CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Cepat Bagi Bukti Ifa Raziah Potong Usus Dan Dapatkan RM200,000!

7-12-2021 01:21 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 3357| Komen: 27|Original author: LilRose

Description: Berang masih sering dituduh melakukan kaedah ‘memotong usus’ atau bariatrik untuk kurus, Ifa Raziah mencabar pihak terbabit untuk mengemukakan bukti kukuh.
Berang masih sering dituduh melakukan kaedah ‘memotong usus’ atau bariatrik untuk kurus, Ifa Raziah mencabar pihak terbabit untuk mengemukakan bukti kukuh.


Kredit foto: IG

Pengacara dan pelakon sensasi dengan nama sebenar Saripah Raziah Mustapha, 46, juga menawarkan wang ganjaran RM200,000 sekiranya berjaya membuktikan dia memotong usus.








Sejak dua hari lalu, Ifa bertalu-talu memuat naik gambar dan video dengan kapsyen mencabar pihak terbabit mengemukakan bukti kukuh serta membuat peringatan bahawa tawaran RM200,000 itu masih berlangsung sehingga esok (8 Disember 2022).




Kredit foto: IG

Ifa berbuat demikian kerana kecewa dan terkilan kejayaan usahanya menguruskan badan dipertikaikan, malah dituduh menjalani pembedahan bariatrik.


Kredit foto: IG




Yang masih bising-bising Ifa potong usus tu tak nak ke rebut ganjaran RM200,000? Cepatlah bagi bukti pada Ifa kalau ada. - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote prince_marhaen 7-12-2021 01:46 PM
hahahahahahhahaha tak pasal kena reply merangkak di padang masyar... yang kau gigih DM si propa rajiah tu dah kenapa..ingat dia nak pujuk kau cakap baik-baik? lambett lagi dek.. hahahaha terhibur meols.
Quote iluma 7-12-2021 01:52 PM
sampah.pounder timbang kilo.
Quote makita 7-12-2021 01:53 PM
Artis ni sikit2 merangkak, sikit2 pdg masyar.. igt gak kat akhirat rupanya.
Quote suka2 7-12-2021 02:23 PM
Retis bila dah xda modal nak bekap diri sibuk suh org merangkak kat padang mahsyar diri dia sendiri pun entahkan berguling entahkan kena heret kat padang mahsyar kelak.
Quote makadek 7-12-2021 02:28 PM
Ko ade ke duit sebanyak ittew
Tp ok la dh kurus
Yg ni aku sokong
Gemok2 ni huduh
Quote lasagna 7-12-2021 02:34 PM
makadek replied at 7-12-2021 02:28 PM
Ko ade ke duit sebanyak ittew
Tp ok la dh kurus
Yg ni aku sokong

ehhh kaka.. sheol tu kan founder kekdahnya.. byk ler duit, if not dia tak offer gitew byk nya. kan pounder produk2 ni ada ke tak kaya? semua berduit khuenssss.. regardless produk tu sampah atau tak sampah.
Quote makadek 7-12-2021 02:38 PM
lasagna replied at 7-12-2021 02:34 PM
ehhh kaka.. sheol tu kan founder kekdahnya.. byk ler duit, if not dia tak offer gitew byk nya. kan  ...

Tp laku ke prodak shampah dia ittewww
Ada lg ke tongong dok telan serbuk2 kurus
Aishhhh
Quote dudaberhias 7-12-2021 02:47 PM
nauzubillah min zalik sape la tergamak kata acik kertu kerepot muka tepung gomak ni potong usus...
badan dia macam victoria secret angels ke masalahnya????

cuba tengok kat ig tu berlemak je dan layut sana sini... che pit pun bersawang dan kedut siap pakej daki2 celah kang2...

makcik tu bowdow dan gundu sangat ke sampai tahap badan ifa ni pun deorang ingat perlu bariatric surgery.... expectation iols kurang2 badan macam gigi hadid... sekali buka2 rupanya taraf2 badan amah indon je...
Quote dudaberhias 7-12-2021 02:49 PM
btw iols nak pitenah yang sheols sendiri yang reply diri sendiri dekat ig tu...
akaun minta maaf tu pun akaun dia sendiri... apa ke bengap sangat la rakyat malaysia nak kata badan ayam serama dan itik serati macam ifa ni perlukan bariatric surgery....

