CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Ladylista Hiburan ARTIS Lihat artikel

Comel! Anak Mila Kunis dan Ashton Kutcher

14-1-2015 12:25 AM| Diterbitkan: CMFreporter| Dilihat: 11808| Komen: 42

Description: Gambar anak kepada pasangan selebriti ini disebar luas di internet sejak semalam. Seperti pasangan yang lain, Kutcher (36) dan Kunis (31) juga menyediakan kad perayaan Halloween
Memang comel anak pasangan yang romentik ini, dan baru-baru ini gambar anak kepada pasangan selebriti ini disebar luas di internet sejak semalam. 


Seperti pasangan yang lain, Kutcher (36) dan Kunis (31) juga menyediakan kad perayaan Halloween yang berupa gambar mereka sekeluarga. Namun, penerima mula memuat naik gambar tersebut di media sosial dan seterusnya diterbitkan oleh Hollywood Life. 

Anak perempuan mereka dikenali sebagai Wyatt Isabelle Kutcher (3 bulan). Pasangan itu bertunang pada tahun lepas masih lagi tiada perancangan untuk berkahwin. 

MEnurut HollywoodLife, nama Wyatt dipilih Aston secara spontan dalam temubual bersama rancangan EllenDegeneres pada Disember 2014 lalu.


101.JPG

100.JPG
102.JPG
103.JPG



Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote berrygurl 10-1-2015 09:47 PM
Edited by berrygurl at 10-1-2015 09:56 PM

Mila kunis ni yg sama berlakon dlm that 70s show?
Quote bawangputih05 10-1-2015 09:56 PM
berrygurl replied at 10-1-2015 01:47 PM
Mila kunis ni yg sama berlakon dlm the 70s show?

nope..

friends with benefit
oz the great n powerful
black swan..etc
Quote Esperanza 10-1-2015 10:05 PM
bawangputih05 replied at 10-1-2015 09:56 PM
nope..

friends with benefit

Mila kunis mmg berlakon dlm that 70s show la!! As jackie
Quote bawangputih05 10-1-2015 10:09 PM
Edited by bawangputih05 at 11-1-2015 02:01 AM
Esperanza replied at 10-1-2015 02:05 PM
Mila kunis mmg berlakon dlm that 70s show la!! As jackie

lorrrr..yeke..iols terbyg 3rd rocks from the sun.. hahahahahahaha...

patut lah rase mcm lain mcm je..hekhek..

tq for the info
Quote Esperanza 10-1-2015 10:21 PM
bawangputih05 replied at 10-1-2015 10:09 PM
lorrrr..yeke..iols terbyg 30 rocks from the sun.. hahahahahahaha...

patut lah rase mcm lain mcm ...

Tu la uolss xpasal2 mendapat bebelan dr i pemenat setia that 70s show nih.....
Quote myrustyme 10-1-2015 10:48 PM
anak die ikut acuan ashton kutcher..
Quote dani-rox 11-1-2015 12:30 AM
comelnya... baby wyatt sebijik mcm muka apaknya
Quote jijigren 11-1-2015 12:33 AM
cutenyer anak haram ni
Quote noell 11-1-2015 12:43 AM
laki ka pompuan anak depa neh??? nama wyatt jantan dah tapi isabelle bukan nama pompuan ka??

ka anak depa khunsa???
Quote dani-rox 11-1-2015 01:18 AM
noell replied at 11-1-2015 12:43 AM
laki ka pompuan anak depa neh??? nama wyatt jantan dah tapi isabelle bukan nama pompuan ka??

ka a ...

trend terbaru... bg nama anak tak ikut gender
mcm anak pompuan akak meriah kari = monroe, jessica simpson = maxwell

Quote im_cyclist 11-1-2015 01:19 PM
Esperanza replied at 10-1-2015 10:05 PM
Mila kunis mmg berlakon dlm that 70s show la!! As jackie

Hehe.. Relax sudaaa...
Quote noell 11-1-2015 01:24 PM
dani-rox replied at 11-1-2015 01:18 AM
trend terbaru... bg nama anak tak ikut gender
mcm anak pompuan akak meriah kari = monroe, jessica ...

so anak depa pompuan ka??? kalo kat mesia jenuh la kena buli kat sekolah pompuan pakai nama jantan
Quote dani-rox 11-1-2015 08:06 PM
noell replied at 11-1-2015 01:24 PM
so anak depa pompuan ka??? kalo kat mesia jenuh la kena buli kat sekolah pompuan pakai nama jantan ...

unik apa nama tak ikut jantina... sekarang ni nama panggilan bebudak pompuan pon ala2 jantan... mcm iols  
Quote cicicumel 11-1-2015 11:09 PM
wah anak dia mcm muka Demi MOORe
Quote anno_miss 12-1-2015 06:55 AM
Diorg dh dpt bby ye.. cutenye.
Quote Mary_jane 12-1-2015 08:08 AM
Cutenya baby tu.
Quote annehuda 12-1-2015 08:38 AM
noell replied at 11-1-2015 01:24 PM
so anak depa pompuan ka??? kalo kat mesia jenuh la kena buli kat sekolah pompuan pakai nama jantan ...

mak aku nama syahrul, takde  pun citer kene buli kt sekolah.

Quote noell 12-1-2015 08:53 AM
annehuda replied at 12-1-2015 08:38 AM
mak aku nama syahrul, takde  pun citer kene buli kt sekolah.

nama penuh mak hg apa?? syahrul bahiah??? cuba kalo nama mak hg wyatt
Quote noell 12-1-2015 08:58 AM
dani-rox replied at 11-1-2015 08:06 PM
unik apa nama tak ikut jantina... sekarang ni nama panggilan bebudak pompuan pon ala2 jantan... mc ...

dani is a soft name for boy & girl...mcm salmi or zaini both gender boleh pakai tapi wyatt is  very masculine sgt...ganas sgt macm wyatt brothers zaman koboi

Lihat semua komen(42)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-10-2022 11:55 AM GMT+8 , Processed in 0.084236 second(s), 31 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top