CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

"Takkan Nak Tunjuk Amal Ibadah Kita Di Media Sosial" - Aishah

28-9-2021 10:20 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 4621| Komen: 21

Description: Penyanyi versatil Aishah menyifatkan amal ibadah dan kebaikan yang dilakukannya tidak perlu dipertonton kepada umum atau bukan untuk dipamerkan dalam media sosial.
Penyanyi versatil Aishah menyifatkan amal ibadah dan kebaikan yang dilakukannya tidak perlu dipertonton kepada umum atau bukan untuk dipamerkan dalam media sosial.

Menurut Aishah atau nama sebenarnya Wan Aishah Wan Ariffin, dia ada cara tersendiri dan berbeza dengan segelintir individu lain yang gemar mempamerkan segala kebaikan secara terang-terangan.




Dalam pada itu, penyanyi lagu Camar Yang Pulang itu menerusi perkongsian sama turut memanjatkan rasa syukur kerana dikurniakan anak-anak, keluarga, kawan-kawan dan kelab peminat yang prihatin serta sentiasa memberi sokongan kepadanya tanpa jemu.

“Itulah tanda kasih sayang sejati bila kita berada di belakang orang tersayang apabila mereka memerlukan.

“Susah senang bersama. Saya begitu bertuah,” katanya lagi.


Kredit foto: IG Aishah


Terdahulu, Aishah, 56, baharu sahaja sembuh daripada wabak maut Covid-19 selepas dimasukkan ke Hospital Ampang, Selangor pada 30 Ogos lalu.

Aishah disahkan bebas Covid-19 dan dibenarkan pulang ke rumah 12 hari selepas menerima rawatan dan paru-parunya disahkan rosak sebanyak 20 peratus akibat serangan wabak tersebut.

Sumber: K! ONLINE

Bagus

Marah

Terkejut
1

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote helicornia 28-9-2021 11:42 AM
itu yang sebaiknya kak aishah
jangan ikut orang lain
Quote redseven 28-9-2021 01:40 PM
lebih baik camtu...kut2 terasa ujub...bangga..bongkak...rasa hebat...hilang ikhlas...awal2nya ok..last2 boleh jadi sia2 amalan....hanya Tuhan yang Maha Tahu
Quote bintangct 28-9-2021 01:49 PM
tau dh dia ckp kat sape tuuuu
Quote Syuhadahilme 28-9-2021 03:28 PM
helicornia replied at 28-9-2021 11:42 AM
itu yang sebaiknya kak aishah
jangan ikut orang lain

Betul lah tu ..mom saya marah saya show off kat sosial media ni siap suruh delete lagi but hai saya orang baru dalam forum ni
Quote TeropongThaico 28-9-2021 04:12 PM
Betul.. Betul.. Betul..
Tapi sekarang zaman semua nak kena tunjuk nak kena announce kalo tak 'tak in' gitew
Kak ecah owang lame apa tauuuu
Quote TeropongThaico 28-9-2021 04:14 PM
Syuhadahilme replied at 28-9-2021 03:28 PM
Betul lah tu ..mom saya marah saya show off kat sosial media ni siap suruh delete lagi but hai say ...

Hi to u too Syu
Quote Syuhadahilme 28-9-2021 04:21 PM
TeropongThaico replied at 28-9-2021 04:14 PM
Hi to u too Syu

Hai  Maaf Kalau.bahasa tak sama macam geng forum lain ..baru masuk
Quote TeropongThaico 28-9-2021 04:29 PM
Syuhadahilme replied at 28-9-2021 04:21 PM
Hai  Maaf Kalau.bahasa tak sama macam geng forum lain ..baru masuk

E-sokayyy semua org ada gaya memasing
Quote Syuhadahilme 28-9-2021 04:33 PM
TeropongThaico replied at 28-9-2021 04:29 PM
E-sokayyy semua org ada gaya memasing

Hahahaha kan
Quote TeropongThaico 28-9-2021 04:41 PM
Syuhadahilme replied at 28-9-2021 04:33 PM
Hahahaha kan

Ya tepat sekaliii
Quote NekNgah 28-9-2021 05:38 PM
Syuhadahilme replied at 28-9-2021 03:28 PM
Betul lah tu ..mom saya marah saya show off kat sosial media ni siap suruh delete lagi but hai say ...

Just be yourself.  Kita adalah individu yang berbeza.  

Yang penting message sampai.
Quote Syuhadahilme 28-9-2021 05:43 PM
NekNgah replied at 28-9-2021 05:38 PM
Just be yourself.  Kita adalah individu yang berbeza.  

Yang penting message sampai.

Betul tu nek ngah .. nekngah tahu tak nak tukar username ..hihi saya baru budak nak belajar harap dapat bantu
Quote dudaberhias 28-9-2021 05:43 PM
ehhh kena la... nanti orang tak nampak amal kebaikan kita....
dan ianya berhasil ok.. tak cayer tanya laki yun nam hair care yang menumbuk lesung batu di bumi firaun tu... sampai harini orang menyembah beliau...
Quote NekNgah 28-9-2021 05:48 PM
Syuhadahilme replied at 28-9-2021 05:43 PM
Betul tu nek ngah .. nekngah tahu tak nak tukar username ..hihi saya baru budak nak belajar harap  ...

Entah, tak pernah cuba pun.

Tapi macam tak boleh aje rasanya.  Tapi account awak baru lagi, point pun masih rendah, buat baru tak rugi pun.
Quote Syuhadahilme 28-9-2021 05:51 PM
NekNgah replied at 28-9-2021 05:48 PM
Entah, tak pernah cuba pun.

Tapi macam tak boleh aje rasanya.  Tapi account awak baru lagi, poi ...

Ooooo takpelah saya on jerlah tapi saya kata yang baik2 jer hihihi
Quote sleepandream 28-9-2021 07:26 PM
itu pun purpose sosial media... menunjuk...
niat masing2 lah kan... hanya tuhan sajork yg tahu
Quote LembingDayanti 28-9-2021 08:27 PM
tetap tak suka cara dia cakap mcm kanak2 nak terencat tu
Quote bankerpencen 28-9-2021 11:16 PM
dudaberhias replied at 28-9-2021 05:43 PM
ehhh kena la... nanti orang tak nampak amal kebaikan kita....
dan ianya berhasil ok.. tak cayer tan ...

I memang cukup suka baca komen duda... hihi tajam! I loikeeee
Quote LadyCarefree 29-9-2021 12:37 AM
Anak2 dia tu semua anak kandung dia ke?

Lihat semua komen(21)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

25-4-2024 04:21 PM GMT+8 , Processed in 0.065895 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top