CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

"Tak Apalah Buncit, Janji BF I Kaya" - Atikah Suhaime Sentap Dikritik Berbadan Dua

6-9-2020 10:31 AM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 49706| Komen: 239|Original author: Oleh: LilRose

Description: Ada sahaja komen negatif dilemparkan terhadap Atikah Suhaime. Malah, video terbarunya mencetuskan tanda tanya sama ada pelakon itu 'berbadan dua' selain bentuk tubuhnya dikutuk.
Ada sahaja komen negatif dilemparkan terhadap Atikah Suhaime. Malah, video terbarunya mencetuskan tanda tanya sama ada pelakon itu 'berbadan dua' selain bentuk tubuhnya dikutuk.


Kredit foto: IG


Kemunculan Atikah dalam satu video dimuat naik di Instagramnya, baru-baru ini menunjukkan bentuk tubuhnya yang agak buncit membuatkan segelintir pengguna meninggalkan komen nakal.



Kredit foto: IG

Terkilan dengan sikap segelintir warga maya, Atikah akui dirinya memang gemuk dan buncit. Justeru, dia menempelak kritikan warga maya dengan sindiran sinis.

"Tak apalah saya gemuk dan buncit. Janji hati saya bersih, ikhlas dan teman lelaki saya kaya."


Kredit foto: IG/Gempak

Okeylah tubuhnya nampak berisi begitu. Kelihatan lebih sihat. Kalau kurus dikata tidak sihat sebab susah hati atau ambil 'barang' pula. Memang susah nak puaskan hati semua orang. Yang penting diri sendiri bahagia. - CARI
5

Bagus
6

Marah
4

Terkejut
2

Sedih
4

Lawak
5

Bosan

Friends Rank (26 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote SSNA 6-9-2020 10:42 AM
Jap. Mcm mana minah ni bleh terlepas msuk malaysia ye? Dia singaporean kan? And setahu I sempadan malaysia-singapore blum dibuka.. Mcm mana dia bleh msuk malaysia ni?? Sbb time pkp haritu I tgk ig dia ada dgn family dia kt singapore.. Skrg kt malaysia plak.
Quote bluebutter 6-9-2020 10:43 AM
Lawa dia nih!
Quote bambimo 6-9-2020 10:45 AM
Cantik dia ni dh k upgrade jd datin dah
Huntong lah
family lelaki pun xkisah
Quote TomyamPuteh 6-9-2020 10:46 AM
Nk jgk up psl kaya
Quote belilies 6-9-2020 10:48 AM
Hahahahahah

Baru BF, belum berlaki. Kemahen konpiden tu tikoh.... Good luck eak. Laki kalo sayang lama dah dia sambar jadik bini. Walopun korang akan kawen jua akhernya, cepat atau lambat je soalnya kalo tengok gaya ko ni.
Quote little_sis 6-9-2020 10:53 AM
untung laa ada bf kaya..
Quote aderaderker 6-9-2020 10:54 AM
Alangkah tak classynya bila ko asyik nak menjawab ngan netizen.

Off comment or buat derk suddeh...

BF kayo?
Yelah,  semoga berkekalan ye...
Quote Knowlee 6-9-2020 10:56 AM
Kenapa ye lelaki kaya suka perempuan bimbo gini? Sebab low class ke? Dgn perempuan educated diorg takleh handle, sbb nanti kena argue, intellectual tak tercapai, so kena pilih perempuan bimbo la kan. Kaya tapi low class. Kahkahkah.
Quote TerataiMelur02 6-9-2020 10:56 AM
Rajin bf tikah bw dia holiday
Quote chekacheku 6-9-2020 11:04 AM
Nk upkan status laki..tpaksala cr awek bimbo
Quote kamil8891 6-9-2020 11:07 AM
Bf kaya dia dapat rasa duit.. bf dia dapat rasa dia... X gitu idris khan hahahaha
Quote lattehazelnut 6-9-2020 11:10 AM
SSNA: Jap. Mcm mana minah ni bleh terlepas msuk malaysia ye? Dia singaporean kan? And setahu I sempadan malaysia-singapore blum dibuka.. Mcm mana dia bleh m ...

I baca kat mne tah dia mmg duk dgn bf.. pura2 terpisah sbb pkp..
Quote anony-mous 6-9-2020 11:17 AM
dah x cantik dia ni over sgt alter muka.

n again, umtung jd org cantik, dah lobos smpai tahap 3some, masih ada yg nak, kaya pulak tu. siap dipuja oleh netizen

so perempuan2 luar sana yg baru nak up, korang xpyh la bazir masa study make sure jg body, kulit n learn about fashion. klau dah sedia cantik, boleh belajar ilmu goda laki kaya. stop reading a book. membazir yach spm semua A klau ko hodoh
Quote slyfynx 6-9-2020 11:17 AM
Bimbo sgt pompuan ni.
Ko igt BF ko tu setia sgt ke?
Quote Themilo 6-9-2020 11:18 AM
biar lah huduh, tak cantik, miskin asalkan ada maruah &  takde gambar bogel dengan jantan..
Quote lattehazelnut 6-9-2020 11:19 AM
Yakin sgt dgn bf dia ni.. ingatlah kau tu ada ade vid 3some.. jd partner geli2 bolehlah.. utk buat menantu kita tgk je lah..
Quote Madel 6-9-2020 11:23 AM
SSNA replied at 6-9-2020 02:42 AM
Jap. Mcm mana minah ni bleh terlepas msuk malaysia ye? Dia singaporean kan? And setahu I sempadan ma ...

Sempadan spore-msia dah buka uols, dah sebulan lebih gitu
Cuma nya netizen yg ada surat kebenaran aje yg diboleh kan keluar/masuk..
1 hari limit dlm 200/300 org yg diluluskan..
Abg aku dah selamat masuk spore on 2/9,tngah kuaratin 7ari kat sana
Dlm kes Atikah ni agak pelik juga , mcm mana dia boleh lepas masuk Jb.

Quote tuntasha 6-9-2020 11:25 AM
Aku dulu suka tengok dia tp da kureng sekarang.
Banyak cucuk muka dah lari muka natural beauty dia.
Konsep dia ni macam dia pernah dikecam dimalukan satu melaysia dan singapura, apa apa yg ada ni takat taik tucing je. Dia tak de nak coverline lqgi dah.

Sayang betol, buat penat je mak pak dia tolong dia overcome issue threekasome tu. Dia tak jaga reputation dia dah.
Quote Kadaisaku 6-9-2020 11:33 AM
Buncit sebab kuat ma*n ke hahaha

Lihat semua komen(239)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-1-2022 01:30 PM GMT+8 , Processed in 0.076886 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top