CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Ladylista Hiburan Lihat artikel

Pengisar meletup, wanita ini sangka dia akan buta

8-7-2015 11:22 AM| Diterbitkan: CARI-SFG| Dilihat: 7210| Komen: 19

Description: Tak puas hati, dia pun cuba untuk membuka pengisar terbabit...
Oleh Fyruz


Britain: Tysha Stapleton, 24, membeli pengisar makanan minggu lepas dengan harga £100, namun memberitahu dia hanya guna 2 kali sahaja sebelum pengisar ini tak boleh digunakan.

Tak puas hati, dia pun cuba untuk membuka pengisar terbabit menggunakan skrew sebelum dia terdengar bunyi 'bang' dan pengisar tersebut pun meletup.


"Ia tak sepatutnya panas tapi ada benda yang menyebabkannya panas dan meletup," kata Tysha kepada The Sun.


Kesakitan yang dialami Tysha juga bukan kecil kerana kulitnya melecur, dan hampir mencacatkan mukanya.

"Saya bimbang dan ingat saya akan buta. kerana kulit saya mencair sewaktu terkena serpihan letupan. -CARI Infonet.






Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote chinta89 8-7-2015 11:30 AM
jenama ape i? acaner boleh sampai meletup???
Quote CARI-SFG 8-7-2015 11:37 AM
chinta89: jenama ape i? acaner boleh sampai meletup???


magic bullet...
Quote miabebe 8-7-2015 11:44 AM
Lahhhhhhh...

Xcabut plug dulu ke mase guna screwdriver nk fix kn blender tu????? Wtfish

Ko skolah ke x dekkkkkkk????
Quote Artemesiaa 8-7-2015 11:45 AM
Kalau dah rosak tu hantar je ke service centre untuk repair sebab mesti masih dalam warranty lagi tu.  Tak perlu le nak cuba2 repair sendiri tak pasal2 dapat bahaya.
Quote LolaLoly 8-7-2015 11:57 AM
seramnyaa... muka pulak tu melecurnye..
Quote asher 8-7-2015 02:12 PM
naseb tak mati terus...
Quote mattzzx 8-7-2015 02:22 PM
elektrik masih ada lagi tu........
Quote idadzira 8-7-2015 02:23 PM
mcm kena sepihan bullet jadinya.
Quote hanamunir 8-7-2015 03:31 PM
erkkkkk..
sampai macam tu meletup nye..
pandai2 pulak tu bukak sendiri..
Quote haryatie 8-7-2015 04:21 PM
mesti terlupa nk off dulu..
tp berani pulak dia nk reper sendri..
x pasal2 jerk...
Quote elmen 8-7-2015 06:18 PM
sekolah mana tah ni yg jadi bijak camni..
Quote purpledesire 8-7-2015 06:20 PM
kesiannya..teruk gak tengok muka dia tu..
Quote nebulagazer 8-7-2015 08:35 PM
Syg lak...sbb baiki sndr..if tak leh saman jota jota...idup goyang kaki sajo pastu
Quote timahterung 8-7-2015 10:29 PM
akak ni tengah blend taik kah??
Quote red_cattleya 8-7-2015 11:33 PM
kesian..nasib tak menyebelahi..
Quote bianglala 10-7-2015 12:39 AM
mesti lepas ni ala-ala trauma jugak nak guna pengisar
Quote Lagubestbest 10-7-2015 07:14 AM
Lain kali beli blendtec. Nak kisar bayi kerat lapan buat smoothie pun tade hal.
Quote merrissa 19-7-2015 07:40 AM
mahainya......beli je la blender £10

takot gak leh meletop
Quote merrissa 19-7-2015 07:41 AM
Lagubestbest: Lain kali beli blendtec. Nak kisar bayi kerat lapan buat smoothie pun tade hal.


mahai la blendertec

Lihat semua komen(19)

Sub-category


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-11-2022 06:54 AM GMT+8 , Processed in 0.106470 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top