CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
123Next
Return to list New
View: 4460|Reply: 54

Kenapa Nam Ron Asyik Berbogel? Hanya Tutup Anu Guna Patung Unicorn

[Copy link]
Post time 4-1-2022 05:41 PM | Show all posts |Read mode
Nam Ron mengejutkan ramai apabila memuat naik gambar tidak berbaju dan hanya menutupi bahagian sulitnya menggunakan patung unicorn.


Nam Ron kata apa yang dikongsikan merupakan ujian untuk semua orang termasuk dirinya.


Foto: IG




“Saya adalah ujian untuk tuan-tuan dan puan-puan. Kalian adalah ujian untuk saya. Semoga kita sama-sama lulus berdepan ujian.


“Dalam kehidupan ini, jangan hanya harap dipuji kerana dikeji juga ada kebaikannya. Pujian adalah racun sedangkan kejian adalah penawar untuk hati supaya kita sedar diri,” katanya di Instagram.




  



Tambah Nam Ron lagi,  rahsia kebahagiaan adalah apabila kita berbuat baik dengan semua orang tak kira siapa mereka.


“Ibu, bapa, saudara mara, jiran tetangga, muda, tua, baik, jahat, kaya, miskin, Islam atau tak, tak kira apa bangsa, warna kulit, cantik, hodoh, perempuan, lelaki, ahli maksiat, ahli agama, ada agama atau tak, pelacur, pencuri, kaki mabuk, mat gian, mat rempit, cacat atau tidak, rockstar, pornstar bla bla bla kerana kita semua adalah sama makhluk Tuhan sekalian alam.


“Dan, bergantung penuhlah dengan Allah kerana Dialah yang mengerakkan setiap sesuatu. Dialah yang bagi petunjuk dan Dialah yang menyesatkan. Bukan kita."




  



  



  



  



  



Di ruangan komen ramai tak senang dengan perkongsian pelakon tersebut.


“Bang, maaf saya rasa kapsyen dengan gambar macam tak sesuai. Matlamat tak menghalalkan cara," antara komen netizen.




  



Sebelum ini pun Nam Ron pernah muat naik gambar separuh bogel sebagai balasan sarkastik dirinya bagi menyahut cabaran sebuah produksi drama yang mengenakan syarat untuk mengambil pelakon yang mempunyai jumlah pengikut sekurang-kurangnya satu juta di media sosial.


Apa pendapat anda? -CARI
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 4-1-2022 05:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Sian unicorn tu :’)
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 05:47 PM From the mobile phone | Show all posts
unicorn mgsa keadaan..
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 05:51 PM | Show all posts
aku kesian kat patung tu je
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 05:52 PM | Show all posts
heols kena pegi buat facial, rambut bagi kemas, rasanya macho dah... utk umur mcm dia n org melayu body mcm dia tu kira 'fit' dah
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Bakat berlakon ada memang ada.. tapi mahap cakap why nampakkan diri nampak kepams... Unicorn pun dah terbabit kepamss masammss ????
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 05:59 PM | Show all posts
Sorry to say la heolls ni mmg sejenis suka acah2 urban tapi muka kepam jawa totok.
Suka kejap2 acah2 urban konon agama ni boleh dibuat main, pastu belagak ustaz balik.
Sejenis penunggang urban tapi tak berani nak se-urban celepets!
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 06:00 PM From the mobile phone | Show all posts
fefeeling A-lister,tapi perangai low grade sangat
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 4-1-2022 06:01 PM | Show all posts
artistic sgt.. cara fikir pun artistic.

harap dgn cara tu dia makin dekatlah dgn Sang Pencipta. masing2 dgn cara masing2, Allah je yg menilai. gittew.

Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 06:02 PM | Show all posts
eeee kepam berkerak lah nokkkk

tengok pun geli...nak buang daki2 tu mesti kena sental pakai berus dawai periuk baru hilang... kaki pun bintik2 hitam ala2 kudis... mesti ciknek pun eczema macam aliff
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 06:02 PM From the mobile phone | Show all posts
bawak mengucap pakcik oii, apa yg ko kejo? dunia tipu2 ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 06:04 PM | Show all posts
saja je tu nak naikkan traffic ig?

hahahahaha

nak jdkan diri tu relevant dan disebut2 harus buat benda2 bodo sebegini..

Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 06:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Liberal ke or just kerek mcm seripah amani? Fefeling artsy sgt walaupon nan hado
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 06:12 PM | Show all posts
dia pakai seluar pendek
kan nmpak tali seluar tu
tapi tu lah sbb kepam kena la hina
klu Zul Arifin netz diam2 jamu mata
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 06:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Adoyai.. kepamnya acik oooii..
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 06:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Allah..dgn kusamnya..dgn berdaki nya...dgn parut nya .. nak muntah uwekkk
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 4-1-2022 06:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Kata org seni..seni la tu dia cuba tonjolkan..seni tu kan bugil kalo kt obersi
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 07:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 4-1-2022 05:52 PM
heols kena pegi buat facial, rambut bagi kemas, rasanya macho dah... utk umur mcm dia n org melayu b ...

Yelaa perut tak buncit dan tak gelebeh.
Terkejut gak igtkan jenis boroi berlipat2 ke apa.
Cuma tula kena rajin kemaskan diri sental apa yg patut. Guna skincare yg sesuai maklumla awak retis kenala jaga penampilan.

Tp jgnlaa nak post gambar nude gini lagi dah demi nak masuk page rotikaya ke apa nih?
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 07:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Kepam busuk..bakat biasa2 je..nampak henat di malaysia sbb industri perfileman kat sini 10 tahun di belakang indonesia..tapi acah2 taraf hollywood..pi mamp la
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 07:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Bertebiat nak mampos ke?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-8-2022 12:51 PM GMT+8 , Processed in 1.571701 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list