CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Alicia Amin Sanggup Bawa Adegan Ranjang "Tapi Lembaga Penapis Filem Lepaskan Ke?"

7-12-2021 04:43 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 3438| Komen: 22|Original author: LilRose

Description: "Jika ditanya apakah saya sanggup melakonkan, jawapannya ya."
"Jika ditanya apakah saya sanggup melakonkan, jawapannya ya."

Alicia Amin yang sering berpenampilan seksi mengakui tidak kisah membawa adegan ranjang dan sensual.


Kredit foto: IG

"Tidak dinafikan, saya pernah menerima tawaran melakonkan babak ranjang dan panas. Saya tidak kisah menerimanya.

"Cuma, saya ingin tahu, apakah babak panas diperlukan dalam cerita ataupun sekadar suka-suka. Jika perlu, saya kena menilai dahulu, adakah jika babak itu tiada boleh menjejaskan jalan cerita mahu emosi pelakon.



Kredit foto: IG

"Jika babak ini sangat diperlukan disebabkan faktor disebutkan, saya tak kisah untuk melakukannya. Lagipun, watak itu bukanlah saya, tetapi karakter dalam naskhah," jelasnya.

Alicia berkata demikian apabila diajukan soalan oleh wartawan Berita Harian sama ada pernah ditawarkan melakonkan adegan ranjang dan 'sensual' hanya kerana keberaniannya menggayakan pakaian seksi


Kredit foto: IG

Bagaimanapun, Alicia mempersoalkan semula sama ada babak keterlaluan boleh bolos Lembaga Penapis Filem (LPF). 

"Ada pengarah sengaja mahu membuat adegan panas, tetapi tak buat pun," katanya.


Kredit foto: IG

Boleh gegar Malaysia kalau Alicia Amin melakonkan babak ranjang! - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote makadek 7-12-2021 04:48 PM
Tk ceting pn tgk koooo aset flat
Quote Gianna111 7-12-2021 04:58 PM
jarang prang nash bash dia ni..adakah sebab dia anak somebody so ak boleh kena jentik?
Quote cheezel 7-12-2021 05:27 PM
Badan sekeping ada hati nk buat adegan ranjang. Kang org igt laki. Takyahla. Simpan je
Quote hyie 7-12-2021 05:41 PM
sangat afdal kalau dapat berganding dengan fauzi nawawi untuk scene tersebut yachh
Quote Mulotkoyak 7-12-2021 05:43 PM
Tetek mne tetek??? Leperrrr jeee… Awat rata siskaaa?
Quote dudaberhias 7-12-2021 05:47 PM
Bab sanggup lakukan adegan di ranjang tu akak tak kisah dan tak terkejut.... Masalahnya sape yang selera nak tengok ko dikkk??? Dah la berkerak kalau ada babak tu pun merunduma filem tu terus dek ramai penonton tak selera nak nengok... Rasa nak pecahkan je TV dan lontar kot tingkap dan kambuihhh belakang rumah...

Lain la kaka faz ke, bamtah dan syafi tee... Yang tu herlokkk.... Kalau ada adegan tu cepat2 akak pergi tonton dan beli tiket duduk seat depan sekali sambil hirup kucate dan beli popcorn banyak2.
Quote Rogue98 7-12-2021 05:47 PM
Kau masuk Asia's next top model awat masih nak harap job kat msia ?..gi lah oversea berlambak kut keje2 bogel kau boleh buat....penat pulak achik2 porem nak fikir pasal lembaga penapis bagi ke tak...
Quote dudaberhias 7-12-2021 05:51 PM
cheezel replied at 7-12-2021 05:27 PM
Badan sekeping ada hati nk buat adegan ranjang. Kang org igt laki. Takyahla. Simpan je

khenn... badan sekeping... lepastu bertatu2 eee macam berkurap siap ada google maps dan peta negara dekat badan tu... belah kiri lengan tu siap ada kebun mini ala2 lubspap sheolsss...yihhhh kosser nak nengokkk

baik nengokkk drama gayah adik danish bawah umooo tu kurang2 herlok la jugak...

Quote Kurex 7-12-2021 06:06 PM
Baju mahal tampak murah bila dia pakai. Tak sesuai jadi model
Quote kaedahnya 7-12-2021 08:40 PM
ok la tu boleh la terima tawaran marvel holiweed (contoh) tuh
Quote Normabaru 7-12-2021 09:15 PM
Mulotkoyak: Tetek mne tetek??? Leperrrr je ...


Hahahahahaha bodoh la ko ni..tny direct xde lembaga tapisan langsung.lol
Quote sharlenetexas 7-12-2021 09:17 PM
Adegan ranjang tapi berlakon keras kejung tetap nmpk mcm batang kayu balak.

Quote musangbodoh 8-12-2021 02:19 AM
nk belakon ranjang bleh je tp posisi atas ye...errr pakai wig kaler pink gitu
Quote AnnaSendin 8-12-2021 02:36 AM
Tak berahi pon orang tengok kecuali lesbo dan gayah. Sheols hengat nieyh hollyweird ker nak ader adegan2 ranjang gittuew? Scene ala2 citer lenjan dah lepas dekk non.
Quote babelina 8-12-2021 11:44 AM
ala apa yg dia x bole buat.. semua pn bole..
boring la citer dia nie..
Quote scrocth 8-12-2021 12:17 PM
Dulu ada projek nak buat biopic noorkumalasari. Meols pilih heshe ni over mimi lana sbb air muka mimi masih nampak lembut berbanding pompuan ni. Kak Noor masa aktif modelling, dia pny berani dan aksi dia mmg gothic mcm alicia amin ni lah.
Quote cloudnine 8-12-2021 02:25 PM
Kesian dia ni cara dia tak sesuai dengan culture malaysia. Nak pergi US ke luar negara mana² tak laku pulak. Terpaksa hadap market malaysia jugak. Cuba behave supaya disayangi ni tak asyik rebel tak habis². Memang takkan kemana la.
Quote TomyamPuteh 8-12-2021 03:01 PM
Anjing pun buleh pitam tengok dia ni.
Quote Suchi 8-12-2021 04:13 PM
dudaberhias replied at 7-12-2021 05:47 PM
Bab sanggup lakukan adegan di ranjang tu akak tak kisah dan tak terkejut.... Masalahnya sape yang se ...

Cite omputeh pun pelakon depa yg buat scene 18sx pun body gitu2 je pun
Hat seksi selambak biasanya takat tayang lurah je kot.
Mcm cite apatah tu iols tak tgk sbb tak minat yg bdsm tu apa ke tajuk dr novel tu.
Tgk pelakon pompuan tu kurus kering jaaah tp katanya ade scene 18sx.

Lihat semua komen(22)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-10-2022 11:34 PM GMT+8 , Processed in 0.078259 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top