CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Ladylista Hiburan Lihat artikel

Ciptaan Baru Anti Raba

14-1-2015 04:31 PM| Diterbitkan: CMFreporter| Dilihat: 5598| Komen: 12

Description: Urban Armour rekaan Kathleen McDermott ialah baju yang boleh berubah bagi mengelakkan anda diraba ketika menaiki pengangkutan awam.
Urban Armour : Baju Anti Raba Ketika Menaiki Keretapi (5 Gambar)

Bertukar!

Urban Armour rekaan Kathleen McDermott ialah baju yang boleh berubah bagi mengelakkan anda diraba ketika menaiki pengangkutan awam. Beliau mendapat idea untuk mencipta skirt yang boleh dikembangkan bagi mengelakkan tangan gatai mat raba ini selepas membaca laporan masalah molestation yang dihadapi wanita moden. Pada posisi terbuka tiada masalah pervert menggesalkan diri mereka pada tubuh pemakai. Mungkin ciptaan selepas ini, baju beserta elektrik yang akan merenjatkan tangan si peraba. kan bagus!






Laporan asal FastCo
kredit:www.blogserius.blogspot.com



Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote matahari7001 14-1-2015 08:50 AM
buruk tapi mcm bagus jek!!
Quote alphawolf 14-1-2015 09:13 AM
Buat orang menyampah pun ye jugak...ambik ruang!
Quote anna_tan89 14-1-2015 09:46 AM
dah lah tak cukup ruang dlm pengangkutan awam ni, lagi dia nak occupy space tu
Quote Kelisabirupapa 14-1-2015 10:36 AM
Korup lah idea mcm nie. Next!
Quote Artemesiaa 14-1-2015 11:05 AM
Siaran ulangan
Quote idadzira 14-1-2015 11:11 AM
buruk.......
Quote DayangKirana 14-1-2015 02:49 PM
yes..this is asteruk.
Quote jay_07 14-1-2015 04:21 PM
idea macam tudung saji umah aku.. bezanya tudung saji menutup ni membukak pulak.. dah kalau pakai skirt mcm ni memang tak raba sebab tak selere.. haha
Quote apekcool 14-1-2015 05:21 PM
anti raba? mcm nak buat org anti dia je buat keretapi tu tak cukup tempat haha
Quote ajunara 15-1-2015 02:52 PM
ada orang nak pakai ke...semacam je...
Quote Knowlee 15-1-2015 03:08 PM
buat semak je aih. makan ruang dgn lrt yg sesak.
Quote sinsin88 15-1-2015 05:05 PM
1 design je? Mcm ni tiap tiap hari pakai yang sama saja lah?

Lihat semua komen(12)

Sub-category


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-3-2023 07:27 AM GMT+8 , Processed in 0.116500 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top