CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Selongkar Mesin Basuh Curi 730 Pakaian Dalam

9-9-2021 03:32 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 2240| Komen: 8

Description: Seorang lelaki di Tokyo, ditahan selepas dipercayai mencuri 730 coli dan seluar dalam.
Seorang lelaki di Tokyo, ditahan selepas dipercayai mencuri 730 coli dan seluar dalam.

Lapor New York Post, polis menahan Tetsuo Urata, 56, selepas menemui timbunan pakaian dalam wanita di apartmennya di Beppu, Jepun. 


Difahamkan, lelaki itu ‘obses’ dengan pakaian dalam dan mencurinya daripada pelbagai mesin cucian.


Kredit foto: New York Post

Polis turut merampas kesemua pakaian dalam berkenaan ketika serbuan dibuat.

Menurut laporan, gerak-geri lelaki itu terbongkar selepas seorang penuntut kolej yang membuat laporan polis.


Penuntut kolej itu mendakwa suspek mencuri enam seluar dalamnya di sebuah mesin cucian pada 24 Ogos lalu.

Susulan menerima maklumat, polis mengekori suspek dari sebuah pusat cucian dan mengejarnya sehingga ke sebuah apartmen sebelum mengaku kesalahannya itu.

Difahamkan, sudah lama polis tidak membuat rampasan sebesar ini membabitkan pakaian dalam.


Sumber: OhBulan
1

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote TOPwind 9-9-2021 03:34 PM
telah di takdir dilahirkan bergitu
Quote sharlenetexas 9-9-2021 03:56 PM
Boleh tahan fetish orang jepun ni.
Quote nakkomenjugak 9-9-2021 09:29 PM
heyyy kan vending machine underwear ada

Quote edayildiz 9-9-2021 09:48 PM
we called it a panty fetish
masa kecik dulu ank jiran kt kg suka curi underwear org kg..
bkn takat underwear...curi baju kakak i..pastu pakai ..blh buat xtau..tp underwear mak i selalu kena kebas..pdhl jemur dlm pagar umah
Quote AnnaSendin 9-9-2021 10:16 PM
edayildiz replied at 9-9-2021 09:48 PM
we called it a panty fetish
masa kecik dulu ank jiran kt kg suka curi underwear org  ...

Masa iols kecik2 dolu pun samalah kes pervert curi bra and panties sampaikan mak cik2 jemur panties deols dalam bilik air. Ta koserr asyik nak membeli ajer. Tapi uols, setakat curi boleh tahan lagi. Dekat US, ada kes pilot kapal terbang tentera siap bunuh pompuan yang heols curi bra and panties tuew.
Quote edayildiz 9-9-2021 10:26 PM
AnnaSendin replied at 9-9-2021 10:16 PM
Masa iols kecik2 dolu pun samalah kes pervert curi bra and panties sampaikan mak cik2 jemur pantie ...

ganaznya sampai bunuh..curi jer dah la..nk bunuh pulak..
Quote AnnaSendin 10-9-2021 01:11 AM
edayildiz replied at 9-9-2021 10:26 PM
ganaznya sampai bunuh..curi jer dah la..nk bunuh pulak..

Sex maniac punya orang. Bahayanya heols sebab depan publik kemain berkarisma, belakang ibarat setan.
Quote any42 10-9-2021 03:06 AM
byk gila curi. tido xpkai tilam agknya seronok melompat tkambus ttimbus dlm timbunan pkaian dlm tu je

Lihat semua komen(8)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

19-5-2024 06:14 AM GMT+8 , Processed in 0.376075 second(s), 37 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top