CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Kalau Sejenis Selekeh..."-Nana Mahazan Jelaskan Ciri Pekerja Yang Dicari

15-9-2021 11:21 PM| Diterbitkan: Cari-Azza| Dilihat: 4933| Komen: 21|Original author: Oleh: Cari-Azza

Description: Gara-gara iklan mencari pekerja yang didakwa mengelirukan, hos televisyen, Nana Mahazan menjelaskan ianya tidaklah seperti yang dikatakan.


Gara-gara iklan mencari pekerja yang didakwa mengelirukan, hos televisyen, Nana Mahazan menjelaskan ianya tidaklah seperti yang dikatakan.

Ciri-ciri perwatakan menarik yang dipersoalkan seorang wanita kononnya sentiasa diutamakan dalam mencari pekerja mendapat perhatian Nana, 38 sendiri.


Foto :IG

Tambah wanita tersebut, biasanya orang berpengalaman tetapi tidak mempunyai rupa menawan sentiasa diketepikan berbanding mereka yang cantik tetapi tidak pandai membuat kerja.

Namun, Nana kemudiannya menjelaskan bahawa ianya lebih kepada pembawaan diri calon itu sendiri.


"Kalau sejenis tak suka bersiap, selekeh, mcam mana nak represent the brand kan"


Foto : IG

Menurutnya lagi, berperwatakan menarik antara salah satu kriteria dan bukan satu-satunya kriteria yang dinilai. Jadi, cara terbaik adalah mencuba terlebih dahulu temu duga tersebut dan nilaikan selepas itu.

Anda rasa, penampilan menarik penting ke tak penting? Betul ke apa yang Nana cari? - CARI
1

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Mulotkoyak 15-9-2021 11:26 PM
Berperwatakan menarik bukan ke maksudnya meluas ke.. Maksud nye pembawakan diri dgn suasana baru,  senang komunikasi, kemas dan bijak. Bagi aku la... Dia meluas
Quote sayawifenikmie 16-9-2021 12:26 AM
tak ca gik .. tak kurus .. tak semestinya tiada perwatakan menarik ....
Quote dua_chzy 16-9-2021 12:42 AM
Sedih ya gaji. Bertabah lah.
Quote makadek 16-9-2021 04:35 AM
Gitu je gaji dr dulu sampai laaa
2200 gaji last aku 9ton lepas hmmm
Quote LadyCarefree 16-9-2021 06:58 AM
Jenis pakai tudung tp gayakan tudung macam rambut. Lol.
Quote evlinne 16-9-2021 07:13 AM
Masa sheols dlm AF dulu pun tak menarik...
Quote purplelilac 16-9-2021 07:30 AM
Requirements semua nak tip top tp offer gaji sendu, ni gaji level budak2 lepas grad je ni.
Quote harkktuih 16-9-2021 07:50 AM
Reasonable lah gaji ngan requirement dia mintak.. Realitinya byk lg kampeni yg offer lg rendah dr tu..
Quote wana89 16-9-2021 09:30 AM
Ikut bidang kot.. High technical skill nak ada pengalaman..
Tapi kerja pun skop marketing..
Quote addamnor 16-9-2021 09:40 AM
sayawifenikmie replied at 16-9-2021 12:26 AM
tak ca gik .. tak kurus .. tak semestinya tiada perwatakan menarik ....


Sheols ambil masa sedekad lebih utk tampil lebih menarik berbanding semasa hayat beliau di reality tv and dj radio era.. realitinya sheols bermula dgn kepam.
Quote RatuDunia94 16-9-2021 12:08 PM
Berpewatakan menarik tu salah satu cara utk eliminate the cadidate in a subtle way.. contohnya.. apabila ada beberapa candidate yg dh meet all the requirements tp majikan hanya perlu pilih sorang. Majikan akan pilih pada personaliti & penampilan.
Quote rosannazmia 16-9-2021 12:15 PM
Lawa bertudung spoloh kali ganda dari free hair nana ni… cantikkk
Quote sayawifenikmie 16-9-2021 01:10 PM
addamnor replied at 16-9-2021 09:40 AM
Sheols ambil masa sedekad lebih utk tampil lebih menarik berbanding semasa hayat beliau di reali ...


yer .. she mmg kepam dulu
lepas keluar AF dan pakai besi kat gigi terus jadi cantik
and now dia sangat cantik di mata saya ...
dan usahawan berjaya jua ...
sampai mampu menggajikan orang lain ...

saya pun berazam begitu .. bukan nak menjadi cantik (sebab sedia cantik hahaa) ..
tapi nak menggajikan orang ...
setakat ni hanya mampu membayar gaji anak ....
bagus  kalau kita dapat sama membantu kerajaan mengurangkan kadar pengangguran
Quote I.K.A888990 16-9-2021 02:49 PM
cantik nana skrg. suka tgk
Quote TeropongThaico 16-9-2021 10:28 PM
From nobody to somebody. .. Suka tengok perubahan dia walau tak le follow mana sangat
Quote jalfa 16-9-2021 10:36 PM
Berpewatakan menarik tu bg aku pandai bawa diri ramah dah  berpakaian kemas.kalo perempuan mesti make up selapis gincu dan bedak..kalo sejenis yg x pakai bedak n gincu meols terus potong nama
Quote cadarblogsot 16-9-2021 10:41 PM
memang gaji budak freshie tu kan 2200-2500
Quote aderaderker 16-9-2021 10:55 PM
Kalau ye pun proof read dulu la poster tu..
Quote bulalof 17-9-2021 08:32 AM
tangga gaji awal millenium.

Lihat semua komen(21)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2022 04:39 AM GMT+8 , Processed in 0.077493 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top