CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Eina Azman Tebuk Leher- Dah Biopsy Empat Kali,Sakit Tak Hilang-Hilang

17-8-2021 08:49 AM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 96510| Komen: 784|Original author: Oleh: Saiful

Description: Patutlah dah seminggu tak nampak di Instagram, rupa-rupanya Datin Paduka Eina Azman sakit.
Patutlah dah seminggu tak nampak di Instagram, rupa-rupanya Datin Paduka Eina Azman sakit.

Eina atau nama sebenarnya Ainur Syakina Azman baru sahaja menjalani pembedahan di hospital.



Foto: IG

Pelakon ini kata walaupun dah empat kali jalani pembedahan, namun sakitnya masih tak hilang.

"Alhamdullilah selepas enam jam saya dah bangun. Ramai yang WhatsApp dan DM tanya kenapa saya tak ada update apa-apa di Instagram dan masih terlalu ramai yang nak tahu saya sakit apa.

"Sejak akhir-akhir ini saya kurang sihat. Saya dah pernah buat biopsy sebanyak empat kali di leher sejak tahun 2016 sehingga hari ini. Dan sakit saya masih tak hilang," katanya di Instagram.




Eina juga sempat memaut naik gambarnya selepas bedah.

Tambah ibu dua anak ini, dia berharap pembedahan kali ini adalah yang terakhir.



"Hari ini saya berjaya buat pembedahan selepas dua tahun sebab biopsy yang saya buat beberapa kali sebelum ini masih bengkak dan sakit.

"Harap selepas pembedahan ini, sakit saya akan hilang selamanya... doakan saya."



Sakit apa agaknya tu? Sampai sekarang tak kongsi. Memang betul sakit, jadi yang marah-marah sebab dia potong vaksin maafkanlah dia ya? -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote hyie 25-5-2021 11:06 PM
ok meols nak husnuzon, kkm ada buka tawaran untuk vaksin berbayar tak? so that boleh potong giliran...kalau berbayar pon sheols terlebih mampu je
Quote cikpisang 25-5-2021 11:10 PM
hyie replied at 25-5-2021 11:06 PM
ok meols nak husnuzon, kkm ada buka tawaran untuk vaksin berbayar tak? so that boleh potong giliran. ...

Takde for individual semua under PICK uolls.. Yg berbayar ni industry2 yg company nak belikan je. Also kelam kabut delete so i assume mmg vaksin pakai kroni and duit la ni
Quote MontanaHannah 25-5-2021 11:11 PM
hyie replied at 25-5-2021 11:06 PM
ok meols nak husnuzon, kkm ada buka tawaran untuk vaksin berbayar tak? so that boleh potong giliran. ...

yeah mmg ada yg berbayar tp mahal lah


Quote MontanaHannah 25-5-2021 11:12 PM
marhaen dia mmg sensitive


xkata lah kannn sudah langgar Q

tp itulah


hati-hati eina ko tu byk cucuk cucuk muka dan buah dada ko kangggggggggggg vaksin ni jadi ancaman kpd kesihatan dna keselamatan ko pula...byk sgt chemical dlm badan dia ,suntik mcm2 nak abgi lawa tp tetap  nampak hodoh
Quote lilac85 25-5-2021 11:14 PM
Mahal ke. Camne nk dpt kn
Quote naina 25-5-2021 11:19 PM
Apa lagi..siasatlah dia. Perlu berlaku adil
Sampai ke Ipoh tuu
Quote hyie 25-5-2021 11:22 PM
cikpisang replied at 25-5-2021 11:10 PM
Takde for individual semua under PICK uolls.. Yg berbayar ni industry2 yg company nak belikan je.  ...

