CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Comel Je PU Riz Ditegur Neelofa Sebab Asyik Main Filter Ketika Sesi Live

7-12-2021 12:26 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 26243| Komen: 255

Description: Sejak berkahwin, personaliti terkenal Noor Neelofa dan suami PU Riz agak jarang muncul di kaca TV.
Sejak berkahwin, personaliti terkenal Noor Neelofa dan suami PU Riz agak jarang muncul di kaca TV. 

Walau bagaimanapun, kadangkala pasangan suami isteri tersebut ada memuat naik tentang aktiviti seharian mereka di Instagram termasuklah sedutan kelas-kelas keagamaan.



Kredit foto: IG Neelofa

Terbaru, mereka membuat satu IG Live bersama, namun duduk di ruangan berasingan meskipun dalam rumah yang sama dengan alasan kononnya enggan berebut frame.

Dalam pada itu, PU Riz turut sempat berkali-kali menukar filter yang ingin digunakan dan berakhir dengan pilihan pelik. 




Kredit foto: IG lofa.page

Dek bosan melihat gelagat si suami yang masih lagi teruja memilih filter, Neelofa akhirnya memberikan teguran untuk lebih serius.

Mendengar leteran itu, pendakwah bebas tersebut akhirnya mula mengendalikan sesi berkenaan sambil ketawa.



Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen cukup terhibur melihat pasangan tersebut yang sempat bergurau manja.

Mereka juga bersetuju PU Riz dan Neelofa mempunyai perangai ‘gila-gila’ yang hampir sama.


Sumber: Kisah Dunia



Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote dudaberhias 7-12-2021 12:29 PM
tak comel pun... nampak macam atok kertu yang baru belajar main filter dekat ig...
Quote melinda_kerr 7-12-2021 12:31 PM
apa yg geramnya....boring adalah.....
Quote missHaidiD 7-12-2021 12:38 PM
Mohon ostad celup guna filter terbakar
Quote Lumeiy 7-12-2021 12:40 PM
Sampahhh … next !
Quote Masukkeluar 7-12-2021 12:44 PM
comel menda gitu..mcm bangla jual karpet je. hahaha.

[ig]https://www.instagram.com/p/CXEMa1Wj7L1/[/ig]
Quote Fly_over 7-12-2021 12:46 PM
Edited by Fly_over at 7-12-2021 12:49 PM

https://vt.tiktok.com/ZSeUTMbLj/


yg ni lop yg kena marah. dia peace kt belakang piyu tgh bertazkirah. piyu tanya, watpe buak gitu? dgn muka garang tu. so laki bini sound myound dpn org ramai la ek
Quote Masukkeluar 7-12-2021 12:48 PM
Fly_over replied at 7-12-2021 12:46 PM
https://vt.tiktok.com/ZSeUTMbLj/

diorg dh biasa ckp kasar la..aku tgk byk kali piyu mrh si niqabis sbb asyik interframe ms dia dk bg tazkirah, kejap peace, kejap peluk, kejap mengilai...ada skali tu ckp guna bahasa "aku kau"
tp lobenak kata sweet. hahahaah gila lobenak ni.

Quote dudaberhias 7-12-2021 12:48 PM
Masukkeluar replied at 7-12-2021 12:44 PM
comel menda gitu..mcm bangla jual karpet je. hahaha.

khenn... nenek kertu kentot yang hari2 gigih mengcoaching nak pedajal orang bagi dia kaya tu pun pandai kot filter2 dan live zoom semua tu tiap hari... ni motipppp menantu baru belajar nak main2 filter...
Quote Kurex 7-12-2021 12:48 PM
Tak gewram la sundel.. lebih menyarmparh la sundel
Quote Fly_over 7-12-2021 12:54 PM
Masukkeluar replied at 7-12-2021 12:48 PM
diorg dh biasa ckp kasar la..aku tgk byk kali piyu mrh si niqabis sbb asyik interframe ms dia dk b ...

vid tu dah deleted. ramai komen kata piyu garang kt lop. ada yg kata lop asik main2 je.. hanya piyu mampo marah lop. kalau iols malu sih kena marah gituh. semoga jah insof tak mengelenyar lagi dah kena sound dpn2 mcm tu
Quote stingerGV 7-12-2021 12:55 PM
So sweeeeeet

Aummmmmm
Quote makadek 7-12-2021 01:17 PM
Ustaz??? Tu valid kt bini ko je
Tk lama lg lopa up jd tazah
Quote makadek 7-12-2021 01:20 PM
Masukkeluar replied at 7-12-2021 12:48 PM
diorg dh biasa ckp kasar la..aku tgk byk kali piyu mrh si niqabis sbb asyik interframe ms dia dk b ...

maksudnya diorg mmg gila2 laaa lopa ni mmg tk berubah
Ni kalau gaduh natang berukkkk hanying habis kelua
Quote makadek 7-12-2021 01:21 PM
stingerGV replied at 7-12-2021 12:55 PM
So sweeeeeet

Aummmmmm

Anjayyy set2 mandi telanjang
Quote princessmiang 7-12-2021 01:22 PM
yek je...macam hadek2 baru tumbuh bulu
Quote stingerGV 7-12-2021 01:29 PM
makadek replied at 7-12-2021 01:21 PM
Anjayyy set2 mandi telanjang

Mak ko kewww anjayyy itewww?
Quote 3chanceno 7-12-2021 01:31 PM
TT 2 makhluk nie retis ke??

Dah lah tak payah up.kan oztad jadian nie atau jahlop.

Benda cam gini patut in private! Sweet ke benda?
Quote stingerGV 7-12-2021 01:31 PM
makadek replied at 7-12-2021 01:20 PM
maksudnya diorg mmg gila2 laaa lopa ni mmg tk berubah
Ni kalau gaduh natang berukkkk hanying habis ...

Boleh celen kesiyalang ko  dlm keredhoaan laki ko?

Kahkahkahkah

Quote PinkyPie 7-12-2021 01:32 PM
Masukkeluar replied at 7-12-2021 12:44 PM
comel menda gitu..mcm bangla jual karpet je. hahaha.

Ayat pun can bangla- pilih seorang untuk diberi percuma wth

Lihat semua komen(255)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-12-2022 06:28 AM GMT+8 , Processed in 0.110020 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top