CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Peminat Zul Ariffin Kecewa Aksi Peluk, Dukung Wanita Bertudung Pula!

4-1-2022 05:35 PM| Diterbitkan: tatod| Dilihat: 8816| Komen: 96|Original author: Tatod

Description: Memuat naik sebuah video iklan memaparkan aksi romantik Zul Ariffin bersama seorang wanita menimbulkan rasa kurang senang dalam kalangan peminat pelakon itu.
Sumber: Instagram Zul Ariffin


Memuat naik sebuah video iklan memaparkan aksi romantik Zul Ariffin bersama seorang wanita menimbulkan rasa kurang senang dalam kalangan peminat pelakon itu.


Menerusi video berdurasi lebih seminit itu, pelakon berkenaan dilihat mesra berpelukan, berpegangan tangan selain mendukung wanita terbabit.



Berdasarkan hasil pemerhatian awal, difahamkan Zul sedang melakonkan watak sebagai teman lelaki wanita terbabit bagi mempromosikan produk bengkung edisi istimewa pelakon itu.


Meninjau di ruangan komen, ramai peminat wanita meluahkan rasa kecewa melihat adegan manja mereka.


Namun, ada juga yang memberikan teguran aksi itu tidak manis dipertontonkan.




Kredit foto: IG

Dipercayai, pelakon wanita dalam video itu adalah pemilik produk berkenaan, Farah Nabilah Abd Aziz.





Psst! Korang ada yang kecewa tak tu?  - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote JalaEmas 4-1-2022 05:38 PM
Tak cayelh aku tu wife die.. bukan ke aksi angkt2, peluk2 ni biase je bg julripin..
Quote Fly_over 4-1-2022 05:38 PM
Edited by Fly_over at 4-1-2022 05:40 PM

asal bie nampak lain? yg penting mak bie cantik bertiang2 kalahkan anak2…
Quote cikatilia 4-1-2022 05:39 PM
ni kakak si syasya 30k khuens?biefarahaziz
Quote beta_carotene 4-1-2022 05:42 PM
Gedik pompuan tu... Ambik kesempatan nk raba2 boyfriend @Kurex
Quote luvly_snow8608 4-1-2022 05:48 PM
nape nampak buruk bie nie dalam video? selalu sheols nampak lawa compared to adek 30K sheols tu

nie nampak kepam & acik2 so dalam video nampak xserasi dengan abam zul, nampak mcm kakak adek dahhh

btw, video iklan bengkung so murahan. semua xkena, dari pelakon, attire, storyline, hazabedahhhh
Quote anony-mous 4-1-2022 06:10 PM
Perempuan ke pondan??

Ambik la si intan najuwa tu kot ye pon
Quote anony-mous 4-1-2022 06:13 PM
luvly_snow8608 replied at 4-1-2022 05:48 PM
nape nampak buruk bie nie dalam video? selalu sheols nampak lawa compared to adek 30K sheols tu

nie ...

Nk tgk rupa sebenar mmg kena tgk video mcm ni. Ya ampun i mmg xkenal sapa sheol!!! I tot pondan mana la td. Dgn x lawa nya, nampak jauh lg tua  dari jupin!!! Kurang2 ambik la intan najuwa tu sedap jugak mata i tgk or amelia henderson. Ni duta bengkung apa pakej tua, gemok, haggard
Quote rosannazmia 4-1-2022 06:16 PM
Umur zul bape ye? Kualiti video ni nmpk mcm sedeh.. founder yg acik2 forom kata santik tu pon nampak mcm sedeeeeyyy di sebelah zul.. sila salahkan kualiti video, zul yg ensem tu pon nmpk 40 an, dah mcm sama umur Kim Jong Kok tu dah yg mmg mid 40s
Quote cicicumel 4-1-2022 06:18 PM
Apsal x amik si founder bengkung, syasya aziz tu? Cantik muslimah tp sexy
Quote buapakperut 4-1-2022 06:19 PM
Acik2 haggard sangat pempuan ni. Kikiki
Quote menjad 4-1-2022 06:23 PM
Macit mana yg aisbox dukong nih... Tak padan umo nak miang gitu????
Quote miss_strangers 4-1-2022 06:44 PM
Kakak kandung julripin ni

#sangkabaik
Quote ezacbee 4-1-2022 06:47 PM
Berapa dia bayar zul ni kannn..
Quote chekacheku 4-1-2022 06:48 PM
Serba xkena..kna remake semua..tuka semua..kalo xlingkup bianes
Quote Masukkeluar 4-1-2022 06:49 PM
aku tgk td iklan ni. nampak sgt pmpuan ni sgaja ambik ksmptan nk didukung zul. hahaha. pdhl boleh je buat iklan tanpa dukung mendukung. Lol.

lagi stu awat si zul tu nampak teruk sgt kulit? mcm umur 50an. macam mana jd hero ni?
Quote irish_ieka 4-1-2022 06:53 PM
ni semua marketing je. lambert lagi si zul tu nak kt kakak 30k tu. btw lama dh nk habaq, cucuk bibir gone wrong ke? tk cntik ok. baiklah bibir asal ni dok terjuih pelik gitu.
Quote slyfynx 4-1-2022 07:29 PM
Wanita BERTUDUNG hanat ape camtu
Quote codenamedream 4-1-2022 07:33 PM
Edited by codenamedream at 4-1-2022 07:37 PM

Ni adik kepada Sasha 30k khen?
Kurex inzal tak tgk bamjul berbengkung?
Screenshot_20220104-193437__01.jpg
Quote luvly_snow8608 4-1-2022 07:35 PM
anony-mous replied at 4-1-2022 06:13 PM
Nk tgk rupa sebenar mmg kena tgk video mcm ni. Ya ampun i mmg xkenal sapa sheol!!! I tot pondan ma ...

kannn, tau la owner bersama adek sheols tapi xtgk cermin kah sheols?
gambar memang boleh menipu guna filter bertingkek, tapi video mana mampu menipu.

teruk nau2 video tu. hazabedah nak menghabeskan masa 1minit++ tu

abam jul pon nampak busuk kepam dengan muka pon berurat2, so memang total fail la video nie for iols  

Lihat semua komen(96)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

22-5-2022 09:34 AM GMT+8 , Processed in 0.081032 second(s), 32 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top