CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Hujan 10 Minit, Hentian Bas Seksyen 20 Banjir

20-10-2014 10:22 AM| Diterbitkan: admin9| Dilihat: 5795| Komen: 10

Description: Suasana Tersebut Sekaligus Mencetuskan Suasana Panik Terhadap Pembonceng Motosikal Yang Meninggalkan Motor Mereka Untuk Berlindung Di Situ Kerana, Limpahan Air Hujan Tersebut Hampir-Hampir ‘Menenggel ...
Hujan 10 Minit, Hentian Bas Seksyen 20 Banjir



SHAH ALAM - Baru sahaja hujan lebat  tidak sampai 10 minit, jalan hadapan hentian bas di Seksyen 20, Shah Alam sudah digenangi air .

Suasana tersebut sekaligus mencetuskan suasana panik terhadap pembonceng motosikal yang meninggalkan motor mereka untuk berlindung di situ kerana, limpahan air hujan tersebut hampir-hampir ‘menenggelamkan’ motor mereka.

“Saya baharu sahaja berhenti ‘parking’ motor saya disini, hujan terlalu lebat… tetapi baru sahaja ‘parking’, motor saya dah hampir hanyut, jadi terpaksalah saya ubah dengan kadar segera,” kata seorang pembonceng motorsikal tersebut yang hanya ingin dikenali sebagai Ahmad.

Dalam pada itu, pemerhatian Sinar Online mendapati punca kejadian itu terjadi adalah disebabkan oleh keadaan parit yang tersumbat dan keadaan tempat menunggu bas tersebut yang terlalu rendah sehingga mudahnya aliran air ‘berkumpul’ di kawasan tersebut.

Oleh itu, kepada pihak berkuasa tempatan diharap turun padang menyiasat punca tersebut, bagi memastikan tidak berlakunya sebarang kejadian yang tidak diingini.

17

Bagus
17

Marah
18

Terkejut
17

Sedih
6

Lawak
14

Bosan

Friends Rank (89 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote munchkin 17-10-2014 09:50 PM
Keadaan parit tersumbat. Hmmmmmmmmmm
Quote TuntungReturn 17-10-2014 10:01 PM
pbt buat pa?
Quote sambaldurian 17-10-2014 10:04 PM
Aritu selangor xde air, la ni air mencurah2 ke ladang gandum:lol
Quote jengkoil 17-10-2014 10:18 PM
Ini semua salaaaahhhhh....  
Quote asyriqa 17-10-2014 10:45 PM
ketummmm...
Quote BotakChinPeng 31-10-2014 07:17 PM
Apo nak dikato
Quote Acong 1-11-2014 07:26 AM
bila si azmin ali mau pi korek longkang tersumbat? makan gaji buta? hamjadah punya MB
Quote DARSITA 1-11-2014 07:31 AM
Best jer banjir!!!
Quote zjen 1-11-2014 09:02 AM
cirak punye uzmin uli,   kalu BN jadi kajan genti tarak banjir banjir punyer
Quote spiderman80 1-11-2014 01:00 PM
Hostel saya kat Tampin pun dimasuki air banjir semalam.

Lihat semua komen(10)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-5-2023 12:02 PM GMT+8 , Processed in 0.164034 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top