CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Ladylista Hiburan ARTIS Lihat artikel

Mila Kunis dan Ashton Kutcher dikhabar bernikah?

6-7-2015 05:24 PM| Diterbitkan: CMFreporter| Dilihat: 7960| Komen: 15

Description: Mereka yang sama-sama membintangi komedi sejak 1998 itu terlibat dengan cinta lokasi apatah lagi dengan penglibatan banyak aksi ciuman dalam set...
Oleh Fyruz





Cinta akhirnya bersatu buat pasangan Ashton Kutcher dan Mila Kunis yang khabarnya telah bernikah. Seperti yang dilaporkan People, pasangan selebriti itu mengikat kata janji namun wakil kedua mereka masih tidak memberi sebarang pengesahan.

Mereka yang sama-sama membintangi komedi sejak 1998 itu terlibat dengan cinta lokasi apatah lagi dengan penglibatan banyak aksi ciuman dalam set.

"Ciuman sebenarnya saya yang pertama adalah dengan dia." kata Mila sewaktu ditemubual majalah W.Tambahnya lagi, "Semua orang pernah jatuh cinta pada seorang bintang. Saya menikahi milik saya."

Kedua bintang filem itu mula bersama pada 2012 dan akhirnya bertunang pada Februari 2014 lalu. Dikurniakan seorang anak perempuan Wyatt isabelle pada Oktober 2014, mereka tidak kekok bercinta meskipun jarak usia 6 tahun.

Pasangan ini yang sibuk menguruskan anak membuatkan penggemar bertanya-tanya adakah mereka akan bernikah atau tidak.

1395692845_ashton-kutcher-mila-kunis-zoom.jpg

Seperti status Fb yang dimuatnaik oleh Kutcher yang menulis "Selamat tahun baru, dari The Kutchers." Adakah itu petanda mereka telah berkeluarga? Jika ya ini merupakan pernikahan pertama Mila manakala Kutcher pernah sebelum ini menikasi Demi Moore dan berpisah pada 2013. -LadyLista.

Sumber: PeopleMagazine




Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote rokarina 7-7-2015 03:08 AM
ok  jeles. kbai
Quote mayaBB 7-7-2015 03:30 AM
Mesti comel anak dorang nanti
Quote CARI-SFG 7-7-2015 10:35 AM
dorang memang dah ada anak sebelum bkahwin
Quote datinamanda 7-7-2015 12:56 PM
Cantiknya Milahhhh
Quote mokcikKSKB 10-7-2015 09:31 PM
Mmg dah kawen pon.secret ceremony katanya
Quote royaldanish 27-7-2015 01:03 PM
sempoi je dieorg ni
Quote talia 30-7-2015 12:59 AM
Dari dulu masa tgk That 70s Show lagi rasa diorg ni sepadan.
Cute couple.
Quote oxalate77 28-9-2015 06:39 PM
Cute couple,despite their age
Quote saaya 1-10-2015 12:20 PM
Tepek sikit gambar anak dyorg, Wyatt Isabelle...





Quote love143 14-10-2015 02:47 PM
saaya replied at 1-10-2015 12:20 PM
Tepek sikit gambar anak dyorg, Wyatt Isabelle...

comelnya...rembes betul tengok ashton ni..hehehe
Quote Orix 14-10-2015 05:24 PM
ashton ni iols tgok interview dia dekat ellen mcam lembut2 gayah je cara percakapannya.... bila berlakon tak nmpk cmtu plak...
Quote aciklola 20-10-2015 11:18 AM
hadoi rembes lah ashton ni
Quote shanew3stga1z 21-10-2015 03:40 PM
dy ada affair ngn milah sblum cerai lg la ek ?
Quote mawibotak 22-11-2015 06:08 PM
a'ah mmg pun ader scandal sblm cerai...cerai pun sbb curang
Quote balakkampung 6-4-2018 04:16 PM
suka tgk diaorang dalam That 70s Show...

Lihat semua komen(15)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-10-2022 11:21 PM GMT+8 , Processed in 0.075792 second(s), 31 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top