CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Habis Tersembul Bikin Berahi- Adik Neelofa Pakai Baju Tidur Satin Ketat, Motif?

6-7-2021 04:32 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 40911| Komen: 196|Original author: Oleh: Saiful

Description: Kakak dah berpurdah, adik pula dah pakai tudung. Sejuk mata memandang tak gitu?
Kakak dah berpurdah, adik pula dah pakai tudung. Sejuk mata memandang tak gitu?

namun ramai pula terkejut bila adik Neelofa, Ameera Khan tiba-tiba sahaja muat naik gambar memakai baju ketat di Instagram.


Foto: IG

Walaupun hanya peha yang kelihatan tapi cukuplah membuat mata gatal melihat dengan penuh berahi.

Bukan main, terserlah semua  bentuk badan.

Di kapsyen, Ameera menyertakan emoji Teedy Bear dan zzz.


Via beautifulnara


Netizen kecoh bila mendakwa imej yang dimuat naik itu tidak sesuai dengan penampilannya yang bertudung.

Ramai yang mempersoalkan adakah Ameera sengaja atau tersalah?


Bagaimanapun meninjau ke akaun Instagramnya, gambar tersebut telah pun dipadam. 

Setakat ini tak ada penjelasan daripadanya.




Sengaja nak cari perhatian ke tu? -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (1 people)

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote lattehazelnut 6-7-2021 04:34 PM
Brp rm diorg bayar ko?
Nak carik pekerja tambahan x?
Rm300 sebulan pun i ok je tp shift ptg n mlm je..
Quote pinkzara 6-7-2021 04:36 PM
lawa memangla lawa. Tapi sayangnya... tak cerdik
Nak dibawa kemana je lawa tu?
Quote lasagna 6-7-2021 04:37 PM
haa camtu ke bertudung, tu lebih brpesen sbrnya kan.. apooo bertudung cenggitu?? adehhhh..
Quote fadz84 6-7-2021 04:38 PM
Mmg style tudung tu nmpk anak rambut ye? Trend setter ke?
Quote mesmerize 6-7-2021 04:42 PM
gediknya anak dara pakai baju tido seksi satin pelbagai.. who are u trying to impress? pakai pijama atau baju kelawar sudeh
Quote navyna 6-7-2021 04:43 PM
Pakai tudung pun hanya Tutup kepala.. what do u expect?
Quote BicaraHatiku 6-7-2021 04:44 PM
Attention seeker terlanjang bugil pun dah x terkejut. Anything for publicity.
Quote nazzse 6-7-2021 04:46 PM
Huduhnyo lah budok ni. Muko tuo
Quote kaseh80 6-7-2021 04:47 PM
Sedang mengumpan kalau ada yg teringin??????

Quote Kurex 6-7-2021 04:48 PM
Kimekkkkkkk punya repot belaan acehand jizklongklong! Semua benda nak digosipkan.. puihhhh puihhh puihh puihhhhhhh puihhhhh puihhhh puihhh puihh puihhhhhhh puihhhhh dekat muka korang berdua
Quote friedfishsoup 6-7-2021 04:50 PM
Kurex replied at 6-7-2021 04:48 PM
Kimekkkkkkk punya repot belaan acehand jizklongklong! Semua benda nak digosipkan.. puihhhh puihhh pu ...

Terbaca repot belacan acehand
Quote shinyoung 6-7-2021 04:50 PM
Konsep pakai tudung memang cenggitu ya tudung separuh rambut separuh..
Quote hyunniesSS501 6-7-2021 04:54 PM
pakai tudung apooo
Quote FY08 6-7-2021 04:59 PM
husnuzon...praktis tdg gaya mak datin...tdg tsembul ank rambut kan stail datin2 gitu
Quote yondu 6-7-2021 05:00 PM
buruknya baju satin tu dkt bdn dia. walaupun x tunjuk full terus nmpk baju tu mcm pelacur tua lorong2 blkg ocean melaka pakai
Quote cheezel 6-7-2021 05:01 PM
melayu mmg suka tengok paki ni kan? mengaku jela. kalau berita sampah pasal paki ni je mesti ramai komen. kalau korg buat donno je kn bagus. jgn bg perhatian.
Quote primarikey 6-7-2021 05:05 PM
Aku sorang je ke yg nmpk tektek dia mcm dh londeh
Quote KIM.K 6-7-2021 05:08 PM
Nampok lebor
Quote aechae 6-7-2021 05:09 PM
primarikey replied at 6-7-2021 05:05 PM
Aku sorang je ke yg nmpk tektek dia mcm dh londeh

2 tahun lps lg iols dh nmpak gtu...
Faktor keturunan kot

Lihat semua komen(196)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

29-2-2024 04:13 AM GMT+8 , Processed in 0.087340 second(s), 64 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top