CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Ladylista Hiburan ARTIS Lihat artikel

Gambar Bogel Miley Cyrus Meloyakan

26-1-2015 12:16 PM| Diterbitkan: CMFreporter| Dilihat: 16499| Komen: 40

Description: Pertandingan punggung? Adakah itu yang cuba dilakukan Miley Cyrus baru-baru ini apabila gambar bogelnya diterbitkan oleh V Magazine?
Pertandingan punggung? Adakah itu yang cuba dilakukan Miley Cyrus baru-baru ini apabila gambar bogelnya diterbitkan oleh V Magazine? Seperti Kim K, Miley tidak mempunyai masalah dalam beraksi bogel demi menunjukkan asetnya. 


Sumber memberitahu Hollywood Life, "Miley hanya menjadi dirinya sendiri. Kehidupannya bebas dan terbuka. Kebanyakan selebriti melakukan apa sahaja untuk menjaga imej mereka, namun tidak bagi Miley. Baginya, jika orang tidak selesa atau suka; mereka boleh pergi berambus".

Komen Patrik Schwarzenegger, Dia berasa biasa sahaja dengan keputusan penyanyi tersebut. "Dia bersetuju sahaja dengan apa sahaja pilihan dan tindakan Miley selagi buah hatinya itu tidak terluka.


Baiklah, mari kita lihat gambar yg hangat diperkatakan itu.



miley 4.JPG

miley1.JPG
miley2.JPG
miley3.JPG

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote chilly 14-1-2015 05:17 PM
mak mcm badan bdk laki
Quote whadda 14-1-2015 05:28 PM
kok dicensored...
Quote reenaz 15-1-2015 12:25 AM
Alahai..mmg x selera den
Quote hunny_bunny 15-1-2015 07:58 AM
there is nothing left....seme dah ditunjuk...

aku lg suke cara hillary duff...

sian pun ade kt miley ni....boleh jd britney wannabe..
Quote matahari7001 15-1-2015 08:59 AM
mistik sungguh gamba die, siap ade kude putih.. jadi mcm britney jugak la die ni
Quote safieyah1984 15-1-2015 10:25 AM
attention seeker lah minah ni, kalo mantap mcm kim tu xpelah
Quote aseela 15-1-2015 01:08 PM
she tours party mabuk stoned ... abis dah semua buat...of late bogel la pulak
and ada bf yang super hot...yet....still tak jumpa her true happiness

poor soul....


Quote aseela 15-1-2015 01:09 PM
pagi tadi kat mixFM...aishah sinclair kata...no miley for her children..no TV...no radio...no internet..no wateva
such a bad example..huhu
Quote bawangputih05 15-1-2015 01:42 PM
aseela replied at 15-1-2015 05:09 AM
pagi tadi kat mixFM...aishah sinclair kata...no miley for her children..no TV...no radio...no intern ...

i agree with her. sgt bad example.
Quote bawangputih05 15-1-2015 01:43 PM
aseela replied at 15-1-2015 05:08 AM
she tours party mabuk stoned ... abis dah semua buat...of late bogel la pulak
and ada bf yang super ...

this statement is sweet.
Quote Kejora927 15-1-2015 03:47 PM
pehal hal la minah ni
Quote LabuLabi69 16-1-2015 11:03 AM
eyuckss ... tulang kerigai je yg ada
Quote nurelle 16-1-2015 04:14 PM
ada cam tu je pun de ati nak tunjuk..
Quote mzzenma 16-1-2015 04:43 PM
ingatkan dah kapel dgn anak susahnakeja dah insaf
makin menjadi pula dia
huduh bebenor
Quote mimirahim 19-1-2015 09:00 AM
euw. miley makin hr mkin harommmm
Quote mrsbob 19-1-2015 09:21 AM
sebabkan dia sekarang dah macam ni, kalau ada rerun show dia atau movie dia dulu pon aku dah geli nak tengok
Quote chaintea 19-1-2015 11:57 PM
konon2 nk show dia rebel coz parents dia divorced?

sgt attention seeker..desperate gitu
Quote Orix 20-1-2015 06:32 PM
kesian kau miley.. minat ngn talent lakonan n nyanyian dia.. tp lately
Quote haziraf 21-1-2015 11:35 AM
Poor Miley, started off very well, lately dah sewel..

Lihat semua komen(40)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-12-2022 06:31 AM GMT+8 , Processed in 0.107976 second(s), 50 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top