CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 37263|Reply: 196

Habis Tersembul Bikin Berahi- Adik Neelofa Pakai Baju Tidur Satin Ketat, Motif?

  [Copy link]
Post time 6-7-2021 04:32 PM | Show all posts |Read mode
Kakak dah berpurdah, adik pula dah pakai tudung. Sejuk mata memandang tak gitu?


namun ramai pula terkejut bila adik Neelofa, Ameera Khan tiba-tiba sahaja muat naik gambar memakai baju ketat di Instagram.


Foto: IG




Walaupun hanya peha yang kelihatan tapi cukuplah membuat mata gatal melihat dengan penuh berahi.


Bukan main, terserlah semua  bentuk badan.


Di kapsyen, Ameera menyertakan emoji Teedy Bear dan zzz.




Via beautifulnara




Netizen kecoh bila mendakwa imej yang dimuat naik itu tidak sesuai dengan penampilannya yang bertudung.


Ramai yang mempersoalkan adakah Ameera sengaja atau tersalah?


  



Bagaimanapun meninjau ke akaun Instagramnya, gambar tersebut telah pun dipadam.


Setakat ini tak ada penjelasan daripadanya.




  



  



Sengaja nak cari perhatian ke tu? -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-7-2021 04:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Brp rm diorg bayar ko?
Nak carik pekerja tambahan x?
Rm300 sebulan pun i ok je tp shift ptg n mlm je..
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2021 04:36 PM | Show all posts
lawa memangla lawa. Tapi sayangnya... tak cerdik
Nak dibawa kemana je lawa tu?
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2021 04:37 PM | Show all posts
haa camtu ke bertudung, tu lebih brpesen sbrnya kan.. apooo bertudung cenggitu?? adehhhh..
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2021 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg style tudung tu nmpk anak rambut ye? Trend setter ke?
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2021 04:42 PM | Show all posts
gediknya anak dara pakai baju tido seksi satin pelbagai.. who are u trying to impress? pakai pijama atau baju kelawar sudeh
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 6-7-2021 04:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Pakai tudung pun hanya Tutup kepala.. what do u expect?
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2021 04:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Attention seeker terlanjang bugil pun dah x terkejut. Anything for publicity.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-7-2021 04:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Huduhnyo lah budok ni. Muko tuo
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2021 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Sedang mengumpan kalau ada yg teringin??????

Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2021 04:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Kimekkkkkkk punya repot belaan acehand jizklongklong! Semua benda nak digosipkan.. puihhhh puihhh puihh puihhhhhhh puihhhhh puihhhh puihhh puihh puihhhhhhh puihhhhh dekat muka korang berdua

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2021 04:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 6-7-2021 04:48 PM
Kimekkkkkkk punya repot belaan acehand jizklongklong! Semua benda nak digosipkan.. puihhhh puihhh pu ...

Terbaca repot belacan acehand
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2021 04:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Konsep pakai tudung memang cenggitu ya tudung separuh rambut separuh..
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2021 04:54 PM | Show all posts
pakai tudung apooo
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2021 04:59 PM | Show all posts
husnuzon...praktis tdg gaya mak datin...tdg tsembul ank rambut kan stail datin2 gitu
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2021 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
buruknya baju satin tu dkt bdn dia. walaupun x tunjuk full terus nmpk baju tu mcm pelacur tua lorong2 blkg ocean melaka pakai
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-7-2021 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
melayu mmg suka tengok paki ni kan? mengaku jela. kalau berita sampah pasal paki ni je mesti ramai komen. kalau korg buat donno je kn bagus. jgn bg perhatian.
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2021 05:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku sorang je ke yg nmpk tektek dia mcm dh londeh
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2021 05:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Nampok lebor
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2021 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
primarikey replied at 6-7-2021 05:05 PM
Aku sorang je ke yg nmpk tektek dia mcm dh londeh

2 tahun lps lg iols dh nmpak gtu...
Faktor keturunan kot
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

21-4-2024 04:48 PM GMT+8 , Processed in 0.089792 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list