CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 4752|Reply: 38

Seram beb : Wanita dakwa kahwin hantu Michael Jackson

[Copy link]
Post time 17-8-2021 10:04 PM | Show all posts |Read mode

Selain menjadi ‘isteri’ Jacko, Kathleen juga mendakwa dia ialah kelahiran semula aktres, Marilyn Monroe. - Daily Star

Wanita dakwa kahwin hantu Michael Jackson

BANDAR RAYA NEW YORK – Seorang wanita di  Amerika Syarikat (AS)  mendakwa bahawa dia sudah beberapa tahun ‘berkahwin’ dengan hantu Raja Pop Dunia, Michael Jackson atau Jacko.

Menurut  akhbar Daily Star UK, wanita bernama Kathleen Robert itu turut berkata, dia adalah kelahiran semula kelahiran bintang filem Hollywood, Marilyn Moore.

Katanya,  hantu Jacko ‘mengahwininya’ bukan atas dasar nafsu tetapi kerana mahu menggunakan tubuhnya sebagai medium untuk makan biskut.

“Hantu Jacko sering datang dan ‘menumpang’ badan saya untuk memakan biskut dan itu sahaja.

“Dia tidak berminat menjalin hubungan kelamin  atau apa-apa bentuk hubungan lain melainkan untuk memakan biskut,” jelas Robert.

Tambah wanita itu, hantu Jacko juga banyak berborak dengannya dan mengambil berat ke atas dirinya seperti  seorang suami.

Menyifatkan hantu tersebut  sebagai peramah tetapi gemar memberi arahan, Kathleen berkata, dia tidak menyangka sifat ‘suaminya’ yang tampak pemalu di kaca televisyen.

“Saya sayangkan dia, walaupun hubungan kami tidak seperti pasangan lain.

“Meskipun hubungan perkahwinan kami hanya sekadar di mulut dan tidak diiktiraf di atas kertas tetapi saya tidak kisah,” jelasnya. – Agensi

Sumber:https://www.kosmo.com.my

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 17-8-2021 10:05 PM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2021 10:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Biar single...jgn gile
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2021 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Sedihnya dgn jelmaan semula marilyn monroe ni.
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2021 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts
That eye make-up tho
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2021 10:12 PM From the mobile phone | Show all posts
acik kathleen ni kata arwah maikel nk nikoh sama dia sbb nk gunakan body dia utk makan biskut
sadis gak bangsa kokesen ni ya
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 17-8-2021 10:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg lebih kelakar tt yg post artikel kt sini


Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2021 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Marilyn rela roh dia gentayangan kot bila tengok muka acik ni..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-8-2021 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
maknanya...MJ kiranya jadi..hantu la yer......
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2021 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
part mkn biskut tu;..takpe lah ye kan jer la..ingt negara iq level gorilla td
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2021 10:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Mwahahaha. Sampai sekarang takde artis yg terkenal mcm Michael Jackson. Mmg nama terbesar dalam industri muzik. Sayangnya tak buat byk album semasa era 80-an. Kalau tak dah lama kalahkan rekod jualan album The Beatles. Yg tak boleh blah org2 lelaki pun  menangis tgk konsert dia.
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2021 10:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Kena pegi check otak...
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2021 10:36 PM | Show all posts
Kalau mcm tu akak nak claim, dah kawen dgn hantu James Dean

btw bulu kening acik tu mcm dilukis dgn marker pen jah


Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2021 10:49 PM From the mobile phone | Show all posts
......
acik, weed high quality mana uol beli?
nak try
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2021 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
marilyn moore ke marilyn monroe. marilyn moore pun wujud jgk - artis jazz american died in 1990. klu marilyn monroe yg pelakon skirt terbang tu.
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2021 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
nakkomenjugak replied at 17-8-2021 10:49 PM
......
acik, weed high quality mana uol beli?
nak try

nasib baik ko ckp weed
aku ingatkan acik kathleen ni isap gam
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-8-2021 11:17 PM From the mobile phone | Show all posts
supernaturalee replied at 17-8-2021 10:12 PM
Yg lebih kelakar tt yg post artikel kt sini

Itu lah psl.. Isu semasa ke ni? Nk kejar kpi kot
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2021 12:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Buruknya mekap kau
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2021 12:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Hantu reti menyamar dek. Hantu jacko wacko mana la ko menikoh with ni.
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2021 12:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Iolls xtahan gelak da part makan biskut tu hahahaahah ko yg bnafsu nk mon biskut titibe sbb hantu jacko
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

14-4-2024 06:47 PM GMT+8 , Processed in 0.607606 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list