yes2, apa yang meols maksudkan, macam kkm mungkin ada buka tawaran kat sesapa yang nak fast lane, boleh, tapi kena bayar sejumlah amaun. Tapi duit tu masuk ke akaun kkm jugak la. Dia bukan kroni atau illegal, tapi untuk yang nak cepat sahaja. Kalau tak, iols tak rasa eina berani upload kat ig. Knowing netizen sikit2 suka mencerca walaupun hal kecik dan tak tahu hujung pangkal janji cerca.
Quote captainQUE 25-5-2021 11:23 PM
Perasan dah Dia vaccine dulu dari orang lain tapi Ipoh? Wow lagi sorang yang above law ni. Seriously vaccine Boleh beli? I sempat baca macik Dia Juliza tu reply, Untunglah dah vaccine, kami ni Belum lagi. Dalam hati I “Nak minta cable juga ke dari laki Eina tu?”
Quote melinda_kerr 25-5-2021 11:24 PM
Samalah ada sorang ni duk tanya follower die mana nk dapt vaccine dr private. Pelik2 diaorg ni. Queue ajelah mcm org biasa.
Quote boojaat 25-5-2021 11:25 PM
Muka dia nampak pelik skrg.. kesian
Quote slyfynx 25-5-2021 11:25 PM
Udah jadi mcm kuota haji dulu.
Sape ade duit, sng je lepas.
Quote melinda_kerr 25-5-2021 11:26 PM
hyie replied at 25-5-2021 11:22 PM
yes2, apa yang meols maksudkan, macam kkm mungkin ada buka tawaran kat sesapa yang nak fast lane,  ...

Kalau mcmni caranya beduyun2 la vip vvip potong queue. Org yg spttnya dapat mcm oku semua tu bila nk dapat nya kalau org mcmni diberi fast lane.
Quote domok 25-5-2021 11:28 PM
Kalau betul KKM ada buka tawaran berbayar untuk vaksin sepatutnya diwar2kan... Mana boleh ditawarkan kepada golongan tertentu sahaja. Tak telus la KKM kalau gitu.
Quote mogey 25-5-2021 11:30 PM
Edited by mogey at 25-5-2021 11:31 PM

Setakat hari ni kkm takde lg offer vaksin berbayar.. yg aku tau dan mmg confirm benda ni berlaku ialah ada klinik2 swasta yg jd ppv akan ambik kroni2 depa (family members, sedara mara & rakan taulan) as their back up.. andaikata aritu ada org yg patut vaksin xdtg so clinic akan cepat2 call kroni utk dtg cocok..

Tapi kes eina azman ngan paduka laki ni dia cocok kat hosp bainun.. hosp gomen wei.. bkn kat private.. so aku nak tau atas kapasiti apa dia dpt cocok.. byk lagi opah2 ngan atok2 kat perak dok tunggu panggilan cocok vaksin.. tiba2 malaun 2 ekor ni pulak dpt cocok dulu siap rentas negeri.. bangsat betul..
Quote anilanil 25-5-2021 11:32 PM
Husnuzon. Maybe acik ina & acik ebby yus antara bakalan jemaah haji tahun ini.
Quote hyie 25-5-2021 11:32 PM
melinda_kerr replied at 25-5-2021 11:26 PM
Kalau mcmni caranya beduyun2 la vip vvip potong queue. Org yg spttnya dapat mcm oku semua tu bila  ...

ayat meols kat atas tu berbentuk persoalan tau, bukan pengesahan btw, bukan memang wujud ke vip vvip yang potong queue cuma senyap2 je..ooppssss
Quote captainQUE 25-5-2021 11:34 PM
Benda ni dah kecoh kat Twitter dah hahahahaha...

Siap kata Kalau Boleh rentas Negeri Sebab vaksin Dorang nak registerkan parents dorang kat Negeri yang offer AstraZeneca sekarang ni

Padan muka government semua, pening kepala lagi bila
Netizen dah kecoh nak rentas Negeri bagai Sebab nak vaksin...
Quote putericahaya999 25-5-2021 11:35 PM
alahai ni pun nk buat isu

Kwn2 i yg bukan sapa2 pun dh berlambak dpt vaksin
Quote hanahani 25-5-2021 11:36 PM
domok replied at 25-5-2021 11:28 PM
Kalau betul KKM ada buka tawaran berbayar untuk vaksin sepatutnya diwar2kan... Mana boleh ditawarkan ...

Betul. War war kan laaa.

Lihat semua komen(784)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

25-5-2024 10:58 PM GMT+8 , Processed in 0.126285 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top