CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Ladylista Hiburan ARTIS Lihat artikel

Lee Jong Suk dan Park Shin Hye bercinta?

6-7-2015 03:47 PM| Diterbitkan: CMFreporter| Dilihat: 8743| Komen: 13

Description: mereka berdua dikesan di satu kafe dengan kehadiran lagi 2 kawan di sekitar Cheongdam-dong, Seoul...
Oleh Fyruz


Semua kenal gandingan hebat mereka berdua di dalam drama 'Pinocchio' yang bercinta dalam drama tersebut. Namun media tempatan Korea mendedahkan pelakon itu dikhabarkan bercinta sejak Januari lagi. "Sejak habis penggambaran drama "Pinocchio, mereka telah bercinta selama 4 bulan," kata sumber asal.




Park dan Lee sentiasa dijumpai peminat ditempat yang sama tak kira di Korea ataupun di luar negara. Disebalik, banyak berlakon dan menyertai iklan dan promosi bersama.

Mac lalu, kedua bintang ini terbang ke London untuk menyertai temuramah majalah Instyle Korea Magazine.

Sebulan selepas itu, Park dan Lee ke Hawaii yang mana Park dalam instagramnya memuatnaik kapsyen "bercuti" dan pada masa yang sama Lee sedang dalam sesi penggambaran untuk majalah Allure KOrea Fashion.

"Sesi penggambaran hanya melibatkan 2 hari sahaja--- selebihnya merupakan free time," kata sumber pada media tempatan.


Juga pada April, mereka berdua dikesan di satu kafe dengan kehadiran lagi 2 kawan di sekitar Cheongdam-dong, Seoul. Khabar angin juga mendapati Lee sentiasa berada berhampiran dengan lokasi penggambaran Park. Jadi anda suka tak?? -LadyLista.



sumber: kpop herald.

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Lorra2411 1-7-2015 11:16 AM
omo omo
Quote ais_kosong 1-7-2015 11:29 AM
sweet ja pasangan ni bagi aku
Quote budak_gemuk91 1-7-2015 11:50 AM
xde kesempatan lg nk tgk citer pinocio ni....

tp minat park shin hye dr citer he's beautiful lg...
Quote zuliana29 1-7-2015 12:11 PM
nmpk sweet...
Quote iloveyou 1-7-2015 12:41 PM


shipper dorang beronok2 trmasuklah iols .. hahahha
Quote hana8biscuit 3-7-2015 02:37 PM
chemistry dorang best betul ke dalam drama pinocchio? kene tengok ni~
Quote nurul_akmar 3-7-2015 06:03 PM
yg mamat korea tu muka dia fake giler. mesti byk wat plastic surgery
Quote iloveyou 6-7-2015 12:09 PM
hana8biscuit replied at 3-7-2015 02:37 PM
chemistry dorang best betul ke dalam drama pinocchio? kene tengok ni~

yup .. chemistry dorg best .. BTS pun best.
Quote iloveyou 6-7-2015 12:10 PM
nurul_akmar replied at 3-7-2015 06:03 PM
yg mamat korea tu muka dia fake giler. mesti byk wat plastic surgery

yg tau tang hidung je, dua2 ni pun tang hidung jgak .. xtau btul ke x .. xdpt nak pastikan.
Quote rokarina 7-7-2015 03:09 AM

macam x sesuwai je... sorry
Quote iloveyou 7-7-2015 06:31 PM
Edited by iloveyou at 7-7-2015 06:32 PM

ni pic dikatakan dorg dating kt cafe.


Quote kakasotong 9-7-2015 01:16 AM
Meols xkenal laki yg dgn park shin hye ni. Tp park shin hye meols kenal. Suka sheols blakon dlm drama he is beautiful. Comel je rambut pendek

Citer the inheritors pn meols layan sbb 2-2 casts hero heroin iols kenal. Watak shin hye dlm tu xbest.

Sekian komen dr iols yg 20% suka kpop

Lihat semua komen(13)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-11-2022 09:20 AM GMT+8 , Processed in 0.082135 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top