CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Ada Yang Menyalak Lagi Ke?" - Bila Isteri Shuk, Skandal Berperang Di Media Sosial

9-11-2021 12:07 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 23033| Komen: 229|Original author: Oleh: LilRose

Description: Bagai tidak berkesudahan, semakin berpanjangan drama rumah tangga Shuk Sahar. Ada sahaja isunya membabitkan dia, isteri dan skandalnya.
Kredit foto: IG


Bagai tidak berkesudahan, semakin berpanjangan drama rumah tangga Shuk Sahar. Ada sahaja isunya membabitkan dia, isteri dan skandalnya.

Terbaru, kelihatan beberapa hantaran di Instastory isteri Shuk, Rossalennah Natassyiah Asshaferah atau Sera menunjukkan beberapa tangkap layar sejarah panggilan video serta perbualan dipercayai antara suaminya dan Fara Salleh.



'Serangan balas' itu dipercayai dibuat selepas Fara memuat naik tangkap layar sejarah panggilan video Duo.

"Buka je mata cara jantan," sindirnya.


Kredit foto: IG

Sera juga menyertakan tangkap layar perbualan yang menunjukkan individu dipercayai Fara itu mempersolkan kenapa dirinya tidak dibela.


Kredit foto: IG

"Ada yang menyalak lagi ke gais? Beritahu dia lepas maghrib atau isyak sis buat comeback," tulis Sera.




Kredit foto: IG

Dia juga menyindir Fara yang memadam sejarah panggilan dibuatnya kepada nombor tertentu, sebaliknya hanya menunjukkan jumlah panggilan diterimanya.


Kredit foto: IG

Antara perkongsian tangkap layar perbualan lain, dipercayai, Fara berang dikhianati apabila Sera ada kata laluan Shuk dan mengamuk apabila panggilannya diabaikan.



Kredit foto: IG

Habis semua dipampangkan buat tatapan umum. - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih
2

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (3 people)

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote dudaberhias 9-11-2021 12:13 PM
ya ampunnn tak habis2 lagi drama dua eko cikki amah ni dengan jejan gemuk pendadih pemabuk tu...
Quote meteorspeed 9-11-2021 12:21 PM
Tak abis lagi la, deme nie.. Si shrek yg direbutkan..si bini pun berkali kali kena curang still hadap.. Si gf pun dah la tak kawin lagi aib dah tersebar..
Quote babelina 9-11-2021 12:23 PM
jijikssssssss
Quote miu84 9-11-2021 12:23 PM
Cheap whores dedua nih. Ewww
Quote shiraloveyou 9-11-2021 12:25 PM
Sedap plk tgk mee goreng tu
Quote bambimbom 9-11-2021 12:28 PM
nasib si caras... selalu rase insecure...
Quote shiraloveyou 9-11-2021 12:28 PM
Btw tgk gmbar first tu muka sera iras betul dgn muka syuk...org kata kuat jodoh kalau muka seiras ni
Quote lyshafull 9-11-2021 12:31 PM
Wauuu … ape perasaan shukk nie ? Rasa hebat ke ?
Quote missHaidiD 9-11-2021 12:31 PM
Bosan betol sera ni. Cuba la classy sikit. Semua ko nk tepek kt story. Patut ko tnjuk je hal2 bahagia ko. Bkn jatuhkan maruah canang sana sini. Balas dendam yg terbaik adalah tnjukkan yg  ko lebih bahagia dr dia. Ni ko pun sama sebar hal dlm kain. Annoying sgt ko sera. Low class sama dgn skndal laki ko. Baik ko dgn skandal laki ko dan laki gemok ko tu sama2  ditidurkan oleh kkm.aman sikit
Quote prettyuglybabe 9-11-2021 12:36 PM
kau pun sama je menyalak tak habis..
Quote Paiya 9-11-2021 12:44 PM
perempuan yang dicurangi tapi diam2 tak merempan tu memang luar biasa

Sera ni termasuk perempuan yang biasa biasa
aku boleh faham perasaannya

semoga yang baik baik saja untuk sera

nasihat aku yang pernah berada di kasut sama,
tinggalkan saja si Shuk tu

Quote QueenCaramel 9-11-2021 12:44 PM
MO sera ni mmg nk malukn habih skendel shrek ni..lol..teruskn aje la sera..since da start tu..haha
Bengang abih skendel kt syuk sbb BINI die tau password TOK LAKI DIE..maigad dis woman..mmg bipolar wehhh
Quote tikusmontok 9-11-2021 12:47 PM
Jijiknya tgk perangai tine garit 2 ekor ni...memalukan ppn jer.
Quote afie_m 9-11-2021 12:51 PM
Berperang pah korang berdua...sapa menang dia dpt shuk????
Quote helicornia 9-11-2021 12:54 PM
shiraloveyou: Sedap plk tgk mee goreng tu

hahaha baru nak komen benda yg sama
letih dan muak dah baca depa bercekau, layan gambar mee goreng lagi best

Quote johan-adx 9-11-2021 01:08 PM
shuk shuk...hebat penangan mu boh..
Quote Hypothetically 9-11-2021 01:09 PM
Nampak sgt fara tu insecure n paranoid bila syuk balik rumah sera. Tgok bahasa pun sgt lah kasar dan rempit arah arahkan syuk. Syuk tu mcm kena cucuk hidung. Entahlah, in situation like this, org yg bodoh dan lemah pun akan bangkit utk melawan. Kalau diam2 makan hati maruah kena pijak2 in the end kena cerai pun tak berbaloi. Dah alang2 biar sampai ke pangkal.
Quote airmineral 9-11-2021 01:10 PM
mmg sesuai la korg bertiga ni
Quote kaoru44 9-11-2021 01:11 PM
Pelik si sera ni..tinggal je la laki tu..koser plak kalu aku nk jatuh maruah berebut jantan mcm tu..

Lihat semua komen(229)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-7-2022 06:00 PM GMT+8 , Processed in 0.092875 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top