CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 2247|Reply: 12

Kreatif - Jual Kata-Kata Semangat Berharga 20 Sen Di Shopee

[Copy link]
Post time 6-7-2021 01:52 PM | Show all posts |Read mode




Kreatif!

Seorang pengguna Facebook Effiza Abdul Rahim telah berkongsi gambar pembelian kata-kata semangat di Shopee dengan harga 20 sen sahaja.






Walaupun pada mulanya dia seakan tidak percaya dan agak skeptikal dengan apa yang dilihatnya, dia tetap mencuba membeli dari pembeli tersebut.





Kredit foto: Facebook Effiza Abdul Rahim





Ternyata ia adalah pembelian yang sah kerana dia betul-betul menerima kata-kata semangat daripada penjual tersebut.


Kredit foto: Facebook Effiza Abdul Rahim



Menjengah ke ruang komen, rata-rata netizen turut teruja dengan konsep penjualan ini.




Kredit foto: Facebook Effiza Abdul Rahim



Malah, para netizen turut berasa terhibur melihat review diberikan pembeli.







Kredit foto: Shopee



MUngkin ramai yang terkesan kerana PKP akibat pandemik COVID-19 ini kerana kata-kata semangat tersebut begitu laris sehingga out of stock.



Kredit foto: Ihsan pengguna Facebook via Facebook Effiza Abdul Rahim



Sehingga kini, tiada siapa tahu bila pandemik maut ini akan berakhir. Mungkin ramai sudah bosan duduk dirumah dan perlukan kata-kata semangat untuk kembali ceriakan hidup anda?



Jadi jangan buang masa, apa kata anda beli sahaja kata-kata semangat agar anda kembali bersemangat dalam menjalani kehidupan anda. -CARI






Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-7-2021 01:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam2......
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2021 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Ini barulah boleh dikatakan idea masyuuukkk! {:good
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2021 02:51 PM From the mobile phone | Show all posts
hahahah bagus idea nya tapi selalu motivasi ni iols visit twitter yendon. ayat2 diorang memang menusuk montot
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2021 03:05 PM From the mobile phone | Show all posts
mana yang baik untuk diri sendiri ok je

Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2021 05:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Boleh sold out yang tak tahan tu..kreatif,inovatif..jadi pitih..{:good
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 6-7-2021 06:27 PM | Show all posts
Macam2 benda diniagakan
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2021 10:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Shopee punya komosen berapa %
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-7-2021 11:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok laa drpd mtk bantuan sotong besar dan udang bserta daging 3kg..org ni ada usaha jgk..
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2021 10:01 AM | Show all posts
bagus jugak camni...walaupun nmpk mcm nonsense tp ok apa buat bisnes camni...harga pun xmahal...ikhtiar die utk hidup maybe...baguslh dr hidup meminta2
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2021 10:38 AM | Show all posts
Memang la dekat Internet ni bersepah kata-kata semangat.
Asal scroll FB, mesti ada je orang post, BM atau English.
Tapi idea jual dekat shopee ni menarik. Kreatif.
Secara tak langsung menghiburkan orang.
I like
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2021 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Mak buat quotes free aje kat IGs..
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2021 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
X reti nk bg quote2 ni
Tp iols suka je bc quote

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-5-2024 05:38 AM GMT+8 , Processed in 0.064307 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list