CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Rumah Terbakar Lepas Masak Stik Guna Toaster

5-7-2021 03:09 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 2935| Komen: 16

Description: Ramai yang menggunakan cara mudah untuk memasak makanan mereka.
Ramai yang menggunakan cara mudah untuk memasak makanan mereka.

Seorang lelaki menggunakan cara yang tidak sepatutnya hingga mengakibatkan kebakaran.

Lelaki itu, New Zealand menyebabkan rumahnya terbakar apabila cuba memasak stik menggunakan pembakar roti.




Ketika kejadian, Daily Star melaporkan dia membiarkan stik tersebut masak dalam pembakar roti sementara pergi ke kedai.

Setibanya ke rumah, tindakannya itu menyebabkan kebakaran dan merosakkan beberapa harta benda.

Menurut beberapa laporan, lelaki berkenaan membuat tuntutan insurans bagi menanggung kerosakan yang dialaminya.

Malangnya, terma polisi insuransnya berubah, di mana tiada lagi perlindungan, sebaliknya hanya jumlah keseluruhan telah diinsuranskan. 


Sumber: mStar

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (1 people)

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote insulin 5-7-2021 03:12 PM
Mesti minyak lemak dari daging tu menyebabkan tarjadinya api yang membakar rumah dia.
Quote lattehazelnut 5-7-2021 03:13 PM
Xbole ke tiktok stay dlm tu je..
Xpayah jd berita or post kat youtube insta dsb..
Quote allshares 5-7-2021 03:15 PM
lattehazelnut replied at 5-7-2021 03:13 PM
Xbole ke tiktok stay dlm tu je..
Xpayah jd berita or post kat youtube insta dsb..

Betul iols rengsa betul. Mana2 retis/insta famous yg repost video tiktok kt insta deorg, iols laju2 unfollow. Semak yach.

If i nk tgk video henggeh2, iols sendiri akan buka account tiktok.
Quote nakkomenjugak 5-7-2021 03:24 PM
cash on delivery. hihihihih
Quote dani-rox 5-7-2021 03:33 PM
[youtube]eYwnU1DuJOo[/youtube]
Quote ImpianSeroja 5-7-2021 03:54 PM
Saje cari penyakit....
Quote Artemesiaa 5-7-2021 04:08 PM
Sendiri yang mengundang bahaya
Quote Samerosie 5-7-2021 04:10 PM
sempat pulak ko pergi kedai ye.  pesal tak beli je steak dah masak kat kedai tu.  Bangang.  
Quote 3chanceno 5-7-2021 04:32 PM
Otak dia pun lockdown jugak ke camna???
Quote ikanmasin 5-7-2021 06:09 PM
dah tau tgh masak tp tinggalkan pl.biar pun menggunakan pembakar roti kan..mengundang bahaya..last2 terbakar 1 umah..
Quote kakikuDibibirmu 5-7-2021 06:12 PM
Kalu rumah semen, susah nak terbakar sebab air semen penebat haba
Quote LadyCarefree 5-7-2021 08:25 PM
Buduhnya lahai
Quote sardintin 5-7-2021 10:38 PM
claim insuran? boleh ke camtu?
Quote sue_liah 6-7-2021 08:28 AM
macamana la setengah2 orang boleh fikir macam ni..mesti dh tk da keje la tu
Quote sukacactus 6-7-2021 08:40 AM
Yg pergi masak camtu, pastu ke kedai kenapa
Berapa lama masa diambil utk masak steak
Sepatutnya masak under 10 min utk medium
Steak well done xsedap ye
Quote zehra2 6-7-2021 10:05 AM
nk masak cara kreatif mana tu lantak ler..
ni pergi tinggal yg di masak tu, pi kedai plak.
kot terbakar rumah ko je tkpe.
kot satu bangunan

Lihat semua komen(16)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

18-6-2024 08:32 AM GMT+8 , Processed in 0.233571 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top