CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 5253|Reply: 15

Mila Kunis dan Ashton Kutcher dikhabar bernikah?

[Copy link]
Post time 6-7-2015 04:57 PM | Show all posts |Read mode
Oleh Fyruz




Cinta akhirnya bersatu buat pasangan Ashton Kutcher dan Mila Kunis yang khabarnya telah bernikah. Seperti yang dilaporkan People, pasangan selebriti itu mengikat kata janji namun wakil kedua mereka masih tidak memberi sebarang pengesahan.

Mereka yang sama-sama membintangi komedi sejak 1998 itu terlibat dengan cinta lokasi apatah lagi dengan penglibatan banyak aksi ciuman dalam set.

"Ciuman sebenarnya saya yang pertama adalah dengan dia." kata Mila sewaktu ditemubual majalah W.Tambahnya lagi, "Semua orang pernah jatuh cinta pada seorang bintang. Saya menikahi milik saya."

Kedua bintang filem itu mula bersama pada 2012 dan akhirnya bertunang pada Februari 2014 lalu. Dikurniakan seorang anak perempuan Wyatt isabelle pada Oktober 2014, mereka tidak kekok bercinta meskipun jarak usia 6 tahun.

Pasangan ini yang sibuk menguruskan anak membuatkan penggemar bertanya-tanya adakah mereka akan bernikah atau tidak.



Seperti status Fb yang dimuatnaik oleh Kutcher yang menulis "Selamat tahun baru, dari The Kutchers." Adakah itu petanda mereka telah berkeluarga? Jika ya ini merupakan pernikahan pertama Mila manakala Kutcher pernah sebelum ini menikasi Demi Moore dan berpisah pada 2013. -LadyLista.

Sumber: PeopleMagazine



This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-7-2015 03:08 AM | Show all posts
ok  jeles. kbai
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2015 03:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Mesti comel anak dorang nanti
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2015 10:35 AM | Show all posts
dorang memang dah ada anak sebelum bkahwin
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2015 12:56 PM | Show all posts
Cantiknya Milahhhh
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2015 09:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg dah kawen pon.secret ceremony katanya
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2015 01:03 PM | Show all posts
sempoi je dieorg ni
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2015 12:59 AM | Show all posts
Dari dulu masa tgk That 70s Show lagi rasa diorg ni sepadan.
Cute couple.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-9-2015 06:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Cute couple,despite their age
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2015 12:20 PM | Show all posts
Tepek sikit gambar anak dyorg, Wyatt Isabelle...





Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2015 02:47 PM | Show all posts
saaya replied at 1-10-2015 12:20 PM
Tepek sikit gambar anak dyorg, Wyatt Isabelle...

comelnya...rembes betul tengok ashton ni..hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2015 05:24 PM | Show all posts
ashton ni iols tgok interview dia dekat ellen mcam lembut2 gayah je cara percakapannya.... bila berlakon tak nmpk cmtu plak...
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2015 11:18 AM | Show all posts
hadoi rembes lah ashton ni
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2015 03:40 PM | Show all posts
dy ada affair ngn milah sblum cerai lg la ek ?
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2015 06:08 PM | Show all posts
a'ah mmg pun ader scandal sblm cerai...cerai pun sbb curang
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2018 04:16 PM | Show all posts
suka tgk diaorang dalam That 70s Show...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-11-2022 09:33 AM GMT+8 , Processed in 0.137632 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list