CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Hantu Tayang Anu Pada Pemburu Entiti

18-8-2021 08:19 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 3998| Komen: 22

Description: NEW ORLEANS, Louisiana – Dua pemburu hantu wanita terkejut apabila menyedari mereka merakam kelibat bahagian sulit lelaki dipercayai milik entiti mistik ketika berada di sebuah bar di New Orleans, Am ...
NEW ORLEANS, Louisiana – Dua pemburu hantu wanita terkejut apabila menyedari mereka merakam kelibat bahagian sulit lelaki dipercayai milik entiti mistik ketika berada di sebuah bar di New Orleans, Amerika Syarikat, lapor akhbar Daily Star semalam.


Menurut salah seorang wanita tersebut yang dikenali sebagai Corrine, gambar seram itu dirakam di  premis John Laffite Blacksmith Bar. Bar itu menjadi lokasi popular kepada pemburu  makhluk halus.

“Agak kelakar apabila menyedari kemunculan zakar itu di belakang tempat kami sedang duduk.

“Jika ada yang bertanya adakah kami menemui  hantu, jawapannya adalah tidak tetapi kami berjaya merakam alat sulitnya,” kata Corrine.


Foto: IG


Dia dan rakannya memuat naik gambar tersebut di laman Instagram rasmi mereka dan menarik perhatian ramai pengguna media sosial yang teruja dengan penemuan itu.

“Tidak sangka hantu juga pandai bergurau apabila pemburu hantunya ialah dua wanita cantik,” tulis seorang pengguna media sosial.

“Sangat jelas penampakan zakar lelaki di situ,” komen seorang lagi. –CARI

Sumber: Kosmo
1

Bagus
1

Marah
1

Terkejut
1

Sedih
2

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (7 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Buritan 18-8-2021 08:26 AM
Antu pun nak ngesek
Quote Kurex 18-8-2021 08:47 AM
Nalla ke micropenis?
Quote supernaturalee 18-8-2021 08:58 AM
Gersang ms cari hantu ke sisthurrr


Quote damian_lee 18-8-2021 09:19 AM
kecil je ... antu asia ke
Quote kasibiman 18-8-2021 09:38 AM
Astagaaaa.... Kosmo nak amek alih carta keunggulan akhbar metroseks la pulak
Quote husna_amal 18-8-2021 09:51 AM
tak hantu korea mesti hantu obes
Quote sukacactus 18-8-2021 09:54 AM
Kah! kah! kah!
Mesti seorang flasher dl ni
Quote Dorotheas 18-8-2021 10:05 AM
Ni zakar jenis halus ke acaner..ye la makhluk halus ,zakar pun halus
Quote nakkomenjugak 18-8-2021 10:44 AM
hahahhah
untung lerr flashy2 tak kena tangkap dek popo
Quote Burong_Hantuk 18-8-2021 10:47 AM
lesung kah????
Quote MontanaHannah 18-8-2021 10:55 AM
mengarut

hantu dah xfikir bab nafsu

itu mesti org perangai mcm hantu
Quote lipans 18-8-2021 11:15 AM
darah takde, cemana nak irek.
Quote tikusmontok 18-8-2021 11:24 AM
damian_lee replied at 18-8-2021 09:19 AM
kecil je ... antu asia ke

Antu korea
Quote tikusmontok 18-8-2021 11:24 AM
damian_lee replied at 18-8-2021 09:19 AM
kecil je ... antu asia ke

Antu korea
Quote angelofish 18-8-2021 01:11 PM
mungkin sebab micro penis dia bunuh diri dan jadi hantu
Quote edayildiz 18-8-2021 01:16 PM
hantu pun ada nafsu

Quote Supersirap 18-8-2021 02:05 PM
Ini namanya kelakar seram
Quote terma2nkondisi2 18-8-2021 02:11 PM
kat sini ada hantu kopek

kat sana ada hantu penis
Quote swimswim 18-8-2021 02:20 PM
Warna pink ke tak..

Lihat semua komen(22)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

26-5-2024 05:08 AM GMT+8 , Processed in 0.074051 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top