CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Ramai Wanita Menangis Patah Hati Tengok IG Story Zul Ariffin, Siapa Sharleen?

7-12-2021 01:47 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 10824| Komen: 84|Original author: LilRose

Description: Beberapa video di Instastory Zul Ariffin membuat orang ramai tertanya-tanya siapakan wanita yang bersamanya itu?
Beberapa video di Instastory Zul Ariffin membuat orang ramai tertanya-tanya siapakan wanita yang bersamanya itu?


Kredit foto: IG

Bukan main mesra lagi siap digelar aktor kacak dan sado itu dengan panggilan 'sayang'.





Hantaran itu dimuat naik semula oleh Zul yang diambil dari IG Story wanita berkenaan yang menggunakan akaun @sharleen_xo. Pun begitu, identitinya masih menjadi misteri.


Kredit foto: IG

Menjengah ke ruangan komen di TikTok Zul, ramai yang patah hati melihat rakaman berkenaan.




Kredit foto: TikTok/Kisah Dunia

Siapakah Sharleen_Xo dan apa hubungannya dengan Zul? Mesra betul! - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote babelina 7-12-2021 02:02 PM
nie nk laku kn drama la nie..
Quote OyaTonggek 7-12-2021 02:04 PM
gatal bizik nyaaa yg komen menangis tgk story jul riping ni
Quote awex^returns 7-12-2021 02:09 PM
motip ko nak menangis dia ada awek dah kenapa
macam lah kalau dia takde awek dia nak amek ko jadi awek dia atau bini dia

yihhhhhhhhhhh
Quote jas7512 7-12-2021 02:15 PM
Pasal bbnu ni klu tgk komen kat ig dan twitter mcm birah semcm..maybe x semualah tapi yg sedikit tu very annoying..xde pakwe and makwe pun nak meroyan kat ig..siap byk btl poating psl jodoh..dahlah i mmg kn tgk ig bebdk ni sbb keje...menjengkelkan btl...kau tu spm pun x lepas lg..keje pun x stabil lg sibuk btl  nak berkasih2an...waktu muda ni lah patutnya belajar buat duit dgn cara terhormat sbb energy byk...dah tu apa ke hal memyibuk meroyan kat media sosial si zul ni..suka hati dia lah nak kahwin..klu kau peminat pun..kau sapa nak dictatw hidup artis...sorry teroyan kat cni sbb rasa sakit hati tgk posting my studennts and kwn2 mrk
Quote awanysss 7-12-2021 02:20 PM
bodohnya lahai yg komen2 acah kecewa.
ntah julripin kalau kau offer free jadik maid dia pun julripin reject sbb buruk..
Quote DayangKirana 7-12-2021 02:20 PM
gigit jari je la acik2 wehh..
baru tunjuk gambar gitu..
agaknye buat nye dia buat suprise tunjuk cincin merisik or tunang, harus ade yg meroyan.
Quote lasagna 7-12-2021 02:22 PM
kalau betul pun tak pe lah jah.. lama sgt dah bam jul the buzz lightyear membujang. nasib lahh sape yg mnanges meraung tu.. muaahahahahahaa.
Quote sharlenetexas 7-12-2021 02:25 PM
Asalkan bukan sharlenetexas.

Quote SherryZass 7-12-2021 02:25 PM
awex^returns replied at 7-12-2021 02:09 PM
motip ko nak menangis dia ada awek dah kenapa
macam lah kalau dia takde awek dia nak amek ko jadi aw ...

yas, I second U. Kenal pun tidak, lagi nak kecewa, ikut sukalah jul Buzz Lightyear tu nak becinta ke, nak berkahwin ke
Quote prince_marhaen 7-12-2021 02:29 PM
dia takde awek pun bukannya nak amik ko jadi awekkk lahaiii minah-minah berangan berbau kepam nihhh... sah-sah zul bebird ripin ni nak yang open open je... kau org semua kan tudung lindungan kaabah....tapi kerang tak jaga pun..yihhh
Quote Normabaru 7-12-2021 02:31 PM
Mamiyami sexycurve ada plan dgn si buzzlightyear ni..xsilap ni la dia kot..gimik acah body sexy laki mari...

Btw Mamiyami dh sebok jual roti manila..tok laki xkuar oversea sbb mmg bewak ke cmne..

Dulu2 blh bg alasan tgh MCO pkp segala..now travel band dh xde pon xjgk ke mana2..Mamiyami ke solebreadwinner dlm family?

Nasibla duit kencang khuenssss...kohkoh
Quote one_piece 7-12-2021 02:35 PM
ni berlakon sama2 kan?
pelakon baru kot

muka ada  iras makwe rusia dia tu .. sape nama thania apa bende tah
Quote pinksarah 7-12-2021 02:35 PM
comel je gf zul ripin..

klu betul gf dia la..

Quote Fazzbulous 7-12-2021 02:38 PM
Kurex tak jeles ke?
Quote Normabaru 7-12-2021 02:41 PM
Lawak tgk bbnu nangis2 teriak walhal both of them xfollow each other pon..plus knowing buzz light year ni..dia bkn Jenis flex relay dia mcm bbnu yg sakan ber PDA..so sah2 la business gimmick sajork..

Itu pon blh kena kench..bbnu nowadayspfftt
Quote ketambangkang 7-12-2021 02:46 PM
hambik la dik...satu malaysia dh tgk punai dia
Quote dudaberhias 7-12-2021 02:52 PM
kesiannyaaa sampai menangis2 dan patah hati bbnu muka pecah... even dia single sampai mampos pun korang takkan dapat kahwin dengan dia jugak sebab korang pun gundu2 dan berkerak... hanya akan dapat bangla macam jahlop agitteww akak nak cerca tanpa belas kasihan... sambil tu nak pergi tengok ceramah untuk reduce sikit dosa tadi.... sekian
Quote dudaberhias 7-12-2021 02:56 PM
Normabaru replied at 7-12-2021 02:31 PM
Mamiyami sexycurve ada plan dgn si buzzlightyear ni..xsilap ni la dia kot..gimik acah body sexy laki ...

oooo yang pramugari tu ada apa2 dengan yamimami yach??
si yamimami ni sendu sangat kah bisnes sheolss sampai gimik tudung pun kena buat
Quote Normabaru 7-12-2021 03:06 PM
dudaberhias replied at 7-12-2021 04:56 PM
oooo yang pramugari tu ada apa2 dengan yamimami yach??
si yamimami ni sendu sangat kah bisn ...

Yami Mami ckp dia xperlu gimik tudung pon biz kencang...btw muka dia sejak btdung ni dh mcm nenek2 yach..kaka Ritu komen ckp dia mcm makcik..dia reply "xbaik ckp cmtu" since dia xblock kaka pon masihla follow dia.kohkoh

Nway xsure la mmg Yami Mami punya gimmick ka apa..tp 1-2minggu LPs mmg buzzlightyear ada jumpa yamimami bincang biznes segala..

Rasa ni la kot Collab nyehh..xkn amik Zul bt ambassador roti bodo manila tu..

Lihat semua komen(84)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

23-5-2022 11:44 PM GMT+8 , Processed in 0.076872 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top