CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Antarabangsa Lihat artikel

12 Kali Berak-berak Lepas Ashanty Tertelan Cecair Basmi Kuman

6-7-2021 05:17 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 2814| Komen: 11|Original author: Oleh: LilRose

Description: Penyanyi Ashanty berkongsi detik cemas tertelan cecair pembasmi kuman menyebabkannya berulang-alik membuang air besar kerana sakit perut.
Penyanyi Ashanty berkongsi detik cemas tertelan cecair pembasmi kuman menyebabkannya berulang-alik membuang air besar kerana sakit perut.


Kredit foto: IG


Berkata kepada hot.detik.com seperti dipetik Kosmo, tidak sengaja tertelan cecair berkenaan selepas menyangkanya sebagai ubat kumur.

Katanya, selepas berkumur baru perasan ia cecair pembasmi kuman rupanya. Malangnya, Ashanty sudah tertelan sedikit cecair itu.

Panik dengan situasi itu, dia bergegas memaklumkan kepada suaminy, penyanyi dan komposer Anang Hermansyah kerana bimbang sudah tertelan racun.


Kredit foto: IG


Ujarnya, dia bernasib baik tertelan sedikit saja cecair yang dikatakan mempunyai rasa lavender yang masam.

Jadi, dia hanya meminum air putih dengan banyak. Namun, seharian menanggung rasa sakit perut hingga tidak boleh tidur kerana kerap membuang air besar sehingga 12 kali.

Walaupun terseksa menanggung sakit, Ashanty enggan ke hospital untuk mendapatkan rawatan kerana bimbang dengan risiko jangkitan Covid-19.

Justeru, dia mengambil inisiatif dengan meminum air kelapa muda untuk meredakan sakit perut.


Kredit foto: IG

Macam manalah boleh tersalah botol ubat kumur dengan cecair pembasmi kuman? Ada ke pembaca yang pernah terminum cecair itu? - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote lattehazelnut 6-7-2021 06:17 PM
Ubat kumur pun bukan utk ditelan..
xpelah idaman lelaki bodo bingai ni..
Quote Belibis 6-7-2021 06:19 PM
Ciri biri pun nak citer ke???ko ingat ko tu PM ?
Quote Mina2215 6-7-2021 06:24 PM
Macam ni pun masuk berita. Haiyooo
Quote nakkomenjugak 6-7-2021 06:32 PM
alaaa rugi tak telan semua. Rasa lavender kot
Quote Artemesiaa 6-7-2021 06:38 PM
Tak ada cerita nak diceritakan salah guna bahan pun jadi
Quote bakingsoda 6-7-2021 06:56 PM
cuci perut tu
Quote makneng 6-7-2021 07:20 PM
Tak pelah uolls citer dia naik once in the blue moon..kalau tak citer si bimbs Nia Ramadhani tak habis2..bikin emosi aja
Quote sehirkedi 6-7-2021 11:08 PM
Jangan letak pembasmi kuman pada tempat yg tak sepatutnya. Seperti bilik mandi,  sebelah dapur memasak..
Quote CiliPadiSedap 6-7-2021 11:41 PM
Cirit birit sebab makan magi ke?{:sigh
Quote any42 7-7-2021 02:31 AM
kesian pedih vontot doblas kli verak
Quote Reira77 8-7-2021 06:15 PM
Tapi anang, ari lasso dgn judika kalau depa tiga together jadi kelakor. Suka tgk depa bergurau dkt indonesian idol dgn youtube

Lihat semua komen(11)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

19-4-2024 01:56 AM GMT+8 , Processed in 0.047543 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top