CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

Duet Dengan Penyanyi Shiha Zikir, Rupanya Doktor Gigi Ni Memang Penyanyi

26-4-2020 11:48 AM| Diterbitkan: natrahn| Dilihat: 8790| Komen: 58

Description: Duet Dengan Penyanyi Shiha Zikir, Rupanya Doktor Gigi Ni Memang Penyanyi


Sebelum ini telah tular sebuah video nyanyian seorang doktor gigi di Twitter menyanyikan lagu Fly Me to The Moon. Ramailah gadis-gadis cair mendengar suara lunak doktor gigi ini.

Video ini telah mendapat 380 ribu tontonan dan lebih 20 ribu retweet di laman Twitter. 


Tidak berhenti di situ, beliau berduet pula dengan salah seorang pesakitnya, penyanyi Shiha Zikir menyanyikan lagu Terlanjur Cinta. Sekali lagi video Dr Hafiz Zainal menjadi viral dan mendapat pujian ramai. 



Bila diselidik rupanya beliau memang seorang penyanyi! Patutlah suara sedap! 

Untuk info, Dr Hafiz Zainal telah berjinak-jinak dalam industri hiburan sejak berusia 23 tahun lagi iaitu semasa beliau belajar dalam jurusan pergigian. 


Malah, beliau pernah memenangi tempat kedua di pertandingan pencarian bakat menerusi syarikat rakaman Awakening Records pada tahun 2013.

Selain itu, beliau  juga pernah memenangi Anugerah Planet Muzik 2013 bagi kategori Nova Media Sosial menerusi lagu cover Sedetik Lebih nyanyian asal Anuar Zain. 


Lagu Cinta Bukan Jalan Kita merupakan single pertama nyanyian Dr Hafiz Zainal pada tahun 2015, ciptaan komposer Bemby Noor. Lagu ini telah berjaya  menempatkan namanya dalam industri seni tanah air.  

Boleh la minta doktor nyanyi masa cabut gigi nanti. - CARI
1

Bagus
1

Marah
1

Terkejut
1

Sedih
1

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (6 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote mizkajura 26-4-2020 11:51 AM
Mmg ensem dia ni. Sekian
Quote hyie 26-4-2020 11:52 AM
contoh hadek2 yang berjaya
Quote shernazz 26-4-2020 12:01 PM
I loike lagu tu okehh
Lama x keluar kat litefm...
Hari tu ada sekali je keluar..
Quote imanda 26-4-2020 12:14 PM
so shiha klua jmp doc semasa pkp ke?
atau depa jmp kat klinik gg sblm pkp tp br depa up video pd 21 april?
Quote ashilalat 26-4-2020 12:16 PM
Bukan dokter ni ada masuk bintang hmi ke bintang rtm ntah..rasanya lah.
Quote ashilalat 26-4-2020 12:17 PM
imanda replied at 26-4-2020 12:14 PM
so shiha klua jmp doc semasa pkp ke?
atau depa jmp kat klinik gg sblm pkp tp br depa up video pd 21 ...

Pkp klinik gigi kena tutup ke?
Quote imanda 26-4-2020 12:19 PM
ashilalat replied at 26-4-2020 12:17 PM
Pkp klinik gigi kena tutup ke?

ntah. tp shiha klua p dentist sb darurat gg sakit sgt atau p buat whitening je?
Quote ashilalat 26-4-2020 12:23 PM
imanda replied at 26-4-2020 12:19 PM
ntah. tp shiha klua p dentist sb darurat gg sakit sgt atau p buat whitening je?

Tak tahulah pulak aku...aku bukannya jiran si shiha berzikir ni, jauh sekali la aku ni mak dia. Hahahaa..
Quote Cassieopeia 26-4-2020 12:32 PM
ramai student mwdic jadi penyanyi ye. tp bdk ni bagus sbb still jd dr takdala tinggal bidg medic terus mcm wani tu. syg belajar xpraktis
Quote imanda 26-4-2020 12:33 PM
ashilalat replied at 26-4-2020 12:23 PM
Tak tahulah pulak aku...aku bukannya jiran si shiha berzikir ni, jauh sekali la aku ni mak dia. Ha ...

ahahaha
anggap jela shiha dah wat appt svlm pkp. so kn jgkla p jmp dentist time2 pkp ni. gituuuu tanya pastu jwb sendiri.
Quote LadyCarefree 26-4-2020 12:50 PM
Cassieopeia: ramai student mwdic jadi penyanyi ye. tp bdk ni bagus sbb still jd dr takdala tinggal bidg medic terus mcm wani tu. syg belajar xpraktis


Wani mana? Klau wani barista harap maklong dia bukan doktor perubatan mahupun dentist
Quote Zeatyisaac 26-4-2020 01:03 PM
Cantik gigi Dr gigi ni.
Quote Lengkong 26-4-2020 01:07 PM
Untungnya dah lah bijak ada rupa pandai nyanyi pulak tu

Quote Themilo 26-4-2020 01:31 PM
lepas PKP jom buat scaling dengan doktor ni @Kurex
Quote cicicumel 26-4-2020 01:39 PM
dia ni sendu. mcm2 pertandingan masuk still x berjaya jd penyanyi.. tp better la baik ko jd dentist je.
Quote merrissa 26-4-2020 01:49 PM
biasa je suara dia...suara si shiha tu lagi menyerlah
Quote Kurex 26-4-2020 01:54 PM
Themilo replied at 26-4-2020 01:31 PM
lepas PKP jom buat scaling dengan doktor ni @Kurex

Tengok fizikal, macam nala.....
Quote GigaMom 26-4-2020 02:33 PM
Cassieopeia: ramai student mwdic jadi penyanyi ye. tp bdk ni bagus sbb still jd dr takdala tinggal bidg medic terus mcm wani tu. syg belajar xpraktis


Hbis bljr x
Wani mn ye
Quote GigaMom 26-4-2020 02:33 PM
Cassieopeia: ramai student mwdic jadi penyanyi ye. tp bdk ni bagus sbb still jd dr takdala tinggal bidg medic terus mcm wani tu. syg belajar xpraktis


Hbis bljr x
Wani mn ye

Lihat semua komen(58)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-5-2022 04:32 AM GMT+8 , Processed in 0.073451 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top