CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Batal Niat Kahwin Sebab Tak Serasi, Tapi Joy Revfa Tak Serik

7-12-2021 12:58 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 3643| Komen: 26|Original author: LilRose

Description: “Kita mungkin takkan dapat apa yang diingini. Tuhan akan menguji tak pernah berhenti."
“Kita mungkin takkan dapat apa yang diingini. Tuhan akan menguji tak pernah berhenti."

Demikian kata usahawan kosmetik, Joy Revfa yang mengakui membatalkan niat untuk berkahwin kerana tidak serasi.


Kredit foto: IG

Memetik laporan Media Hiburan, fokusnya kini terarah kepada empayar bisnes, MERVE Cosmetics Malaysia dan anaknya.

“Sepatutnya kami berkahwin tahun lalu. Tapi akhirnya saya nekad membatalkan perkahwinan itu kerana rasa tidak serasi dengannya. Saya akur dengan ujian hidup ini.



Kredit foto: IG

"Pilihan yang ada ialah untuk terus kuat. Sekarang saya masih single. Bercinta dengan perniagaan sayalah lebih menenangkan.

“Jika Allah hadirkan jodoh lagi selepas ini, insya-Allah saya terbuka menerimanya. Tak ada istilah serik. Manusia dilahirkan berpasangan. Saya tak menolak fitrah itu. Kita hanya mampu merancang, selebihnya ketentuan Tuhan,” katanya.


Kredit foto: IG

Joy atau nama sebenarnya, Siti Arifah Mohd Amin bagaimanapun mengakui ada yang cuba menambat hati.



Namun, katanya dia enggan terbuai larut dengan perasaan sebegitu buat masa ini. - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote dudaberhias 7-12-2021 01:02 PM
who are yussss??? sejak bila dia ni retiss???
setakat che pit yang entah kena celup ke tidak oleh retis je kann dulu...
yang ex lakinya nafi ada sentuh2 heshe... yihhhh... soo macam mana boleh hapgred jadi retis...
Quote jerukkedondong 7-12-2021 01:04 PM
Hidup lagi makhluk ni...yihh sngt
Quote akuchenta 7-12-2021 01:05 PM
Retis ke?

Quote forum5290 7-12-2021 01:05 PM
rupe sbnr joi rempah ni cmne yer kalau xmake up xfilter?dlm ig cntik bbenor...
Quote Piramida 7-12-2021 01:06 PM
Haha.. Dia ni hidup Di alam Alice in wonderland kan? Merepek2.
Good luck.. Moga ada yg sudi sama2 di alam mimpi.
Quote laksmanabentan 7-12-2021 01:07 PM
salah bilik ooooiiiitttt...
retis apa nih???
Quote dudaberhias 7-12-2021 01:12 PM
Piramida replied at 7-12-2021 01:06 PM
Haha.. Dia ni hidup Di alam Alice in wonderland kan? Merepek2.
Good luck.. Moga ada yg sudi sama2 d ...

Memang hidup di dalam alam dunia khayalan dunia impian... Iols dulu ada friend fb dia masa awal2 sebelum kahwin dengan si hafiz tu....

Sheols gigih la buat akaun fake FB tan sri raub something lepastu bubuh in a relationship dengan profile fake sendiri... Profile fake tu tak habis2 upload pic dalam ketera stereng bmw rasanya lepastu copy paste ayat2 dari google.... Yihhh... Berangan... Dah boleh buat sinetron pukul 3 petang...

*Janda toko gudang kosmetik ngak laku, pantas lelaki ajaib dari kayangan turun dari langit pengen menikahinya*

Quote prince_marhaen 7-12-2021 01:30 PM
tak serasi ke sebab cikpet kau dah jemu... dengan filter 100 lapis, mekap sepapan, tudung dah macam badut dah gulung sana sini... kau ingat kau anak patung ke? anak patung annabelle? dah lah psiko ingat semua orang suka kat dia... walhal mmg taknak kawin pun kan..bangga title janda sebab feeling hot setappp... yihhh
Quote OyaTonggek 7-12-2021 02:02 PM
mak datokkk...lawanyaaaaa...ada gambar orijenel minah nin x? nk tingukk
Quote princessmiang 7-12-2021 02:09 PM
forum5290 replied at 7-12-2021 01:05 PM
rupe sbnr joi rempah ni cmne yer kalau xmake up xfilter?dlm ig cntik bbenor...








Quote amyainsamad 7-12-2021 03:47 PM
wey, thread utk instafemes mmg dh xde ke? puas cari
Quote ketambangkang 7-12-2021 03:51 PM
ehh mata dh tak juling
Quote ren14 7-12-2021 03:57 PM
forum5290 replied at 7-12-2021 01:05 PM
rupe sbnr joi rempah ni cmne yer kalau xmake up xfilter?dlm ig cntik bbenor...

filter terlebih kak jan joi ni...


Quote orkidorkido 7-12-2021 11:08 PM
ren14 replied at 7-12-2021 03:57 PM
filter terlebih kak jan joi ni...

Patut hapiz lari
Quote eyansss 7-12-2021 11:10 PM
empayar bisnes?  orang2 jual produk timbang kati ni tau ke maksud empayar sebenarnya ni…
Quote slyfynx 7-12-2021 11:14 PM
Aku rase pompuan baling kucing dalam The Simpsons ni pun lagi waras dari die ni.
Quote -Suri- 8-12-2021 12:42 AM
Pis midun tu pun tgh single. Elokla tu
Quote hangdenim 8-12-2021 01:01 AM
Iols musykil bethol founder2 jutawan mcm ni, hidup lavish. Tapi product dia harey iols tak penah tgk orang pakai. Contoh produk vida, alip syukri tu kalau iols masuk rumah acik2 desa psti jumpa. Hatta produk bella park yg sendu tu pun iols ada nampak org pakai. Tapi merve mermaid ni mampus tak penah nampak org pakai. Tup tup senang lenang bethol joi repah. Mana logika nya? Ke chuols penah nampak org pakai merve ni?
Quote sharlenetexas 8-12-2021 01:12 AM
Sape yg beli lipstick merve sheols ni?

Lihat semua komen(26)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-10-2022 12:25 AM GMT+8 , Processed in 0.081644 second(s), 32 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top