rasanya belum ada yang sebodoh itu... kalau ada iols doakan kebodohan dia tak turun pada generasi akan datang... sebab bodoh dan bengap ni takde penawarnya lagi...
Quote mamajawie 7-12-2021 02:59 PM
halah halah halah si sundellll ni kurus pun tah2 sebab konceng manih..bese kan orang kena koncheng manih ni dari tembon jadi kurus
Quote dudaberhias 7-12-2021 03:05 PM
jom tengok video ni dan tinggalkan komen2 yang murni kalau boleh...tak boleh... di silakan cerca bagi pihak akak... sape cerca paling hebat dapat 200k tnc applies... voucher n cashback di sediakan.. boleh tebus di tesco n shopee.. percutian tido 3 hari di hotel terletak dalam gunung berapi di sediakan...

[ig]https://www.instagram.com/p/CW5TqE6ASWc/[/ig]

Quote orkidorkido 7-12-2021 03:15 PM
Memang kau buat, kang nanti aku tunjuk gambar surgeon kau bergambar dengan usus kau tu lepas surgery, kau kalut nak saman orang pulak. Semoga dimakan sumpah kau sendiri. Takde sape nak fitnah kau!
Quote mizruncing 7-12-2021 03:32 PM
sapa yg gigih beli produk dia ni
Quote Normabaru 7-12-2021 03:37 PM
Edited by Normabaru at 7-12-2021 05:46 PM
suka2: Retis bila dah xda modal nak b ...


Hahahhaahaha bguling ye..kahkah..mana acik porum dulu sembang dia bt BS..sila la claim.hahhahaa...nway kaka rasa dia bt lipo..speku je ye..xtuduh..

https://youtu.be/y8MaV4Lsd8o

Hopefully si rina herot merot pon blh la ngaku dia xbuat BS ya..dok sembang cycling n maintain healthy diet konon..tetibe muka licin bdn solid pdhl before Few months sheols gundu mcm badak nk koyak baju..tup2 terus kuruih langsing..puikkkk puikkkk
Quote cruz2 7-12-2021 05:05 PM
orkidorkido replied at 7-12-2021 03:15 PM
Memang kau buat, kang nanti aku tunjuk gambar surgeon kau bergambar dengan usus kau tu lepas surgery ...

Apa lg kaka..200k tu boleh share2 dgn ahli porum
Quote neve4881 7-12-2021 05:09 PM
orkidorkido replied at 7-12-2021 03:15 PM
Memang kau buat, kang nanti aku tunjuk gambar surgeon kau bergambar dengan usus kau tu lepas surgery ...

sheols bukan buat bariatric...sheols buat fundoplication laparoscopic...procedure tuk rawat acid reflux...buat procedure tu pun boleh lost smpai 10kg sbb kena fully liquid diet sebelum n selepas ops

Quote Nham22 7-12-2021 05:12 PM
Tp die ni slowly kurus..xmendadak... 2 tahun lepas kurus sikit.. Pastu tahun lepas kurus sikit lg.. Tahun ni banyak plak kurus die...
Quote Nham22 7-12-2021 05:14 PM
orkidorkido replied at 7-12-2021 03:15 PM
Memang kau buat, kang nanti aku tunjuk gambar surgeon kau bergambar dengan usus kau tu lepas surgery ...

Betul ka...?? Ingatkan mmg die kurus alami.... Tp kalau betol die ade buat kepit or potong usus.. Mmg kuang ajar ler menipo.. Cabar2x org plak
Quote eyansss 7-12-2021 07:17 PM
orkidorkido replied at 7-12-2021 03:15 PM
Memang kau buat, kang nanti aku tunjuk gambar surgeon kau bergambar dengan usus kau tu lepas surgery ...

sebab tu dia berani offer rm200k sebab dia tau dokter n spital terikat dengan akta kerahsiaan pesakit...  apa2 dia boleh saman spital n dokter kalau any info keluar...

Lihat semua komen(27)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-10-2022 12:48 AM GMT+8 , Processed in 0.074672 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top