CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 2633|Reply: 26

Batal Niat Kahwin Sebab Tak Serasi, Tapi Joy Revfa Tak Serik

  [Copy link]
Post time 7-12-2021 12:59 PM | Show all posts |Read mode
“Kita mungkin takkan dapat apa yang diingini. Tuhan akan menguji tak pernah berhenti."



Demikian kata usahawan kosmetik, Joy Revfa yang mengakui membatalkan niat untuk berkahwin kerana tidak serasi.




Kredit foto: IG





Memetik laporan Media Hiburan, fokusnya kini terarah kepada empayar bisnes, MERVE Cosmetics Malaysia dan anaknya.

“Sepatutnya kami berkahwin tahun lalu. Tapi akhirnya saya nekad membatalkan perkahwinan itu kerana rasa tidak serasi dengannya. Saya akur dengan ujian hidup ini.




Kredit foto: IG



"ilihan yang ada ialah untuk terus kuat. Sekarang saya masih single. Bercinta dengan perniagaan sayalah lebih menenangkan.

“Jika Allah hadirkan jodoh lagi selepas ini, insya-Allah saya terbuka menerimanya. Tak ada istilah serik. Manusia dilahirkan berpasangan. Saya tak menolak fitrah itu. Kita hanya mampu merancang, selebihnya ketentuan Tuhan,” katanya.




Kredit foto: IG





Joy atau nama sebenarnya, Siti Arifah Mohd Amin bagaimanapun mengakui ada yang cuba menambat hati.




  



Namun, katanya dia enggan terbuai larut dengan perasaan sebegitu buat masa ini. - CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-12-2021 01:02 PM | Show all posts
who are yussss??? sejak bila dia ni retiss???
setakat che pit yang entah kena celup ke tidak oleh retis je kann dulu...
yang ex lakinya nafi ada sentuh2 heshe... yihhhh... soo macam mana boleh hapgred jadi retis...
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Hidup lagi makhluk ni...yihh sngt
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 01:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Retis ke?

Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 01:05 PM From the mobile phone | Show all posts
rupe sbnr joi rempah ni cmne yer kalau xmake up xfilter?dlm ig cntik bbenor...
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Haha.. Dia ni hidup Di alam Alice in wonderland kan? Merepek2.
Good luck.. Moga ada yg sudi sama2 di alam mimpi.
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 01:07 PM | Show all posts
salah bilik ooooiiiitttt...
retis apa nih???
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 01:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Piramida replied at 7-12-2021 01:06 PM
Haha.. Dia ni hidup Di alam Alice in wonderland kan? Merepek2.
Good luck.. Moga ada yg sudi sama2 d ...

Memang hidup di dalam alam dunia khayalan dunia impian... Iols dulu ada friend fb dia masa awal2 sebelum kahwin dengan si hafiz tu....

Sheols gigih la buat akaun fake FB tan sri raub something lepastu bubuh in a relationship dengan profile fake sendiri... Profile fake tu tak habis2 upload pic dalam ketera stereng bmw rasanya lepastu copy paste ayat2 dari google.... Yihhh... Berangan... Dah boleh buat sinetron pukul 3 petang...

*Janda toko gudang kosmetik ngak laku, pantas lelaki ajaib dari kayangan turun dari langit pengen menikahinya*

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-12-2021 01:30 PM | Show all posts
tak serasi ke sebab cikpet kau dah jemu... dengan filter 100 lapis, mekap sepapan, tudung dah macam badut dah gulung sana sini... kau ingat kau anak patung ke? anak patung annabelle? dah lah psiko ingat semua orang suka kat dia... walhal mmg taknak kawin pun kan..bangga title janda sebab feeling hot setappp... yihhh
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 02:02 PM | Show all posts
mak datokkk...lawanyaaaaa...ada gambar orijenel minah nin x? nk tingukk
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 02:09 PM | Show all posts
forum5290 replied at 7-12-2021 01:05 PM
rupe sbnr joi rempah ni cmne yer kalau xmake up xfilter?dlm ig cntik bbenor...








Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 03:47 PM | Show all posts
wey, thread utk instafemes mmg dh xde ke? puas cari
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 03:51 PM | Show all posts
ehh mata dh tak juling
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 03:57 PM | Show all posts
forum5290 replied at 7-12-2021 01:05 PM
rupe sbnr joi rempah ni cmne yer kalau xmake up xfilter?dlm ig cntik bbenor...

filter terlebih kak jan joi ni...


Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 11:08 PM From the mobile phone | Show all posts
ren14 replied at 7-12-2021 03:57 PM
filter terlebih kak jan joi ni...

Patut hapiz lari
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 11:10 PM | Show all posts
empayar bisnes?  orang2 jual produk timbang kati ni tau ke maksud empayar sebenarnya ni…
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-12-2021 11:14 PM | Show all posts
Aku rase pompuan baling kucing dalam The Simpsons ni pun lagi waras dari die ni.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2021 12:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Pis midun tu pun tgh single. Elokla tu
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2021 01:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols musykil bethol founder2 jutawan mcm ni, hidup lavish. Tapi product dia harey iols tak penah tgk orang pakai. Contoh produk vida, alip syukri tu kalau iols masuk rumah acik2 desa psti jumpa. Hatta produk bella park yg sendu tu pun iols ada nampak org pakai. Tapi merve mermaid ni mampus tak penah nampak org pakai. Tup tup senang lenang bethol joi repah. Mana logika nya? Ke chuols penah nampak org pakai merve ni?
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2021 01:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Sape yg beli lipstick merve sheols ni?
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-11-2022 12:48 PM GMT+8 , Processed in 0.117094 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list