CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

Kreatif - Jual Kata-Kata Semangat Berharga 20 Sen Di Shopee

6-7-2021 01:52 PM| Diterbitkan: natrahn| Dilihat: 3159| Komen: 12|Original author: Oleh: Natrahn

Description: Kreatif - Jual Kata-Kata Semangat Berharga 20 Sen Di Shopee


Kreatif!

Seorang pengguna Facebook Effiza Abdul Rahim telah berkongsi gambar pembelian kata-kata semangat di Shopee dengan harga 20 sen sahaja. 

Loading FB Post...


Walaupun pada mulanya dia seakan tidak percaya dan agak skeptikal dengan apa yang dilihatnya, dia tetap mencuba membeli dari pembeli tersebut.

Kredit foto: Facebook Effiza Abdul Rahim

Ternyata ia adalah pembelian yang sah kerana dia betul-betul menerima kata-kata semangat daripada penjual tersebut. 

Kredit foto: Facebook Effiza Abdul Rahim

Menjengah ke ruang komen, rata-rata netizen turut teruja dengan konsep penjualan ini. 

Kredit foto: Facebook Effiza Abdul Rahim

Malah, para netizen turut berasa terhibur melihat review diberikan pembeli.



Kredit foto: Shopee

MUngkin ramai yang terkesan kerana PKP akibat pandemik COVID-19 ini kerana kata-kata semangat tersebut begitu laris sehingga out of stock.

Kredit foto: Ihsan pengguna Facebook via Facebook Effiza Abdul Rahim

Sehingga kini, tiada siapa tahu bila pandemik maut ini akan berakhir. Mungkin ramai sudah bosan duduk dirumah dan perlukan kata-kata semangat untuk kembali ceriakan hidup anda? 

Jadi jangan buang masa, apa kata anda beli sahaja kata-kata semangat agar anda kembali bersemangat dalam menjalani kehidupan anda. -CARI


1

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Friends Rank (1 people)

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote whadda 6-7-2021 01:58 PM
Macam2......
Quote imransulaiman 6-7-2021 01:59 PM
Ini barulah boleh dikatakan idea masyuuukkk! {:good
Quote nakkomenjugak 6-7-2021 02:51 PM
hahahah bagus idea nya tapi selalu motivasi ni iols visit twitter yendon. ayat2 diorang memang menusuk montot
Quote Lengkong 6-7-2021 03:05 PM
mana yang baik untuk diri sendiri ok je

Quote Belibis 6-7-2021 05:20 PM
Boleh sold out yang tak tahan tu..kreatif,inovatif..jadi pitih..{:good
Quote Artemesiaa 6-7-2021 06:27 PM
Macam2 benda diniagakan
Quote pearl.silver 6-7-2021 10:42 PM
Shopee punya komosen berapa %
Quote salmon-suki 6-7-2021 11:01 PM
Ok laa drpd mtk bantuan sotong besar dan udang bserta daging 3kg..org ni ada usaha jgk..
Quote mawar_mustika 7-7-2021 10:01 AM
bagus jugak camni...walaupun nmpk mcm nonsense tp ok apa buat bisnes camni...harga pun xmahal...ikhtiar die utk hidup maybe...baguslh dr hidup meminta2
Quote Eva_yy_Ellin 7-7-2021 10:38 AM
Memang la dekat Internet ni bersepah kata-kata semangat.
Asal scroll FB, mesti ada je orang post, BM atau English.
Tapi idea jual dekat shopee ni menarik. Kreatif.
Secara tak langsung menghiburkan orang.
I like
Quote makiting 7-7-2021 02:50 PM
Mak buat quotes free aje kat IGs..
Quote supernaturalee 9-7-2021 10:56 PM
X reti nk bg quote2 ni
Tp iols suka je bc quote

Lihat semua komen(12)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

21-4-2024 01:47 PM GMT+8 , Processed in 0.106267 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top