CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Wanita Dakwa Kahwin Dengan Hantu Michael Jackson-Tak Minat Buat Seks, Tumpang Makan Biskut Je

18-8-2021 08:28 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 5388| Komen: 38

Description: BANDAR RAYA NEW YORK – Seorang wanita di Amerika Syarikat (AS) mendakwa bahawa dia sudah beberapa tahun ‘berkahwin’ dengan hantu Raja Pop Dunia, Michael Jackson atau Jacko.
BANDAR RAYA NEW YORK – Seorang wanita di  Amerika Syarikat (AS)  mendakwa bahawa dia sudah beberapa tahun ‘berkahwin’ dengan hantu Raja Pop Dunia, Michael Jackson atau Jacko.


Menurut  akhbar Daily Star UK, wanita bernama Kathleen Robert itu turut berkata, dia adalah kelahiran semula kelahiran bintang filem Hollywood, Marilyn Moore.

Katanya,  hantu Jacko ‘mengahwininya’ bukan atas dasar nafsu tetapi kerana mahu menggunakan tubuhnya sebagai medium untuk makan biskut.


Kredit foto: Daily Star

“Hantu Jacko sering datang dan ‘menumpang’ badan saya untuk memakan biskut dan itu sahaja.

“Dia tidak berminat menjalin hubungan kelamin  atau apa-apa bentuk hubungan lain melainkan untuk memakan biskut,” jelas Robert.


Tambah wanita itu, hantu Jacko juga banyak berborak dengannya dan mengambil berat ke atas dirinya seperti  seorang suami.

Menyifatkan hantu tersebut  sebagai peramah tetapi gemar memberi arahan, Kathleen berkata, dia tidak menyangka sifat ‘suaminya’ yang tampak pemalu di kaca televisyen.

“Saya sayangkan dia, walaupun hubungan kami tidak seperti pasangan lain. 

“Meskipun hubungan perkahwinan kami hanya sekadar di mulut dan tidak diiktiraf di atas kertas tetapi saya tidak kisah,” jelasnya. -CARI

Sumber: Kosmo

Bagus

Marah

Terkejut
1

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Raline 17-8-2021 10:05 PM

Quote Guccibamboo 17-8-2021 10:06 PM
Biar single...jgn gile
Quote epal21 17-8-2021 10:08 PM
Sedihnya dgn jelmaan semula marilyn monroe ni.
Quote bebba 17-8-2021 10:08 PM
That eye make-up tho
Quote cmf_premierleag 17-8-2021 10:12 PM
acik kathleen ni kata arwah maikel nk nikoh sama dia sbb nk gunakan body dia utk makan biskut
sadis gak bangsa kokesen ni ya
Quote supernaturalee 17-8-2021 10:12 PM
Yg lebih kelakar tt yg post artikel kt sini


Quote shernazz 17-8-2021 10:13 PM
Marilyn rela roh dia gentayangan kot bila tengok muka acik ni..
Quote Skuau 17-8-2021 10:15 PM
maknanya...MJ kiranya jadi..hantu la yer......
Quote edayildiz 17-8-2021 10:22 PM
part mkn biskut tu;..takpe lah ye kan jer la..ingt negara iq level gorilla td
Quote Austronesian 17-8-2021 10:32 PM
Mwahahaha. Sampai sekarang takde artis yg terkenal mcm Michael Jackson. Mmg nama terbesar dalam industri muzik. Sayangnya tak buat byk album semasa era 80-an. Kalau tak dah lama kalahkan rekod jualan album The Beatles. Yg tak boleh blah org2 lelaki pun  menangis tgk konsert dia.
Quote Burong_Hantuk 17-8-2021 10:34 PM
Kena pegi check otak...
Quote dani-rox 17-8-2021 10:36 PM
Kalau mcm tu akak nak claim, dah kawen dgn hantu James Dean

btw bulu kening acik tu mcm dilukis dgn marker pen jah


Quote nakkomenjugak 17-8-2021 10:49 PM
......
acik, weed high quality mana uol beli?
nak try
Quote sambaldurian 17-8-2021 10:54 PM
marilyn moore ke marilyn monroe. marilyn moore pun wujud jgk - artis jazz american died in 1990. klu marilyn monroe yg pelakon skirt terbang tu.
Quote cmf_premierleag 17-8-2021 10:56 PM
nakkomenjugak replied at 17-8-2021 10:49 PM
......
acik, weed high quality mana uol beli?
nak try

nasib baik ko ckp weed
aku ingatkan acik kathleen ni isap gam
Quote laradelara 17-8-2021 11:17 PM
supernaturalee replied at 17-8-2021 10:12 PM
Yg lebih kelakar tt yg post artikel kt sini

Itu lah psl.. Isu semasa ke ni? Nk kejar kpi kot
Quote Kurex 18-8-2021 12:05 AM
Buruknya mekap kau
Quote dua_chzy 18-8-2021 12:09 AM
Hantu reti menyamar dek. Hantu jacko wacko mana la ko menikoh with ni.
Quote whimsicalmusic 18-8-2021 12:15 AM
Iolls xtahan gelak da part makan biskut tu hahahaahah ko yg bnafsu nk mon biskut titibe sbb hantu jacko

Lihat semua komen(38)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

25-5-2024 09:40 PM GMT+8 , Processed in 0.056346 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top