CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Jamal Abdillah Jual Kosmetik Untuk Hargai Isterinya, Sweet Kan?

27-10-2021 05:42 PM| Diterbitkan: Cari-Azza| Dilihat: 3626| Komen: 30|Original author: Oleh: Cari-Azza

Description: Penghibur versatile, Datuk Jamal Abdillah menceritakan khabar baik apabila mula berniaga walaupun di usianya kini 62 tahun.Menariknya, dia melibatkan sesuatu di luar kepakarannya iaitu berniaga perala ...





Penghibur versatile, Datuk Jamal Abdillah menceritakan khabar baik apabila mula berniaga walaupun di usianya kini 62 tahun.

Menariknya, dia melibatkan sesuatu di luar kepakarannya iaitu berniaga peralatan kosmetik walaupun sebelum ini memiliki bisnes ikan arowana.

Memilih menjadi rakan bisnes kepada produk jenama Zarania memandangkan syarikat itu memiliki reputasi tinggi apabila pernah mengeluarkan produk jenama Natasya yang mampu bertahan di pasaran lebih 10 tahun.

Foto :IG


Idea kerjasama itu tercetus apabila dia melihat hobi isterinya, Datin Zai Izzati Khiruddin yang gemar berhias dan bersolek setiap masa.

“Ia sebagai hadiah sempena isteri saya hamil anak kami yang ketiga. Namun saya akui bimbang tetap ada kerana ini lain kan,"

Jamal berkata seperti dipetik Malaysia Gazette, sebanyak sembilan produk  berada di pasaran dengan harga mampu milik yang bermula serendah RM25 hingga RM49.

Menariknya, set Azura sempena lagu popularnya turut diperkenalkan.



Jamal mendirikan rumah tangga dengan Zai Izzati pada 1 April 2017 dan memperoleh cahaya mata perempuan, Nur Azura Yamani yang dilahirkan pada 10 Oktober 2019.

Ada yang menjadi pengumpul barangan artis? - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote bedahmenjuyah 27-10-2021 05:53 PM
Tak paham aku. Natasya bertahan 10 tahun maksudnya ada lg ke dah meninggal produk tu. So??
Quote me12345 27-10-2021 05:59 PM
Of course la kerana duit.....
Quote ezacbee 27-10-2021 06:10 PM
Ada la tu peminat2 tok jamal yg sanggup beli.
Quote apedehal 27-10-2021 06:28 PM
Whattt????hamil ank ke 3 dah
Quote SpyLeman 27-10-2021 06:42 PM
Wowwwww....sape tak sayang bini ooiii
Quote slyfynx 27-10-2021 07:03 PM
Hahahaha, jual sbb nk duit.
Jadah jual kosmetik sbb hadiah pada isteri
Quote dexa 27-10-2021 07:15 PM

suka dan minat jamal...
TAPI part ni....
tak payah la jamal dok nak  jual cosmetik tu ...
dah 62 -- stop la jual2 perkara tak manfaat pun -


Quote hangdenim 27-10-2021 07:18 PM
I fans tokmal, bukan tinzai. Who cares tinzai keluar produk ape ponn
Quote Nenasketum 27-10-2021 07:33 PM
Jap aku gi muntah ijo kat sink jap. Yucks!
Quote Belibis 27-10-2021 07:56 PM
Makin lama,makin iras wak jahid pulak jamal ni..
Quote Cik_jantung 27-10-2021 08:53 PM
Edited by Cik_jantung at 15-1-2022 02:35 PM

..........
Quote orkid_amani 27-10-2021 10:25 PM
Fuuuhhhh larat naaa bini dia beranak setahun sorg[em:11:]
Aiii yg beranak setiap 2y pun jadi drakula maklampir
Quote sharlenetexas 27-10-2021 11:00 PM
Makin downgrade tok jamal.

Quote LadyCarefree 27-10-2021 11:20 PM
Laaaaa mcam ni pun Datok. Pastu jual produk timbang kilo.
Quote makton 28-10-2021 08:04 AM
produk timbang kilogram kah?
Quote JDT 28-10-2021 08:09 AM
Terpaksa berusaha tambah pendapatan sebab ada anak kecik di usia warga emas... sepatutnya dah boleh releks je sekarang.
Quote shida81 28-10-2021 08:45 AM
Sebaya abah ak.. Tp abah ak da sakit2.. Dia still kuat n mampu dpt ank kecik lagi.. Tahniah la.. Tp patut stop dah.. Apak pun da tua.. Kang Apak da x de ank ramai kecik2 lagi....
Quote KamikuP 28-10-2021 09:06 AM
Natasya ni bukan ke bekas mertua Jimmy Shanley.. let me joinT the dots yaa..

Dulu Jamal makan durian kat tempat camping di Gopeng kepunyaan bekas bapak Jimmy ex isterinya Suhaila kaki judi - (malas aku nak bagi link google)
Mungkin bertitik tolak dari situ si jamal ni diajak buat bisnes ngan pak mertua Jimmy -
Ada lagi ke produk Natasya nihh cuolls?
Quote epal_putih 28-10-2021 09:12 AM
i suka suara jer hahahhaha
tak suka produk yg hang jual

Lihat semua komen(30)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-7-2022 12:45 AM GMT+8 , Processed in 0.090765 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top