CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Pelan-pelan Kayuh Sementara Ada Waktu" - Ucapan Lisdawati Buat Lana Nodin

7-12-2021 04:12 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 4935| Komen: 20

Description: Bersempena ulang tahun kelahiran aktres Lana Nodin, pelakon Lisdawati melayangkan ucapan istimewa buat rakan artisnya itu yang kini menetap di Amerika Syarikat.
Bersempena ulang tahun kelahiran aktres Lana Nodin, pelakon Lisdawati melayangkan ucapan istimewa buat rakan artisnya itu yang kini menetap di Amerika Syarikat.



Kredit foto: IG Lisdawati

Meski sudah berjauhan, namun ingatan tulus doa dari bintang KL Menjerit itu buat Lana kekal terpahat.


Kredit foto: IG Lisdawati

Menurut Lisdawati atau nama sebenarnya Nisdawati Nazaruddin, meski jarang berjumpa, namun mereka masih tetap berhubung.


Kredit foto: IG Lana

"Kita tak selalu jumpa tapi KITA ADA. Tak selalu bercerita tapi ADA RAHSIA.

“Iya, luaran tak cerminan dalaman tapi Insya-Allah pelan-pelan kayuh ye sahabat sementara masih ada WAKTU,” tulisnya menerusi hantaran di akaun Instagram.



Kredit foto: IG Lana

Sekadar informasi, Lana atau nama sebenarnya Mazlina Hasan Nodin sekeluarga telah berhijrah dan menetap di Amerika Syarikat sekitar September lalu.


Sumber: Media Hiburan

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote eyansss 7-12-2021 07:07 PM
annoying betul bila kawan wish2 sambil doa orang tu berubah…  as if dia tu dah baik sangat la sampai sambil nak imply to all yang kawan dia tak baik…  cuba wish2 biasa2 sweet2 je…

in b4, ni my pov…
Quote dudaberhias 7-12-2021 10:45 PM
Eeee tengok rhoperrr dia teringat dekat poji nawawi yang iras2 beruk salji tu yihhh

Satu lagi pelan2 kayuh apa benda tu? Pelan2 kumpul duit untuk repair hidung lahanat nodin tu ke?

Memang patut repair pun sebab hodoh sangat eeeee mimpi ngeri, macam corong resdong... Sekali dia bersing bukan sekadar covid omicron je keluar...  bulu2 dan taik idong pun terkeluar
Quote makadek 7-12-2021 11:09 PM
eyansss replied at 7-12-2021 07:07 PM
annoying betul bila kawan wish2 sambil doa orang tu berubah…  as if dia tu dah baik sangat la sampa ...

Sbji mcm ex kawan aku
Meluat gilaaaa
Aku tk leh terima cara dia
Sekali ko doa dpn aku dhla
Ni tiap2 kali celaka betul
Dia la terpaling suci tk berdosa
Quote abadi84 8-12-2021 12:17 AM
Pelan pelan kayuh
Hidayah atau ajal yg smpai dulu agak2 ehh??
Aku selalu trfikir...
Quote musangbodoh 8-12-2021 02:32 AM
dua2 lawa lgi...
Quote umbut 8-12-2021 07:50 AM
Pelan pelan kayuh laki ko jgn nak menggatal je
Quote stingerghostly 8-12-2021 07:55 AM
makadek replied at 7-12-2021 11:09 PM
Sbji mcm ex kawan aku
Meluat gilaaaa
Aku tk leh terima cara dia

Org carutkheun ko , ko tak leh terima walau kewajaran iteww ada, org doakheun ko berlebihan pun ko tak leh terima...apa sebenarnya mau ko dlm hidup ko?

Kahkahkahkahkah
Quote stingerghostly 8-12-2021 07:57 AM
musangbodoh replied at 8-12-2021 02:32 AM
dua2 lawa lgi...

Aku confident yg jealos ni dari kalangan kepam busuk bulus beruban....

Kahkahkahkah
Quote eyansss 8-12-2021 10:50 AM
makadek replied at 7-12-2021 11:09 PM
Sbji mcm ex kawan aku
Meluat gilaaaa
Aku tk leh terima cara dia

meluat kan orang camni...  rasa nak sepuk aje...  aku pun ada kawan camni (now dah bekas)...  sambil dia nasihatkan orang (dengan cara mengeji), sambil tu dia akan up diri dia...  padahal dulu dia lagi nauzubillah...  and current pun takde la bagus sangat...  orang camni adalah orang yang insecure sebab dia tau dia memang tak bagus pun...
Quote mantan 8-12-2021 11:01 AM
kalau dah betul kawan, tak payah nak menempek komen tatapan umum kot... boleh je ko sembang-sembang peribadi... doa sendiri...lainla kalau netizen yang dok hadap insta kawan ko je memang la tak reti nak contact
Quote OyaTonggek 8-12-2021 12:12 PM
Edited by OyaTonggek at 8-12-2021 04:14 AM
eyansss replied at 8-12-2021 02:50 AM
meluat kan orang camni...  rasa nak sepuk aje...  aku pun ada kawan camni (now dah bekas)...  samb ...

sama! aku pun ada kawan sejenis mcm ni..(now dh jd ex) mcm ni lahhh pangai..at same time jenuh show off x nak tgk org lebih dr dia..padahal dia tersangat laa looser..bukan looser harta benda tapi looser hati x tenang..kesian hidup
Quote makadek 8-12-2021 01:10 PM
OyaTonggek replied at 8-12-2021 12:12 PM
sama! aku pun ada kawan sejenis mcm ni..(now dh jd ex) mcm ni lahhh pangai..at same time jenuh show ...

Mmg akan jd ex org camni
Tenang aman gila sejak tk kawan
Quote OyaTonggek 8-12-2021 09:31 PM
makadek replied at 8-12-2021 05:10 AM
Mmg akan jd ex org camni
Tenang aman gila sejak tk kawan

kan kaka...selayaknye
Quote Kurex 8-12-2021 10:31 PM
Hidung lanat noden ni mcm hidung yang disumpah nenek kebayan
Quote Rogue98 8-12-2021 11:39 PM
sebelum kahwin lana ni pernah alami fasa bertudung kan..gi umrah etc...acah2 nak berubah...seklai jumpa mamat asian kaki panjang mana ntah terus melayang tudung pakai sexy balik....
Quote allshares 8-12-2021 11:45 PM
eyansss replied at 7-12-2021 07:07 PM
annoying betul bila kawan wish2 sambil doa orang tu berubah…  as if dia tu dah baik sangat la sampa ...

Tambah lagi, ade yg wish birthday pastu ckp moga cpt ditemukan jodoh. Apoo bengong sgt. Doa sendiri2 sudah la utk kwn tu bertemu jodoh. Org tu tgh happy2 time birthday, di ingatkan pula yg di belum berjodohan, dlm gorup WA pula tu. Tepuk dahi jela iols baca, kesian kt kwn iols.
Quote mojarean_X 9-12-2021 07:12 AM
Nk doa sebegitu in private lah
Quote eyansss 9-12-2021 09:52 AM
allshares replied at 8-12-2021 11:45 PM
Tambah lagi, ade yg wish birthday pastu ckp moga cpt ditemukan jodoh. Apoo bengong sgt. Doa sendir ...

yup yup...  tu pun satu hal jugak...  memang menyampah...  ko doa depan dia sorang2 takpe la...  ni depan orang ramai...  kesian kawan ko tu...
Quote makton 9-12-2021 09:56 AM
oo bff ke brdua ni.. hmm sesuai sangat

Lihat semua komen(20)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-12-2022 11:25 PM GMT+8 , Processed in 0.101635 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top