CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Ladylista Hiburan Lihat artikel

10 wanita dengan payudara terbesar di dunia

15-1-2015 05:18 PM| Diterbitkan: CMFreporter| Dilihat: 13122| Komen: 17

Description: LadyLista - Berikut merupakan senaraikan wanita dengan payudara terbesar pilihan LadyLista. Kesemua mereka telah melakukan pembedahan membesarkan payudara dan bukannya mengalami sebarang penyakit peli ...
LadyLista - Berikut merupakan senaraikan wanita dengan payudara terbesar pilihan LadyLista. Kesemua mereka telah melakukan pembedahan membesarkan payudara dan bukannya mengalami sebarang penyakit pelik berkaitan payudara. Jom Layan :


#1. Keisha Evans

Merupakan model payudara Amerika. Pernah muncul di majalah 'Big Breast', Keisha menyifatkan dia seorang wanita biasa yang gemar puting payudara besar.

#2. Sabrina Sabrok

Merupakan selebriti sex dan juga ikon Amerika Latin. Berat payudaranya mencecah 3.5 kilogram 


#3. Maxi Mounds

Muncul sebagai pelakon lucah. Ukur lilit dadanya selepas melakukan pembedahan adalah 53.67 sentimeter (60.5 inci) yang kini memakai saiz 42M (US) bra.
 
#4. Lolo Ferrari

Berat payudaranya mencecah sehingga 2.8 kilogram sebelah.

#5. Minka

Merupakan model lucah yang berasal dari Korea Selatan dan juga bekas penari erotik. Payudaranya telah disahkan 54 inchi dengan saiz pinggang yang kecil iaiitu 23 inci

#6. Busty Dusty

Memakai saiz bra 90HHH (sangatlah besar yea), ukuran payudaranya adalah 54-24-34.

#7. BB Gunns

Merupakan sorang yang sangat popular. Pernah muncl pada majalah Score, Gent dan Erotic Dance. Dikenali sebagai  Bodacious Bubbles.

#8. Beshine

Pada 2011, Beshine pernah menambah implan pada payudaranya sehingga mencecah 10,000 cc. Dianggarkan berat payudaranya sekitar 20 pound sebelah.

#9. Sheyla Hershey

Memakai saiz bra KKK, merupakan model Brazil dan juga personaliti televisyen.

#10.Chelsea Charms

Mendapat gelaran 'Queen of Big Boobs' merupakan penari dan saiz normal sebelum pembedahan adalah cup D (memang besar sebelum bedah). Selepas melakukan pembedahan, saiz payudaranya meningkat kepada 153xxx. Dianggarkan 10000cc cecair berada di dalam payudaranya.


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih
1

Lawak

Bosan

Friends Rank (1 people)

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini

Komen Terbaru

Quote Hessa 15-7-2015 10:21 AM
emm..teringat pemain tennis romania..simona halep..siap buat operation utk kecikkan breast dia sbb susah dia nk bergerak masa main tenis..
Quote fly_in_d_sky 13-5-2015 02:17 PM
sekali meletup .... puffff! pek pek ....
Quote Naurah_rik 18-3-2015 02:01 PM
macam-macam
Quote girly.. 12-2-2015 12:02 PM
ntah apa2 le dorang ni. scary je
Quote qronaldo7 9-2-2015 02:46 PM
Apa kelebihan bsr2?
Quote sapeka 25-1-2015 01:13 PM
tak cantik langsung..
huhu
nape la dorang nih???
Quote matahari7001 22-1-2015 07:51 AM
mental betul drg ni.. sakit ptulang blkg i tgk!!
Quote anees~nuhara 21-1-2015 03:35 PM
mcm berat je nk bwkk...
Quote crazecousa 21-1-2015 04:17 AM
kalau dah beso sgt cmni rasa cam geli le pulak tgk
Quote makton 20-1-2015 10:23 PM
menakutkan!!
Quote si_wawa 20-1-2015 11:01 AM
boobies ni macam muscle le bg lelaki.... kalau proportional....memang cantik dan, biasa ada orang sangka kalau lagi besar, so lagi cantik la...well...it individual preference... tapi biasanya tak gitu, bagi pandangan umum ler..
Quote watie_na 19-1-2015 02:44 PM
macam cacat je aku tengok. tak menyampah ke. apa la yg org laki suka sangat besar2 cam ni
Quote ratna 19-1-2015 02:05 PM
ada jgk cedera pinggang...tanggung payudara besar sgt...
Quote bawangputih05 19-1-2015 12:15 PM
macam belon..skali meletop tu..silap2 blh kne kanser
Quote tengah_bosan 19-1-2015 10:57 AM
scaryyy!
Quote budak_gemuk91 16-1-2015 05:31 PM
igt cantik ke????





cm makhluk asing
Quote samin.sikong 16-1-2015 02:37 PM
Memang trend orang barat, tak heran sangat. hehe..

Lihat semua komen(17)

Sub-category


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-9-2022 04:33 AM GMT+8 , Processed in 0.060085 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top