CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Hot Topic Lihat artikel

Hobi Suami Menonton Dvd Membawa Kepada Penyeksaan Isteri

27-11-2014 01:01 PM| Diterbitkan: admin9| Dilihat: 28938| Komen: 188

Description: “Dalam Kejadian Terbaru 20 November Lalu, Suspek Mengajak Mangsa Mengadakan Persetubuhan Namun Mangsa Menjadi Takut Dan Meminta Suspek Berhenti Meliwatnya. “Bagaimanapun, Lelaki Itu Enggan Melepask ...
Hobi Suami Menonton Dvd Membawa Kepada Penyeksaan Isteri

Gambar hiasan


Kuala Lumpur: Hobi gemar membeli dan menonton cakera padat digital (DVD) lucah menyebabkan seorang lelaki cuba meniru aksi terlampau ditonton dengan menjadikan isteri sebagai pemuas nafsu gila.

Lelaki berusia 30-an itu dilaporkan gemar meliwat isterinya sejak setahun lalu hingga menyebabkan wanita terbabit sering mengalami kesakitan dan terpaksa mendapatkan rawatan dari doktor.

Akibatnya mangsa yang menetap di Cheras di sini, mengambil keputusan meminta cerai daripada suaminya berikutan tidak tahan diseksa secara fizikal.

Sumber polis berkata, mangsa yang mempunyai dua anak itu mendakwa minat suaminya terhadap seks terlarang muncul selepas suaminya sering menonton video lucah.

“Dalam kejadian terbaru 20 November lalu, suspek mengajak mangsa  mengadakan persetubuhan namun mangsa menjadi takut dan meminta suspek berhenti meliwatnya. “Bagaimanapun, lelaki itu enggan melepaskan mangsa sebelum meliwat mangsa lagi tanpa kerelaannya,” katanya.

Menurutnya, mangsa tambah tertekan berikutan kerap mengalami kesakitan hingga terpaksa mendapatkan rawatan di klinik. “Seringkali mangsa dimaki-hamun selain anak mereka menjadi mangsa kemarahan suspek sekiranya permintaan pelik itu tidak dipenuhi.

“Kelmarin, mangsa yang tidak mampu menahan kesakitan akibat perbuatan suaminya nekad lari dari rumah bersama dua anaknya,” katanya. Menurutnya, mangsa kemudian membuat laporan polis berhubung kejadian itu selain dalam proses menuntut cerai di pejabat agama. 

6

Bagus
14

Marah
8

Terkejut
6

Sedih
6

Lawak
7

Bosan

Friends Rank (47 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote GhostWalking 27-11-2014 08:18 AM
Setahun jugak bini dia tunggu nak report no
Quote namirulmukminin 27-11-2014 08:24 AM
Ni ummah sunni ke syiah ni @STONER ?? Sesat doh jantan ni... JAKIM takleh wat apa2 ke?? Kalu berita ni sampai ke Iran abis la sunni malaysia kena cop munafik..
Quote kentel 27-11-2014 08:26 AM
hahaha...awal2 nikmat...dah lama merana la tu...
Quote salimrock 27-11-2014 08:29 AM
kes liwat bukan ke kes jenayah ke? walopun liwat bini sendiri
Quote annehuda 27-11-2014 08:29 AM
kan ke dok disebut sebut oleh ustaz kt malaysia ni wanita wajib melayan nafsu laki die hatta penat ke sakit ke kecuali piyed je.
Quote mak_wa95 27-11-2014 08:31 AM
jantan sial..binatang..

Quote Bell 27-11-2014 08:52 AM
Liwat bini tanpa kerelaan adalah jenayah dan boleh dihukum penjara.

Sebenarnya tiada istilah meliwat isteri. Istilah yg betul adalah menyetubuhi isteri di jln belakang. Liwat di dlm islam sama taraf zina - sebat atau rejam utk dah kawin. Suami yg menyetubuhi isteri pada jln belakang tidak boleh dikenakan sebat atau rejam tp sebaliknya ada hukuman lain.
Quote periakuning 27-11-2014 09:09 AM
Pompuan patut try liwat balik suaminya, guna botol ke ape, baru dia tahu sakit ke seronok.guna reverse psychology.kalu suami nak gi belakang,kita try bagi dia rase dulu.setengah org lembab sikit, takde empathy kesakitan org lain.sebab tu kena bagi rase dulu.takpelah suami ni mesti selamat dikenduri dalam penjara nanti.
Quote jofizo 27-11-2014 09:14 AM
ade x kaum hawa kat cni pnh kene liwat walau sekali......
Quote Badut.Sarkas 27-11-2014 09:14 AM
aku tak caya berita ni .. kemungkinan ni ada la agenda yahudi..

Quote tinkiwinki 27-11-2014 09:17 AM
apesal nak kena liwat?? jalan yg halal ada, yg haram jugak kau nak.
Quote Equalizer 27-11-2014 09:23 AM
annehuda posted on 27-11-2014 08:29 AM
kan ke dok disebut sebut oleh ustaz kt malaysia ni wanita wajib melayan nafsu laki die hatta penat k ...

Ngaji tak habis???

"Berjimaklah melalui depan atau melalui belakang. Jauhi dari memasukkan zakar ke dalam dubur dan berjimak semasa haid." (Riwayat An-Nasai)


"Allah melaknat siapa yang berbuat dengan perbuatannya kaum Luth". (Riwayat Ahmad)
Quote kenarikelabu 27-11-2014 09:25 AM
Apa susah....try la bini tu jd sex ganas, buat balik kt laki dia. Bia sama2 ganas....main titik lilin kan anu nya ke...ikat kepala ke bawah kaki ke atas ke, pastu ikat grip kuat2 tolo laki dia tuh. kompem serik dah mamat tuh takmau ganas2 dah...insaff
Quote eizzlin 27-11-2014 10:24 AM
Pernah...sakit tak boleh nak diceritakan...bertahan sbb sayang...tapi tu suma kisah lama...sampi sekarang tak paham kenapa gay sanggup jadik bottom...bertahan sbb sayang..
Quote ice_sky92 27-11-2014 10:25 AM
Tak sangka skg ada yang masih beli DVD
Quote budak_gemuk91 27-11-2014 10:26 AM
setan punye jantan!!!
Quote CrowneGlory 27-11-2014 10:26 AM
Kawin la dgn pondan.. Dorg Rela main lubang najis..
Quote slapler 27-11-2014 10:28 AM
@GhostWalking pengemar hmetro dan menjdkan akhabr terlaris negara sbg rujukan peribadinya...
Quote Jagendas 27-11-2014 10:30 AM
kena tipu porn org putih
dah pelakon pon tu ramai pondan yg dah dibotolkan anu nya
memang la suka anal

Lihat semua komen(188)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

18-7-2024 03:47 AM GMT+8 , Processed in 0.054268 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top