CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

"Kalau Jumpa, Auntie Sunatkan Lagi" - Nourul Wahab Nak Talbiah Budak Cium Anak Nora

6-9-2020 11:11 AM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 15594| Komen: 70|Original author: Oleh: LilRose

Description: Isu 'Anak Nora' mendapat perhatian ramai termasuk rakan selebriti. Terbaru, penyanyi Nourul Depp turut meluahkan pendapatnya berhubung isu itu.
Isu 'Anak Nora' mendapat perhatian ramai termasuk rakan selebriti. Terbaru, penyanyi Nourul Depp turut meluahkan pendapatnya berhubung isu itu.


Kredit foto: IG


Berdasarkan ulang kicaunya di Twitter, kelihatan Nourul menyalahkan remaja lelaki berkenaan dan memberi amaran kepadanya kerana mencium anak Nora Ariffin, Putri Nor Dahlia dalam satu video tular di media sosial, baru-baru ini.

"Kalau auntie jumpa adik ni, auntie sunatkan lagi sekali. Gatal nak cium-cium anak dara orang.

"Tahulah handsome. Jangan nak gedik viral sangat. Mai sini auntie talbiah kat telinga tu."


Kredit foto: IG

Walaupun Nora dan anaknya dihujani kecaman, segelintir netizen menyuarakan rasa tidak puas hati apabila remaja lelaki itu seolah-olah terlepas daripada melakukan kesalahan.

Namun, dia kemudian tampil membuat permohonan maaf kepada Nora sekeluarga serta keluarganya sendiri. - CARI
3

Bagus
2

Marah
2

Terkejut
3

Sedih
6

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (18 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • VelmaGlass

  • Bosan

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote lattehazelnut 6-9-2020 11:22 AM
Diam je lah lg bagus.. takut terkena kat btg hidung sendiri.. bukan doa bukan2.. tp tu lah..
Quote naksedap 6-9-2020 11:24 AM
Anak Dara dia dgn ajai dah besar kan?
Quote Madel 6-9-2020 11:27 AM
Aiyoo dia pun sibuk nak mencapub
Anak dara hang/hang dgn suami pun bukan alim mana sgt no
Jaga je la family masing2
Pandai la acik Nora nak kasi pelajaran,pengajaran kat anak2 dia.
Duh
Quote asamfish 6-9-2020 11:32 AM
Tak perlu nak sunatkan anak org sgt.  Kita pun masing2 ada anak kan.  Kita tahu ke apa yang anak kita buat di luar sana or behind their closed door?  
Quote KBW2 6-9-2020 11:33 AM
Edited by KBW2 at 6-9-2020 11:34 AM

Astaga sudah-sudahlah, jaga anak sendiri sudehlahhhh

Budak perempuan tu kan anak Noraaa, memanglah lebih diperkatakan.
Kalau anak Nora tu lelaki, akan menjadi subjek perbualan jugak budak tuh.

Penting ke sangat persoalan siapa lebih diperkatakan? Punyalah sakai benda tetek bengek pun nak jadi isu.
Quote belilies 6-9-2020 11:37 AM
Confuse kejap anak nora mana satu. Kebetulan anak 2 nora tengah viral skrg ni.

Iols sokom je nurul sound budak ni, walopun ada sket feeling sheols tompang femes di situ. Nampak sangat ke'karenan atau ke'joyahan di situ. Family nora pun boleh saman cabul kat budak tu. Warning je cukup, jadik teladan kpd tiktokkers wannabe bbnu kat luar tu. Tak sedar diri punai baru nak bercambah.
Quote riyadhK 6-9-2020 11:49 AM
Sebookkkkk jelah
Quote tumpanglalu74 6-9-2020 12:04 PM
Ambek la belakon watak2 bad boy.  


Sebab korang tu batak viral..
Quote rosasen 6-9-2020 12:11 PM
hensem ke gitu? errrrghhhh
Quote Sasa28 6-9-2020 12:16 PM
Talbiah ke tarbiah?
Quote KIM.K 6-9-2020 12:21 PM
Disappointed anak nora buat macamtu
But sekarang tolong kesian, susah nak padam cerita ni bawa ke tua
Quote hunters 6-9-2020 12:31 PM
laki gk salah..dh tu yg prmpuan mangsa je la...
Quote Perawankota 6-9-2020 12:31 PM
Ko doakan jer lah budak2 tu kawen muda mcm ko masa umur 17..
Quote Belibis 6-9-2020 12:45 PM
Talbiah tu untuk kerja haji .tarbiah tu untuk kata kata nasihat
Quote sarah82 6-9-2020 12:48 PM
Aku kesian tengok nora dan mak budak lelaki tu minta maaf dan menangis.
Quote RatuDunia94 6-9-2020 12:48 PM
Tp seseksi2 anak sheols xde lak leak video bukan2 kan.. pakej pelajar cemerlang lg.. anehnya yg belitup kepam nyanyi nyasyid terjemahan al fatihah sedari kecil mak paknya didikan agama bagus yang keluar video bukan2..
Quote nordin84 6-9-2020 01:00 PM
harap jantan kudut ni kawen dgn ank nora..mcm cite nora elena xpun ariana rose.
Quote matjerk 6-9-2020 01:09 PM
Lps ni turn sape plak nak talbiah? Abby abadi barangkali??
Quote Jitu 6-9-2020 01:12 PM
kenapa acik2 suka cakap nak sunatkan bila bg warning
aku dulu kena ada akak ni kat tempat keje lama
euwwwww sangat

Lihat semua komen(70)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-1-2022 11:10 AM GMT+8 , Processed in 4.486834 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top