri tu relevant dan disebut2 harus buat benda2 bodo sebegini..

Quote anony-mous 4-1-2022 06:04 PM
Liberal ke or just kerek mcm seripah amani? Fefeling artsy sgt walaupon nan hado
Quote chandrahusin 4-1-2022 06:12 PM
dia pakai seluar pendek
kan nmpak tali seluar tu
tapi tu lah sbb kepam kena la hina
klu Zul Arifin netz diam2 jamu mata
Quote ezacbee 4-1-2022 06:48 PM
Adoyai.. kepamnya acik oooii..
Quote belacan_gurl 4-1-2022 06:51 PM
Allah..dgn kusamnya..dgn berdaki nya...dgn parut nya .. nak muntah uwekkk
Quote chekacheku 4-1-2022 06:54 PM
Kata org seni..seni la tu dia cuba tonjolkan..seni tu kan bugil kalo kt obersi
Quote Suchi 4-1-2022 07:09 PM
Orix replied at 4-1-2022 05:52 PM
heols kena pegi buat facial, rambut bagi kemas, rasanya macho dah... utk umur mcm dia n org melayu b ...

Yelaa perut tak buncit dan tak gelebeh.
Terkejut gak igtkan jenis boroi berlipat2 ke apa.
Cuma tula kena rajin kemaskan diri sental apa yg patut. Guna skincare yg sesuai maklumla awak retis kenala jaga penampilan.

Tp jgnlaa nak post gambar nude gini lagi dah demi nak masuk page rotikaya ke apa nih?
Quote MadameOnion 4-1-2022 07:14 PM
Kepam busuk..bakat biasa2 je..nampak henat di malaysia sbb industri perfileman kat sini 10 tahun di belakang indonesia..tapi acah2 taraf hollywood..pi mamp la
Quote tikusmontok 4-1-2022 07:22 PM
Bertebiat nak mampos ke?

Lihat semua komen(54)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-7-2022 02:06 AM GMT+8 , Processed in 0.068741 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top