CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Ladylista Hiburan MENARIK Lihat artikel

JOM CUBA~Rancakkan Hujung Minggu Anda

15-12-2014 12:45 PM| Diterbitkan: CMFreporter| Dilihat: 3805| Komen: 1

Description: Hujung Minggu gadis-gadis Ladylista sekalian buat apa? Adakah anda semua baring, lipat baju, layan lagu sambil makan roti, atau tengok maharajalawak?Apa kata mari meriahkan hari anda dengan aktiviti i ...
Hujung Minggu gadis-gadis Ladylista sekalian buat apa?

Adakah anda semua baring, lipat baju, layan lagu sambil makan roti, atau tengok maharajalawak?

Apa kata mari meriahkan hari anda dengan aktiviti extrem seperti ini.




  

   



1. Payung Terjun

Aktiviti ini paling dekat kalau di Kuala Lumpur ini di Kampung Wira Damai, Batu Caves, Selangor. Boleh la gadis-gadis melihat keindahan Kuala Lumpur dari langit. Mungkin sayup-sayup je kan rasanya.

2. Paintball


Tengok akak kita, pakai skirt pun boleh main paintball. Seronok jugak LadyLista tengok, rasa peluh-peluh jantan semua keluar kalau kita berlari kan. Paling best, kita lakukan aktiviti ini dengan gadis-gadis sunti lain (geng anda) mesti nak gelak. Tapi awas, jika datang dengan musuh, haruslah siapkan skill menembak anda. 

3. Skateboarding

Skateboarding ini sangat la 'in' untuk kita gadis Ladylista. Yang pastinya, seorang tarik, seorang duduk. kalau nak lambung-lambung tu minta maaflah. Pastinya aktiviti ini akan membuatkan anda ketagih, lagi-lagi kalau kerja anda duduk diatas papan luncur sahaja.

4. Rollerblade

Seronoknya, setiap ahad, main roller blade cenggini. Menarik kan. Teringat kecik-kecik, asyik jatuh je.

5. Ice skating

Sama seperti main rollerblade, tapi ini ada element basah-basah kalau jatuh. kalau tak mahu basah, sila jangan jatuh.



Menarik kan!! Hujung minggu ini anda buat apa???




Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote mekya 2-6-2014 01:47 PM
TT, kat mana nak main game sumo tu eh?

Lihat semua komen(1)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-11-2022 09:25 PM GMT+8 , Processed in 0.485667 second(s), 31 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top